Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Opština Stari Grad, Beograd, Srbija
Spisak sajtova za opštinu Stari Grad

dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Oglasi za posaoOglasi za posao - Beogradski okrug, Beograd i beogradske opštine
Pregledajte najnovije oglase za posao za Beograd i ceo beogradskiski okrug: Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Sopot, Surčin, Voždovac, Zemun, Zvezdara. Brzo i lako možete kontaktirati poslodavce ukoliko tražite posao. Poslodavci mogu besplatno i jednostavno da postavljaju nove oglase za poslove.
 
 
Beograd (Stari Grad) Besplatni Mali OglasiBeograd (Stari Grad) Besplatni Mali Oglasi
Portal opštine Stari grad, Beograd, SrbijaPortal opštine Stari grad, Beograd, Srbija
Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad, BeogradKancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad, Beograd
Javno preduzeće Poslovni Prostor opštine Stari Grad, BeogradJavno preduzeće Poslovni Prostor opštine Stari Grad, Beograd
Opštinski odbor G17 Plus Stari grad, Beograd, SrbijaOpštinski odbor G17 Plus Stari grad, Beograd, Srbija
Demokratska stranka Stari grad, Beograd, SrbijaDemokratska stranka Stari grad, Beograd, Srbija
Dom zdravlja, primarna zdravstvena zaštita, Stari grad, BeogradDom zdravlja, primarna zdravstvena zaštita, Stari grad, Beograd
Osnovna škola Stari grad, Beograd, SrbijaOsnovna škola Stari grad, Beograd, Srbija
Stomatološka ordinacija Savadent, Stari grad, Beograd, SrbijaStomatološka ordinacija Savadent, Stari grad, Beograd, Srbija
Biblioteka grada Beograda, Stari grad, Beograd, SrbijaBiblioteka grada Beograda, Stari grad, Beograd, Srbija
Ustanova kulture Parobrod, Stari grad, BeogradUstanova kulture Parobrod, Stari grad, Beograd
HumanaS, mreža humanitarnih organizacija, Stari Grad, SrbijaHumanaS, mreža humanitarnih organizacija, Stari Grad, Srbija
Atletski klub Kometa, Stari Grad, Beograd, SrbijaAtletski klub Kometa, Stari Grad, Beograd, Srbija
Specijalna ginekološka bolnica Jevremova, Stari Grad, BeogradSpecijalna ginekološka bolnica Jevremova, Stari Grad, Beograd
Beo-lab laboratorija, Stari Grad, Beograd, SrbijaBeo-lab laboratorija, Stari Grad, Beograd, Srbija
Dale11 etno restoran, Stari Grad, Beograd, SrbijaDale11 etno restoran, Stari Grad, Beograd, Srbija
 
Beograd - opštine
Barajevo - Čukarica - Grocka - Lazarevac - Mladenovac - Novi Beograd - Obrenovac - Palilula - Rakovica - Savski venac - Stari grad - Sopot - Surčin - Voždovac - Vračar - Zemun - Zvezdara
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Beograd (Stari Grad) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Beograd, Stari Grad, odnosno za sve opštine koje pripadaju beogradskom okrugu. Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Portal opštine Stari grad, Beograd, Srbija
Gradska opština Stari grad je centralna gradska opština i njena teritorija čini najveći deo starog jezgra Beograda. Kao takva, ona u kulturno-istorijskom, arhitektonskom i ekonomskom pogledu odslikava preko dva milenijuma dugu istoriju nastanka, urbanog i ekonomskog rasta i razvoja Beograda. Sa svojih 473 hektara kopnene površine i 215 hektara akvatorije najmanja je među Beogradskim opštinama.
Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad, Beograd
Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad nastala je na inicijativu mladih Starog grada. Kancelarija je formalno obrazovana Rešenjem predsednika Opštine Stari grad. Kancelarija za mlade Starog grada formirana je u cilju sprovođenja strategije i akcionog plana politike za mlade na Opštini Stari grad.
Javno preduzeće Poslovni Prostor opštine Stari Grad, Beograd
Gradska opština Stari grad je centralna gradska opština i njena teritorija čini najveći deo starog jezgra Beograda. Kao takva, ona u kulturno-istorijskom, arhitektonskom i ekonomskom pogledu odslikava preko dva milenijuma dugu istoriju nastanka, urbanog i ekonomskog rasta i razvoja Beograda.
Opštinski odbor G17 Plus Stari grad, Beograd, Srbija
Opštinski odbor je izvršni organ opštinske organizacije Stranke. Glavni zadaci opštinskog odbora su promovisanje Programa G17 Plus kao i vođenje politike Stranke na teritoriji opštine u skladu sa Programom. Takođe svaki opštinski odbor može zbog specificnosti sredine odnosno svakodnevnih problema građana sam definisati i sprovoditi lokalni politički program.
Demokratska stranka Stari grad, Beograd, Srbija
Demokratska stranka je danas najjača politička organizacija u Srbiji sa oko 200.000 članova, 2 pokrajinska odbora, 24 okružna odbora, 23 gradska odbora, 170 opštinskih odbora, Centrom resornih odbora, Centrom za edukaciju, Istraživačko-izdavačkim centrom, organizacijom mladih - Demokratskom omladinom. Dan Stranke je 3. februar, kada je 1990. obnovljen rad, a slava DS je Đurđevdan.
Dom zdravlja, primarna zdravstvena zaštita, Stari grad, Beograd
Dom zdravlja Stari grad osnovan je 1948. godine kao reonska zdravstvena stanica i prošao je kroz niz transformacija do uspostavljanja današnjeg pravnog statusa jednog od najrazvijenijih Domova zdravlja u Srbiji. Mi smo zdravstvena ustanova koja obavlja vanbolničku zdravstvenu delatnost iz oblasti primarne zdravstvene zaštite.
Osnovna škola Stari grad, Beograd, Srbija
Mnogo radosti i sreće donela je dečja graja starom Dorćolu davne 1961. godine, kada je otvorena ova škola. Tada je Dorćol već prestajao da bude periferija ili rub Beograda na koji se najčešće odlazilo po nekom moranju. U njemu su živeli, po nekoj tradiciji, trgovci, lađari, radnici, zanatlije, najčešće obični ljudi na ivici siromaštva.
Stomatološka ordinacija Savadent, Stari grad, Beograd, Srbija
Stomatološka ordinacija Savadent funkcioniše uspešno već više od deset godina. Ordinacija je opremljena najsavremenijom aparaturom, neophodnom za pružanje što kvalitetnijih usluga svojim pacijentima. Pored toga, u ordinaciji Savadent obavljaju se i intervencije iz oblasti oralne hirurgije, paradentologije i ortodoncije.
Biblioteka grada Beograda, Stari grad, Beograd, Srbija
Biblioteka grada Beograda, zajedno sa mrežom opštinskih biblioteka, ima najrazvijeniji kulturno-obrazovni rad u bibliotekarstvu Srbije. Započeto je sistematsko praćenje čitalačke populacije Beograda. Od 1991. godine otpočinje objavljivanje lista Novine beogradskog čitališta. Bez prekida rada sa publikom 1997. započeta je revizija Opšteg fonda.
Ustanova kulture Parobrod, Stari grad, Beograd
Ustanova kulture gradske opštine Stari grad Parobrod osnovana je u martu 2010. godine, zvanično je počela sa radom 15. jula iste godine kao naslednik višedecenijskog Centra za kulturu Stari grad, i na istom mestu – u zgradi Prvog dunavskog parobrodarskog društva na Dorćolu. Posle strateških i programskih priprema, Parobrod je započeo prvu sezonu u setembru 2010. godine.
HumanaS, mreža humanitarnih organizacija, Stari Grad, Srbija
Mi smo mreža humanitarnih organizacija i udruženja gradana koje se bave pitanjima starijih nastala na inicijativu Crvenog krsta Srbije. Pocevši od maja 2004. godine 15 organizacija potpisalo je sporazum o saradnji: Crveni krst Srbije, Gerontološko društvo Srbije, Caritas, DFSPC Covekoljublje, Amity, Viktorija, Lastavica, Društvo za brigu o starima...
Atletski klub Kometa, Stari Grad, Beograd, Srbija
Atletski klub Kometa je nevladina, neprofitabilna, sportska organizacija - udruženje građana, čiji je inicijator osnivanja bio Goran Domazet sa svojim atletičarima i grupom prijatelja. Atletski klub Kometa iz Beograda je prvi specijalizovan atletski klub u Srbiji za trčanje na duge staze, kros, polumaraton i maraton, osnovan 4. novembra 1992. godine.
Specijalna ginekološka bolnica Jevremova, Stari Grad, Beograd
Uspostavljenjem saradnje sa prof. dr Vojinom Šulovićem, ordinacija počinje sa radom 1990. godine, a 2008 godine je otvorena Specijalna ginekološka bolnica. Stručni kadar Bolnice, u saradnji sa konsultantima, prati i primenjuje savremene svetske trendove u medicini, što je propraćeno vrhunskom opremom i najmodernijom tehnologijom.
Beo-lab laboratorija, Stari Grad, Beograd, Srbija
Beo-lab laboratorije se bave ispitivanjem uzoraka iz oblasti biohemije, mikrobiologije, hematologije i patohistologije u skladu sa najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima korisnika. Osnovane su poštujući sve zahteve kontrole kvaliteta rada laboratorija u pogledu opreme, ljudstva, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada bazirajući se na principima dobre laboratorijske prakse.
Dale11 etno restoran, Stari Grad, Beograd, Srbija
Dobrodošli u Restoran Dale11 u Beogradu. Restoran sa porodičnom tradicijom dugom 30god. u Leskovcu, sada nudi i svoje specijalitete u centru Beograda. U starogradskom i etno ambijentu preporučujemo nacionalnu kuhinju, a naročito čuveni Leskovački roštilj koga prate razne prženije, mućkalice, sosevi, ljutenice i domaće pogače.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič