Netvodic.com Baner
Bookmark and Share
    
Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
DruÜtvo - Dr×ava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Ure─Ĺenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za ┼żene
Ven─Źanice, saloni ven─Źanica
Organizovanje Ven─Źanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
De─Źije igraonice, Rodjendaonice
De─Źiji vrti─çi, Pred┼íkolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsedni─Źki Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKu─çe, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Banke u Srbiji - Spisak banaka

Prestavljamo vam spisak banaka u Srbiji kao i NBS (Narodna banka Srbije). Spisak je aktuelan, nalaze se samo banke sa dozvolom i licencom Narodne banke Srbije (maj 2014.)
 
NBS - Narodna banka SrbijeNBS - Narodna banka Srbije
Zvanicna prezentacija Narodne banke Srbije (NBS) sadrzi monetarne propise i zakone relevantne za Srbiju sa novostima i statistickim podacima. Saznajte više o Narodnoj banci Srbije, kursna lista, novosti i saopštenja, propisi, monetarna politika, bankarski sistem, platni promet, kontrola banaka, nadzor osiguranja, novac, statistika, publikacije...
 
     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu sli─Źne tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicuAIK Banka Niš
AIK Banka je likvidna banka ─Źistog bilansa koja je sve svoje obaveze prema partnerima i dr┼żavi blagovremeno izvr┼íavala. To je postignuto po┼ítovanjem ─Źvrste finansijske discipline i dobro razra─Ĺenom tehnologijom u obezbe─Ĺenju i naplati potra┼żivanja.
ALPHA BANK
Alpha Bank (biv┼ía Jubanka) pru┼ża sve klasi─Źne bankarske usluge i obavlja sve druge bankarske i finansijske poslove od interesa za akcionare, deponente i komitente u zemlji. Banka je u potpunosti osposobljena i ovla┼í─çena za obavljanje svih kreditnih poslova i poslova platnog prometa sa inostranstvom.
Banca Intesa ad Beograd
Banca Intesa Beograd je vode─ça banka na doma─çem tr┼żi┼ítu i pouzdan partner za 900.000 klijenata, fizi─Źkih i pravnih lica. ─îlanica je novooformljene grupacije Intesa Sanpaolo koja je, kao najprofitabilnija i najve─ça italijanska i jedna od najsna┼żnijih evropskih bankarskih grupacija, po vrednosti na berzi peta banka u Evropi.
Poštanska štedionica a.d.
Transformacijom u poslovnu banku, stvoreni su preduslovi za pro┼íirenje bankarskog poslovanja Banke Po┼ítanska ┼ítedionica, a.d. u zemlji i inostranstvu. Banka Po┼ítanska ┼ítedionica, a.d. je lider u poslovanju sa stanovni┼ítvom, ┼íto potvr─Ĺuje ─Źinjenica da je svaki drugi stanovnik u Srbiji korisnik usluga Banke Po┼ítanska ┼ítedionica, a.d.
Cr├ędit Agricole banka Srbija (biv┼ía Meridijan banka)
Cr├ędit Agricole Srbija je 100% u vlasni┼ítvu Cr├ędit Agricole grupe vode─çe svetske finansijske grupacije. Banka posluje kroz razgranatu mre┼żu od 80 filijala, u svim ve─çim gradovima Srbije, sa namerom da svoju mre┼żu i dalje pro┼íiruje i unapre─Ĺuje. Tokom 2009, Cr├ędit Agricole S.A. iz Pariza je omogu─çila svojoj podru┼żnici u Srbiji, Meridian banci da promeni svoje ime u Cr├ędit Agricole Srbija.
─îa─Źanska banka a.d. ─îa─Źak
─îa─Źanska banka je banka univerzalnog tipa i┬ápru┼ża sve vrste usluga stanovni┼ítvu i privredi. Prikuplja nov─Źane depozite, pru┼ża usluge┬ákreditiranja, devizne, devizno-valutne i menja─Źke usluge, usluge platnog prometa u zemlji i inostranstvu, brokerske usluge, usluge e-bankinga, usluge izdavanja garancija, platnih kartica (Visa i Dina) i sefova u zakup.
Dunav Banka
Dunav banka, nekada┼ínja ÔÇ×Kosovsko - metohijska bankaÔÇť posluje od 28. decembra 1990. godine, a rad sa klijentima zapo─Źela je 3. januara 1991. godine u mre┼żi filijala i ekspozitura na celom prostoru Kosova i Metohije. Narodna banka Srbije 1. oktobra 2010. godine dala je saglasnost na predlo┼żene izmene i dopune Ugovora o osnivanju i Statuta Kosovsko - metohijske banke a.d. Zve─Źan. To prakti─Źno zna─Źi da je prihva─çen predlog o promeni imena pod kojim ─çe Banka poslovati na finansijskom tr┼żi┼ítu Srbije u ÔÇ×Dunav bankaÔÇťa.d.
Erste Bank a.d.Novi Sad
Informacije o kreditima, ┼ítednji, kamatnim stopama, elektronskom bankarstvu, Visa karticama, uslugama brokera... Erste Bank a.d. Novi Sad je ─Źlanica Erste Bank Grupe, jedne od vode─çih finansijskih institucija u regionu srednje i isto─Źne Evrope, sa vi┼íe od 15 miliona klijenata u osam zemalja (Austrija, ─îe┼íka, Slova─Źka, Madjarska, Rumunija, Ukrajna, Hrvatska i Srbija).
Eurobank a.d. Beograd
Eurobank je deo grupacije Eurobank Ergasias. U martu 2003 gr─Źka banka Eurobank-Ergasias je postala vlasnik 68.06% deonica srpske banke Postbanka. Tokom 2004 procenat vlasni┼ítva pove─çan je na 93.5%, a ime je promenjeno u EFG Eurobank Beograd.Nakon dve akvizicije (Postbanka & Nacionalna ┼ítedionica), Eurobanka se danas nalazi me─Ĺu vode─çim stranim investitorima i finansijskim institucijama na tr┼żi┼ítu Srbije, gde 1.500 zaposlenih preko poslovne mre┼że od 100 filijala i privrednih centara servisira vi┼íe od 900.000 klijenata.
Findomestic Banka Beograd
Italijanska Findomestic Banca SPA iz Firence, ─Źiji su ravnopravni vlasnici Grupo Banka CR iz Firenze i Cetelem (afilijacija BNP Paribas) zavr┼íila je preuzimanje 97% akcijskog kapitala Nove Banke Beograd AD, sa sedi┼ítem u Beogradu i mre┼żom od 20 filijala i ekspozitura ┼íirom Srbije.
Hypo Group Alpe Adria Banka
U Srbiji poslujemo od 2002. godine kao Hypo Alpe Adria Bank a.d. Beograd. Na┼íi klijenti mogu da biraju iz kompletnog spektra usluga: od raznih vrsta kredita, preko kartica, do doma─çeg i me─Ĺunarodnog platnog prometa i elektronskog bankarstva. Klijentima su dostupni i paketi usluga clanica HYPO grupe: Hypo Leasing, Hypo Consultants, Hypo Securities.
JUBMES banka
Posluju─çi u skladu sa Zakonom o bankama od 1997.godine, sa licencom za obavljanje svih bankarskih poslova u okviru korporativnog bankarstva i poslovanja sa stanovni┼ítvom, na doma─çem i na me─Ĺunarodnom tr┼żi┼ítu, Jugoslovenska banka za me─Ĺunarodnu ekonomsku saradnju - JUBMES banka je transformisana u komercijalnu banku.
Jugobanka Jugbanka a.d. banka
Danas, Jugobanka-Jugbanka A.D. Kosovska Mitrovica predstavlja sna┼żnu i pouzdanu finansijsku ustanovu na doma─çem tr┼żi┼ítu, spremnu da uspe┼íno odgovori na sve potrebe svojih klijenata. Banka obavlja sve vrste poslova sa privredom i stanovni┼ítvom-vo─Ĺenje teku─çih i depozitnih ra─Źuna, odobrava potro┼ía─Źke kredite gra─Ĺanima i pravnim licima, a tako─Ĺe i u─Źestvuje u postupku servisiranja stare devizne ┼ítednje gra─Ĺana. Visoka kreditna aktivnost Banke posledica je stalnog uve─çanja broja klijenata kojima je na raspolaganju brza i efikasna usluga.
KBM Banka Kragujevac
KBM banka nastavlja dugogodi┼ínju tradiciju bankarstva u Kragujevcu zapo─Źetu jo┼í u drugoj polovini XIX veka. Vremenom banka prolazi kroz razli─Źite faze svog razvoja, pripajaju─çi druge banke, stalno ┼íire─çi svoju mre┼żu i broj usluga koje pru┼ża klijentima. Od marta 2010. godine postajemo 14. ─Źlanica Grupe Nove KBM iz Maribora, jedne od najve─çih finansijskih grupacija u Sloveniji, sa velikim ugledom u zemlji i u inostranstvu. Grupu ─Źini mati─Źna banka, Nova KBM i trinaest ostalih ─Źlanica koje posluju u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.
Komercijalna banka ad Beograd
Komercijalna banka pune tri i po decenije, iz godine u godinu, uspe┼íno posluje, unapre─Ĺuje bankarske poslove, modernizuje organizaciju rada i pro┼íiruje svoju poslovnu mre┼żu. Po veli─Źini bilansa i kapitalu, Komercijalna banka a.d. Beograd je u vrhu bankarstva u Srbiji.
Marfin Bank
Na teritoriji Srbije banka posluje od 2006. a od 31. marta 2008. godine nosi ime Marfin Bank. Marfin grupa je finansijski sna┼żna organizacija koja u┼żiva veliki profesionalni ugled u me─Ĺunarodnim okvirima. Prisutna je na Kipru, u Gr─Źkoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Rumuniji, Ukrajini, Estoniji, uz brojna predstavni┼ítva ┼íirom sveta.
NLB BANKA
Poslovanje sa gra─Ĺanima i privredom, dinarsko i devizno poslovanje, platne kartice, elektronsko bankarstvo za gra─Ĺane i korporativne klijente. Servisi na sajtu: kalkulatori za kredite, ┼ítednju i rate.
Opportunity Bank Serbia (OBS)
Opportunity banka Srbija (OBS) deo je me─Ĺunarodne mre┼że banaka i mikrofinansijskih organizacija ÔÇťOpportunity InternationalÔÇť koja je osnovana 1971. godine u ─îikagu i danas ima preko 5 miliona klijenata u 22 zemlje sveta. Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine, a 2012. je obele┼żila kao jubilarnu godinu u kojoj je u┼íla u desetu godinu poslovanja u Srbiji.
OTP banka Srbija a.d. Novi Sad
OTP banka Srbija a.d. Novi Sad nastala je spajanjem tri srpske banke: Ni┼íke Banke a.d. Ni┼í, Zepter banke a.d. Beograd i Kulske banke a.d. Novi Sad. Ovim datumom je zavr┼íen proces pravnog i operativnog pripajanja banaka i stvorena je stabilna i profitabilna bankarska institucija. OTP banka Srbija a.d. Novi Sad sa sedi┼ítem u Novom Sadu, danas ima preko 1000 zaposlenih i razgranatu poslovnu mre┼żu na celoj teritoriji Srbije.
Piraeus Bank AD Beograd
Piraeus bank AD Beograd ulaskom u Piraeus bankarsku grupu omogu─çila je pro┼íirenje svoje kreditne sposobnosti i kreditnih portfolija, kao i pove─çanje bankarskog poslovanja sa privredom i stanovni┼ítvom. Do izra┼żaja su do┼íli stambeni krediti, srednjoro─Źni krediti za stanovni┼ítvo, kao i krediti za preduzetnike i mala i srednja preduze─ça.
ProCredit Bank
ProCredit Banka je razvojno orijentisana banka koja pru┼ża kompletan paket usluga. Banka klijentima nudi odli─Źnu uslugu, kao i ┼íirok spektar bankarskih proizvoda. U kreditnim poslovima se fokusiramo na kreditiranje malih i srednjih preduze─ça.
Raiffeisen Bank
Ugledni ─Źasopis "The Banker", proglasio je Raiffeisen banku a.d. za "Banku godine 2006" u Srbiji. Raiffeisen banka a.d. je ve─ç tre─çi put za redom izabrana za ÔÇťBanku godineÔÇŁ u Srbiji, u izboru pomenutog ─Źasopisa. Raiffeisen banka koja posluje u Srbiji je jedna od banaka sa najbr┼żim rastom u mre┼żi Raiffeisen International-a, a sa bilansnom aktivom od 1.9 milijardi evra.
Sberbank Srbija
24. decembra 2012. godine Volksbanka je postala Sberbank Srbija a.d. Beograd. Sberbanka je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vode─ça banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvi┼íem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama. Sberbank Srbija je ─Źlanica Sberbank Evropa AG koja upravlja mre┼żom of 9 univerzalnih banaka u devet dr┼żava centralne i isto─Źne Evrope.
Societe Generale banka Srbija A.D. Beograd
Soci├ęt├ę G├ęn├ęrale je prisutna na doma─çem tr┼żi┼ítu od 1977. godine, kada banka otvara predstavni┼ítvo u Beogradu. 12. februara 1991. godine, osniva se Soci├ęt├ę G├ęn├ęrale Yugoslav Bank, prva banka u zemlji sa ve─çinskim stranim kapitalom. Soci├ęt├ę G├ęn├ęrale banka u Srbiji. Ista kao svuda u svetu. Usluge za fizi─Źka lica (┼ítednja, platne kartice, krediti), malu privredu i preduze─ça.
Srpska banka
Srpska Banka a.d., ranije YU Garant Banka a.d., je banka sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju bankarskih poslova. Srpska Banka a.d. svim komitentima i klijentima nudi široku lepezu usluga kao i sveobuhvatnu, kvalitetnu konsalting uslugu tokom kreiranja i realizacije posla.
Telenor banka - (KBC)
Kompanija Telenor Srbija objavila 19.12.2013. je danas zavr┼íetak procesa kupovine i zvani─Źno preuzimanje KBC Banke, koja je prethodno bila deo belgijske KBC grupe. Ovo ozna─Źava ispunjenje ugovora, potpisanog 29. aprila 2013, kojim je kompanija Telenor Srbija preuzela 100 odsto akcija u KBC Banci, dok je Societe Generale banka preuzela portfolio klijenata koji obuhvata fizi─Źka lica, preduzetnike, mala i srednja preduze─ça.
UniCredit Bank Srbija a.d. Beograd
HVB Banka Srbija i Crna Gora je ─çerka banka Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), koja je ─Źlanica UniCredit Group. BA-CA je najve─ça austrijska banka sa akcijskim kapitalom ve─çim od 7 milijardi evra. Zajedno sa UniCredit-om, BA-CA posluje u 24 zemlje preko svojih vi┼íe od 2.900 ekspozitura.
Vojvo─Ĺanska banka
Vojvo─Ĺanska banka je univerzalna banka koja kombinuje funkcije komercijalnog i investicionog bankarstva. Putem razgranate mre┼że koja se sastoji od 23 filijale i 172 prodajna mesta Banka pru┼ża usluge za preko 625.000 fizi─Źkih lica i preko 61.000 pravnih lica. Vojvo─Ĺanska banka ima jaku poziciju u Srbiji u sektoru poslovanja sa stanovni┼ítvom, ┼íto potvr─Ĺuje ─Źinjenica da je prva po dinarskoj ┼ítednji.
VTB Banka a.d. Beograd
VTB banka je druga po veli─Źini u Rusiji i ─Źlanica je VTB grupe. Na tr┼żi┼íte Srbije dolazi 2013. godine, postav┼íi stoprocentni vlasnik akcija VTB banke a.d. Beograd. VTB grupa obezbe─Ĺuje globalne finasijske usluge, uklju─Źuju─çi i bankarsko poslovanje sa fizi─Źkim i pravnim licima, kao i investiciono bankarstvo; brokerske i druge berzanske usluge: osiguranje, upravljanje penzijskim i drugim fondovima, lizingÔÇŽ
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo Aukcije

Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu

 
NAVIGACIJA


 pretraga
Web Netvodic
DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Dru┼ítvo i dr┼żava
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, ┼żivotinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina


NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright ┬ę 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najpose─çenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vo┼żnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, kla─Ĺenje
Gr─Źka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tra─Źevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
P─Źele, p─Źelarstvo, p─Źelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klini─Źki centri
Lekovito bilje, ─Źajevi, kreme
Satovi prodaja - mu┼íki, ┼żenski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodi─Ź