Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Opština Savski Venac, Beograd, Srbija
Spisak sajtova za opštinu Savski Venac

dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Oglasi za posaoOglasi za posao - Beogradski okrug, Beograd i beogradske opštine
Pregledajte najnovije oglase za posao za Beograd i ceo beogradskiski okrug: Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Sopot, Surčin, Voždovac, Zemun, Zvezdara. Brzo i lako možete kontaktirati poslodavce ukoliko tražite posao. Poslodavci mogu besplatno i jednostavno da postavljaju nove oglase za poslove.
 
 
Beograd (Savski Venac) Besplatni Mali OglasiBeograd (Savski Venac) Besplatni Mali Oglasi
Kancelarija za mlade opštine Savski venac, BeogradKancelarija za mlade opštine Savski Venac, Beograd
Srednja Ugostiteljsko turistička škola , Savski venac, BeogradSrednja Ugostiteljsko turistička škola , Savski venac, Beograd
Osnovna škola Vojvoda Mišić, Savski venac, BeogradOsnovna škola Vojvoda Mišić, Savski venac, Beograd
Srpska napredna stranka, opštinski odbor, Savski Venac, BeogradSrpska napredna stranka, opštinski odbor, Savski Venac, Beograd
Javno preduzeće Poslovni prostor, Savski Venac, BeogradJavno preduzeće Poslovni prostor, Savski Venac, Beograd
Opštinski odbor Demokratske stranke Savski venac, BeogradOpštinski odbor Demokratske stranke Savski venac, Beograd
Rusija frizerski salon, Savski venac, Beograd, SrbijaRusija frizerski salon, Savski venac, Beograd, Srbija
Dečiji vrtić Cvetić - Repić, Savski venac, Beograd, SrbijaDečiji vrtić Cvetić - Repić, Savski venac, Beograd, Srbija
Pumba igraonica, rođendaonica, Savski venac, BeogradPumba igraonica, rođendaonica, Savski venac, Beograd
Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik, Savski venac, BeogradOsnovna škola Vojvoda Radomir Putnik, Savski venac, Beograd
Škola za negu zdravlja i lepote Profesional, Savski venac, BeogradŠkola za negu zdravlja i lepote Profesional, Savski venac, Beograd
Prezentacija Gradskog centra za socijalni rad, Savski venac, BeogradPrezentacija Gradskog centra za socijalni rad, Savski venac, Beograd
Techno Point prodaja bojlera, TA peći, klime, Savski venac, BeogradTechno Point prodaja bojlera, TA peći, klime, Savski venac, Beograd
Auto Centar Anđelković, Savski venac, Beograd, SrbijaAuto Centar Anđelković, Savski venac, Beograd, Srbija
Hedone Lounge, restoran, Savski venac, Beograd, SrbijaHedone Lounge, restoran, Savski venac, Beograd, Srbija
 
Beograd - opštine
Barajevo - Čukarica - Grocka - Lazarevac - Mladenovac - Novi Beograd - Obrenovac - Palilula - Rakovica - Savski venac - Stari grad - Sopot - Surčin - Voždovac - Vračar - Zemun - Zvezdara
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Beograd (Savski Venac) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Beograd, Savski Venac, odnosno za sve opštine koje pripadaju beogradskom okrugu. Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Kancelarija za mlade opštine Savski venac, Beograd
Kancelarija za mlade opštine Savski venac započela je sa radom u avgustu 2008. godine. Ona predstavlja sponu između mladih i lokalne samouprave, odnosno mehаnizаm koji mlаdimа omogućаvа dа sаrаđuju sа institucijаmа, da direktno utiču na donošenje odluka i uključe se u rešаvаnje problemа i dаju svoj doprinos unаpređivаnju kvаlitetа životа lokаlne zаjednice.
Srednja Ugostiteljsko turistička škola , Savski venac, Beograd
Razvojem ugostiteljstva u Srbiji posle Velikog rata ukazala se potreba i za većim brojem stručnih i profesionalnih radnika. Potrebna je bila škola. Ministarstvo trgovine i industrije 5. novembra 1938. godine donelo je odobrenje za otvaranje Više ugostiteljske škole u Beogradu, a dva dana kasnije škola je otpočela sa radom i to u zgradi u kojoj se i danas nalazi.
Osnovna škola Vojvoda Mišić, Savski venac, Beograd
Danas, naša škola radi samo u prepodnevnoj smeni i broji oko 320 učenika razvrstanih u petnaest odeljenja. Za učenike mlađih razreda je organizovan produženi boravak, koji obuhvata decu prvog i drugog razreda, ali se ovim grupama mogu priključiti i oni učenici trećeg razreda, čiji roditelji izraze potrebu za ovaj vid nastave, zbog svojih obaveza na poslu.
Srpska napredna stranka, opštinski odbor, Savski Venac, Beograd
Opštinski odbor, po statutu, čine predsednik opštinskog odbora, potpredsednici opštinskog odbora, sekretar, predsednici mesnih odbora i predsednici opštinskih saveta. Pored njih na sastancima prisustvuju i ostali članovi sa teritorije Savskog venca zainteresovani za rad opštinskog odbora.
Javno preduzeće Poslovni prostor, Savski Venac, Beograd
Javno preduzeće Poslovni prostor Savski venac je osnovano Odlukom Skupštine Opštine Savski venac od 17.03.1992.godine. Osnovna delatnost Preduzeća je iznajmljivanje poslovnog prostora, koji je u fondu poslovnog prostora. Preduzeće raspolaže sa ukupno 42.226 m2, poslovnog prostora, podeljenog u četiri zone: ekstra, prva, druga i treća zona.
Opštinski odbor Demokratske stranke Savski venac, Beograd
Kako se razvijala demokratija na našoj opštini i gde smo danas, nakon dve decenije neprekidne borbe za bolje društvo Ove godine Opštinski odbor Demokratske stranke Savski venac ulazi u treću dekadu kontinuiranog napora da se izborimo za bolje društvo i jasniju budućnost.
Rusija frizerski salon, Savski venac, Beograd, Srbija
Vlasnik salona je gospođa Valentina Prostran, koja je rođena u Rusiji, gde je stekla diplomu frizera. Njena specijalnost je podignuta duga kosa – Punđa. Nema domaćih, a ni međunarodnih seminara na kojima gospođa Valentina Prostran nije učestvovala. Na mnogobrojnim takmičenjima osvojila je veliki broj nagrada i zaslužnih priznanja.
Dečiji vrtić Cvetić - Repić, Savski venac, Beograd, Srbija
Dečiji vrtić Cvetić - Repić smešten je u prelepoj mirnoj ulici ispod partizanovog stadiona. Prostorije su čiste, uredne, sa mnoštvom igračaka i materijala za decu. Svaka soba ima toalete prilagodjene predškolskom uzrastu. Posedujemo trpezariju, fiskulturnu salu, posebnu prostoriju za decu koja spavaju, prostorije za preventivno zdravstveni rad koja uključuje i stomatološku ordinaciju.
Pumba igraonica, rođendaonica, Savski venac, Beograd
Pumba se nalazi van gradske gužve, okružen zelenilom u privatnoj kući na Senjaku. Bavimo se iznajmljivanjem prostora za razne dečije proslave (rođendane, krštenja, žurke). Ambient prostora je osmišljen tako da bude idealan kako za decu tako i za odrasle.
Osnovna škola Vojvoda Radomir Putnik, Savski venac, Beograd
U školi se odvija nastava u 13 uređenih kabineta i 8 učionica za razrednu nastavu. Prvi i drugi razred imaju celodnevnu nastavu. Učionice za celodnevnu nastavu su posebno opremljene za tu svrhu . Učenici od 5. do 8. razreda idu u školu samo prepodne što im daje mogućnost bolje organizacije vremena, planiranja slobodnog vremena, izvršavanja radnih obaveza i formiranja radnih navika.
Škola za negu zdravlja i lepote Profesional, Savski venac, Beograd
Privatna škola za negu zdravlja i lepote Profesional počela je sa radom 9. juna 2005. godine, a u septembru te godine, učenici prve gene­racije krenuli su u prvi razred. Škola je dobila verifikaciju Ministarstva prosvete i sporta za delatnost ličnih usluga za zanimanja: ženski frizer, muški frizer i pedikir-manikir.
Prezentacija Gradskog centra za socijalni rad, Savski venac, Beograd
Dobrodošli na internet prezentaciju Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu. Na ovim stranicama možete se informisati o tome na koji način od problema možete doći do rešenja i kako da ostvarite svoja prava iz oblasti socijalne i porodično-pravne zaštite.
Techno Point prodaja bojlera, TA peći, klime, Savski venac, Beograd
Techno Point je preduzece koje se bavi maloprodajom bojlera, TA peci i klima uredjaja. Pored prodaje pomenutih proizvoda, bavimo se i maloprodajom boja, lakova, alata i opreme za sve vrste gradjevinskih radova. Bojleri razlicitih proizvodjaca, razlicitih litraza, razlicitih namena, vertkalni i horizontalni, prohromski kazani za bojlere...
Auto Centar Anđelković, Savski venac, Beograd, Srbija
Auto centar se nalazi na Topčiderskom brdu u ulici Stolačka br. 8, opština Savski venac. Samostalna zanatska radionica osnovana je 1961 godine da bi 1980 godine postala Auto Centar Anđelković sa svim delatnostima kojima se i danas bavi. Svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom o automobilima i njihovim problemima stojimo Vam na raspolaganju.
Hedone Lounge, restoran, Savski venac, Beograd, Srbija
Oaza u rezidencijalnom delu Beograda gde nije bitno da li dolazite iz čistog hedonizma ili u potrazi za predahom od zahtevnog i brzog stila života u prestonici. Hedone Lounge je pravo mesto za odmor, opuštanje, uživanje i prikupljanje neophodne energije.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič