Netvodic.com Baner
Bookmark and Share
    
Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - MedicinaNove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Autobuski prevoz - Beograd, Srbija

Predstavljamo vam najznačajnije firme koje se bave autobuskim prevozom u Srbiji.

Pogledajte red vožnje, cene karata, autobuske stanice, prevoznike koji voze u inostranstvo...
 
 

Autobuski Prevoz - Internet rezervacija i kupovina karata

Autobuski Prevoz BanerSpecijalizovani sajt za intenet rezervaciju i kupovinu autobuskih karata. Na našem sajtu možete pogledati aktuelne cene autobuskih karata za sve međunarodne linije i možete rezervisati kartu za željenu destinaciju. Autobuska karta vam stiže na kućnu adresu, a plaćate prilikom preuzimanja ili vam ostavljamo rezervaciju pa kartu plaćate u autobusu. Detaljnije: Autobuski Prevoz
     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicuAutobuski red vožnje za celu Srbiju - Redvoznje.net

Pretražite bazu sa preko 12000 međugradskih polazaka u Srbiji! Autobuski red vožnje, informacije o stanicama i prevoznicima - konačno online!

Autobuski red vožnje - Polazak.com

Ažuriran autobuski red vožnje za 2015. god. Najpouzdaniji pretraživač redova vožnje, autobuskih stanica, prevoznika i linija u domaćem i međunarodnom autobuskom saobraćaju.

Autobuski prevoz u Srbiji - Busevi.com

Najnovije informacije o gradskom prevozu u Beogradu i autobuskom prevozu u Srbiji, red vožnje, prijave putnika, predlozi za nove autobuske linije, autobusi, transport

SP Lasta

Osnovna delatnost Laste je drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz međunarodni, međugradski, prigradski, gradski, vanlinijski i ugovoreni prevoz. Sa dugom tradicijom, iskusnim osobljem i našom flotom koja danas broji 900 autobusa, godišnje pređemo preko 80 miliona kilometara i prevezemo više od 100 miliona putnika.

BAS Beogradska autobuska stanica, Beograd

Prijem i otprema putnika i autobusa predstavlja osnovnu delatnost Beogradske autobuske stanice. Pored svih većih mesta u Srbiji, mrežom autobuskih linija, BAS pokriva sve republike bivše Jugoslavije i redovno održava autobusku vezu sa 17 država Evrope.

Arriva Litas Doo

Arriva je prisutna u Srbiji od maja 2013, kada je kupila kompanije Veolia Transport Litas i Veolia Transport Luv. Veolia Transport je prisutna u Srbiji od kraja 2006, kada je kroz proces privatizacije kupila većinski deo akcija AD Litas Požarevac. Od tada neprekidno radimo na uspostavljanju standarda za upravljanje bezbednim i održivim transportnim rešenjima.

Autoprevoz Gornji Milanovac a.d

Preduzeće za saobraćaj i ugostiteljstvo Autoprevoz Gornji Milanovac a.d Gornji Milanovac je vodeći prevoznik u putničkom saobraćaju na teritoriji opštine Gornji Milanovac. Autoprevoz Gornji Milanovac a.d zapošljava 100 radnika od toga 6 sa VSS i 1 sa višom stručnom spremom.

Autoprevoz Kikinda

Autoprevoz je javno preduzeće koje se bavi prevozom putnika u drumskom saobraćaju i turističkom delatnošću. Naše preduzeće nosi ovaj naziv 15 godina, međutim osnovano je pre više od 50 godina, tačnije 1948. godine.

Niš-ekspres AD

Niš-ekspres AD postoji od 1951. godine. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika gradskim, medjugradskim i medjunarodnim linijama. Niš-ekspres se razlikuje od ostalih srpskih prevoznika po tome što sam proizvodi autobuse kojima prevozi putnike.

Autoprevoz Čačak

Prevozi putnike u medjunarodnom drumskom autobuskom prevozu,međumesnom prevozu na teritoriji Srbije,gradsko-prigradski prevoz na teritoriji grada Čačka,opština Lučani i Vrnjačka Banja. „Autoprevoz“a.d. obavlja vanlinijiski prevoz u zemlji i inostranstvu

JGSP Novi Sad

Prevoz putnika se vrši na svim redovnim linijama JGSP-a. Pored redovnog prevoza, zainteresovan pojedinac, grupa građana ili preduzeće mogu zakupiti autobus JGSP-a za slobodnu ili ugovornu vožnju.

Kavim Jedinstvo Vranje

Kavim-Jedinstvo DOO Vranje kvalitetom autobusa i usluga jedan je od lidera u oblasti autobuskog saobraćaja na srpskom tržištu sa oko 330 zapošljenih i 130 autobusa sa oko 650 polazaka dnevno u prigradskom,međugradskom i međunarodnom saobraćaju.

Eurolin Paraćin

Autobuski prevoz obavljamo sa 55 autobusa na gradsko - prigradskim i međumesnim linijama, kao i na međunarodnoj liniji za Austriju - Salzburg, tu su i sezonski polasci za Crnu Goru.

Autobuski prevoz Blue Line

Preduzeće Blue Line d.o.o. zauzima prvo mesto po kvantitetu (obimu pružanja usluga u svom domenu) i kvalitetu pružanja usluga u Crnoj Gori. Brz , tačan i bezbjedan prevoz sa svih destinacija predstavlja tradiciju našeg preduzeća već duži niz godina.

FPTravel Patrikalos

Nudimo autobuski prevoz za Grčku, redovna autobuska linija iz Beograda, Niša i Novog sada, tri puta nedeljno, po jako povoljnim cenama. Pomažemo Vam i u pronalaženju smeštaja u Grčkoj.

Bečejprevoz

Preduzeće "Bečejprevoz" d.o.o je društvo koje se bavi prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. "Bečejprevoz" raspolaže sa 49 autobusa prosečne starosti 9 godina. Svi autobusi iz voznog parka redovno se održavaju i u svakom momentu su spremni da zadovolje potrebe putnika.

Severtrans Sombor a.d.

AD“Severtrans“ iz Sombora obavlja prevoz putnika kako u unutrašnjem tako i u međunarodnom saobraćaju. U unutrašnjem prevozu putnika prisutne su tri vrste linija i to:gradske, prigradske i međugradske.

Lukic Tours

Putujete do Beca, ili iz Beca za Beograd, Novi Sad i ostale gradove Srbije? Kod nas možete pogledati raspored polazaka, fotografije naših vozila i cene karata. Takode, ukoliko želite, možete rezervisati kartu za prevoz.

Transprodukt

Redovne medjunarodne linije od Beograda do Ljubljane, Skoplja, Sarajeva... Autobuski prevoz i rentiranje autobusa visoke turističke klase. On-line rezervacije.

BS Tours

BS Tours je pouzdan i kvalitetan autobuski prevoznik koji se bavi autobuskim prevozom putnika u Srbiji i inostranstvu.

JP Vrbas

Delatnosti JP ’’Vrbas’’ su : prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju, prevoz putnika u međugradskom saobraćaju, obavljanje i posredovanje u pružanju turističkih usluga, usluge autobuske stanice, pružanje ugostiteljskih usluga.

Srbija Tours International

Srbija tours Vam nudi prevoz novim, luksuznim autobusima iz svih gradova Srbije do svih većih gradova Nemačke i Italije. Uz svakodnevne polaske odobravamo i razne popuste.

Bogojević Reisen GmBh

Bogojević Reisen preduzeće se izdvaja kao lider u prevozu putnika na relaciji Švajcarska – Srbija, i može se pohvaliti činjenicom da ima tradiciju dužu od 22 godine.

STUP Vršac

Danas je STUP „Vršac” akcionarsko društvo moderno tehnički i kadrovski opremljeno koje redovno obavlja prevoz putnika kako u domaćem tako i u međunarodnom putničkom saobraćaju.

KM Tours Arandjelovac

Osnovna delatnost našeg preduzeća je prevoz putnika u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju, kako u linijskim, tako i u vanlinijskim turama.

Autotransport Kraljevo

Autotransport AD Kraljevo je jedan od većih prevoznika u centralnoj Srbiji koji pruža usluge prevoza putnika u gradsko-prigradskom saobraćaju, prevoz putnika u međugradskom saobraćaju, prevoz putnika u međunarodnom saobraćaju, usluge Autobuske stanice, prevoz robe u zemlji i inostranstvu...

ŠIDEXPRES

Osnovna delatnost Šidexpres je drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz međunarodni, međumesni, lokalni i ugovoreni prevoz, a prateće delatnosti obavljaju se kroz pružanje usluga u trgovini, remontu autobusa, servisnim i uslugama tehničkog pregleda.

Trans-Jug doo

Domaci i medjunarodni prevoz putnika i prevoz robe. Gradski prevoz Beograd. Medjugradski prevoz putnika.Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo Aukcije

Netvodic.com :: Top sajtovi :: Prijatelji sajta :: Novi sajtovi :: Dodaj sajt :: Reklama na sajtu

 
NAVIGACIJA


 pretraga
Web Netvodic
DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina


NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2015 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič