Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Opština Obrenovac, Beograd, Srbija
Spisak sajtova za opštinu Obrenovac

dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Oglasi za posaoOglasi za posao - Beogradski okrug, Beograd i beogradske opštine
Pregledajte najnovije oglase za posao za Beograd i ceo beogradskiski okrug: Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Sopot, Surčin, Voždovac, Zemun, Zvezdara. Brzo i lako možete kontaktirati poslodavce ukoliko tražite posao. Poslodavci mogu besplatno i jednostavno da postavljaju nove oglase za poslove.
 
 
Beograd (Obrenovac) Besplatni Mali OglasiBeograd (Obrenovac) Besplatni Mali Oglasi
Zvanična prezentacija gradske opštine Obrenovac, BeogradZvanična prezentacija gradske opštine Obrenovac, Beograd
Nekretnine Obrenovac, stanovi, kuće, placevi, BeogradNekretnine Obrenovac, stanovi, kuće, placevi, Beograd
Javno preduzeće sportsko kulturni centar Obrenovac, BeogradJavno preduzeće sportsko kulturni centar Obrenovac, Beograd
Javno komunalno preduzeće Toplovod, Obrenovac, BeogradJavno komunalno preduzeće Toplovod, Obrenovac, Beograd
JKP Vodovod i Kanalizacija, Obrenovac, BeogradJKP Vodovod i Kanalizacija, Obrenovac, Beograd
Srpska pravoslavna crkva, Obrenovac, BeogradSrpska pravoslavna crkva, Obrenovac, Beograd
Portal obrenovac biz, poslovni adresar, Obrenovac, Beograd, SrbijaPortal obrenovac biz, poslovni adresar, Obrenovac, Beograd, Srbija
Radio Obrenovac, kulturno-obrazovni medij, Obrenovac, BeogradRadio Obrenovac, kulturno-obrazovni medij, Obrenovac, Beograd
Biblioteka Vlada Aksentijević, Obrenovac, BeogradBiblioteka Vlada Aksentijević, Obrenovac, Beograd
Termoelektrane Nikola Tesla, Obrenovac, Beograd, SrbijaTermoelektrane Nikola Tesla, Obrenovac, Beograd, Srbija
Fudbalski klub Radnički, Obrenovac, Beograd, SrbijaFudbalski klub Radnički, Obrenovac, Beograd, Srbija
Dom zdravlja, primarna zdravstvena zaštita, Obrenovac, BeogradDom zdravlja, primarna zdravstvena zaštita, Obrenovac, Beograd
Lovačko udruženje Obrenovac, Beograd, SrbijaLovačko udruženje Obrenovac, Beograd, Srbija
Preduzeće Plus doo, stolarija, Obrenovac, Beograd, SrbijaPreduzeće Plus doo, stolarija, Obrenovac, Beograd, Srbija
Klub LeVel, diskoteka, Obrenovac, Beograd, SrbijaKlub LeVel, diskoteka, Obrenovac, Beograd, Srbija
 
Beograd - opštine
Barajevo - Čukarica - Grocka - Lazarevac - Mladenovac - Novi Beograd - Obrenovac - Palilula - Rakovica - Savski venac - Stari grad - Sopot - Surčin - Voždovac - Vračar - Zemun - Zvezdara
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Beograd (Obrenovac) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Beograd, Obrenovac, odnosno za sve opštine koje pripadaju beogradskom okrugu. Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Zvanična prezentacija gradske opštine Obrenovac, Beograd
Opštinа Obrenovаc je beogrаdskа opštinа. Zаuzimа površinu od 40.995 ha, nа kojoj živi oko 71.000 stаnovnikа. Do 20. vekа nosio je nаziv Pаlež, jer je više putа, poslednji put tokom Drugog srpskog ustаnkа potpuno spаljivаn, а 1859. obnаvljа gа knez Miloš Obrenović, po kome dobijа nаziv. Opštinа Obrenovаc je uključenа u zаjednicu beogrаdskih opštinа od 1957.
Nekretnine Obrenovac, stanovi, kuće, placevi, Beograd
Nekretnine Obrenovac: kupovina, prodaja, izdavanje i cene nekretnina u Obrenovcu. Nekretnine Obrenovac je sajt koji se bavi ponudom nekretnina u Obrenovcu i okolini. Na njemu svoju nekretninu mogu oglasiti i pravna i fizička lica. Mi vam možemo pomoći da oglasite i prodate svoju nekretninu!
Javno preduzeće sportsko kulturni centar Obrenovac, Beograd
Javno preduzeće sportsko kulturni centar Obrenovac je počelo sa radom 1982. godine pod imenom Dom kulture i sportova. Naredne, 1983. godine Bioskop Palež je pripojen Domu kulture i sportova, 1988. su otvoreni Obrenovački bazeni i postali deo sportsko-kulturnog centra, 1991. počinje sa radom Radio Obrenovac u Domu kulture i sportova.
Javno komunalno preduzeće Toplovod, Obrenovac, Beograd
Grad Obrenovac je jedan od retkih gradova u Srbiji čiji je sistem daljinskog grejanja zasnovan na proizvodnji toplotne energije u obližnjoj termoelektrani. Sistem daljinskog grejanja pokriva celokupnu gradsku strukturu i većinu prigradskih naselja. Toplotnom energijom se snabdevaju svi stanovi u zgradama kolektivnog stanovanja, individualni stanbeni objekti kao i poslovni prostor.
JKP Vodovod i Kanalizacija, Obrenovac, Beograd
Gradska opština Obrenovac je, na osnovu Odluke Upravnog odbora Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac osnovala Javno komunalno preduzeće za obavljanje delatnosti sakupljanja, prečišćavanja i distribucije vode i prečišćavanja i odvođenja atmosferskih i otpadnih voda kao komunalnih delatnosti od opšteg interesa za gradsku opštinu Obrenovac.
Srpska pravoslavna crkva, Obrenovac, Beograd
Obrenovаc je nekаdа bio deo Šаbаčko-Vаljevske epаrhije, а sаdа je deo vаspostаvljene Vаljevske epаrhije kojom uprаvljа Njegovo preosveštenstvo vlаdikа Milutin. Epаrhijа je podeljenа nа pet nаmesništаvа kojimа episkop uprаvljа preko svojih nаmesnikа. Obrenovаc pripаdа posаvskom nаmesništvu. U Crkvenoj opštini Obrenovаc postoji deset pаrohijа.
Portal obrenovac biz, poslovni adresar, Obrenovac, Beograd, Srbija
Kompjuteri i internet polako, ali sigurno postaju deo naših života i ulaze u naše domove. Razmena informacija postala je trenutna i nezavisna od vremena i prostora. Sve je češća pojava da potencijalni potrošači, pre odluke o kupovini, odnosno korišćenja usluge prvo potraže informacije o ponudi, cenama i kvalitetu.
Radio Obrenovac, kulturno-obrazovni medij, Obrenovac, Beograd
Radio Obrenovac je počeo sa radom, odnosno emitovanjem programa 8. oktobra 1991. godine u sastavu tadašnjeg Doma kulture i sportova u Obrenovcu. Radio Obrenovac je od svog osnivanja koncipiran kao informativni i kulturno-obrazovni elektronski medij.
Biblioteka Vlada Aksentijević, Obrenovac, Beograd
Bibliotekаrska delаtnost u Obrenovcu imа stogodišnju trаdiciju. Pisаni dokumenti o bibliotekаmа nа ovim prostorimа su mаlobrojni ili prilično oskudni, pа je neko ozbiljnije istrаživаnje rаzvojа bibliotečke delаtnosti otežаno. Mаlo togа je sаčuvаno o prvim bibliotekаmа, аli i onimа u periodu između dvа svetskа rаtа.
Termoelektrane Nikola Tesla, Obrenovac, Beograd, Srbija
Privredno društvo Termoelektrane Nikola Tesla Obrenovac, sa 14 blokova ukupne instalisane snage 3.288 megavata, čini trećinu proizvodnog potencijala Elektroprivrede Srbije. Godišnjom proizvodnjom od preko 20 milijardi kilovat sati daje polovinu ukupne proizvodnje električne energije u EPS.
Fudbalski klub Radnički, Obrenovac, Beograd, Srbija
Klub je osnovan 1927 godine na inicijativu KPJ, a osnivač kluba bio je Mile Manić Albanta, narodni heroj koji je poginuo u Drugom Svetskom ratu. Osporavan od tadašnjih vlasti, Radnički je bio prinuđen da promeni ime, pa se tako 1919. godine zvao Karađorđe. 1932. godine menja ime u OSK, potom 1937. Trgovački , a tek nakon 10 godina od svog osnivanja, klub vraća svoj prvobitni naziv FK Radnički.
Dom zdravlja, primarna zdravstvena zaštita, Obrenovac, Beograd
Dom zdravlja Obrenovac osnovan je 1952. godine. Prvi upravnik Doma narodnog zdravlja Dr Rista Vasov Purić rođen 27. septembra 1896. Formirao prvo porodilište u Obrenovcu. Završio studije u Ženevi. Vraća se 1920. Odlikovan ordenom zasluga za narod. Umro je 1962. godine.
Lovačko udruženje Obrenovac, Beograd, Srbija
Sedište LU Obrenovac nalazi se u Obrenovcu na adresi Vuka Karadžića, br. 75/5. Udruženje je u sastavu Beogradskog lovnog regiona, član je Lovačkog saveza Srbije i registrovano je u Agenciji za privredne registre. Organizovano lovstvo u Obrenovcu i okolnim selima počelo je osnivanjem lovačke organizacije pod imenom Savezno lovačko udruženje Obrenovac 1898. godine.
Preduzeće Plus doo, stolarija, Obrenovac, Beograd, Srbija
Preduzeće Plus doo, sa sedištem u Obrenovcu, čiji je vlasnik i osnivač Pavlović Slobodan, uspešno posluje više od dve decenije, od osnivanja 1989 godine. Po osnivanju preduzeće se bavilo proizvodnjom stolarskih elemenata za opremanje enterijera. Međutim, prilagođavajući razvojnu politiku vremenu i zahtevima tržišta, preduzeće Plus proširuje svoju delatnost u pružanju usluga.
Klub LeVel, diskoteka, Obrenovac, Beograd, Srbija
Klub LeVel smešten je u objektu građenom najsavremenijim materijalima. Odlikuje ga rustičan izgled i takozvani sendvič zidovi koji predstavljaju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Možemo se pohvaliti profesionalnom rasvetom, vrhunskim ozvučenjem i moćnom ventilacijom, koja je od velikog značaja za klub sa ovakvim kapacitetom.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič