Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Opština Čukarica, Beograd, Srbija
Spisak sajtova za opštinu Čukarica

dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Oglasi za posaoOglasi za posao - Beogradski okrug, Beograd i beogradske opštine
Pregledajte najnovije oglase za posao za Beograd i ceo beogradskiski okrug: Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Sopot, Surčin, Voždovac, Zemun, Zvezdara. Brzo i lako možete kontaktirati poslodavce ukoliko tražite posao. Poslodavci mogu besplatno i jednostavno da postavljaju nove oglase za poslove.
 
 
Beograd (Čukarica) Besplatni Mali OglasiBeograd (Čukarica) Besplatni Mali Oglasi
Grad Beograd, gradska opština Čukarica, SrbijaGrad Beograd, gradska opština Čukarica, Srbija
Kulturni Centar Čukarica, Beograd, SrbijaKulturni Centar Čukarica, Beograd, Srbija
Opštinski odbor LDP Čukarice, BeogradOpštinski odbor LDP Čukarice, Beograd
Dom zdravlja Dr Simo Milošević, Čukarica, BeogradDom zdravlja Dr Simo Milošević, Čukarica, Beograd
Opštinski odbor Srpske napredne stranke, Čukarica, BeogradOpštinski odbor Srpske napredne stranke, Čukarica, Beograd
Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica, BeogradZavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica, Beograd
AR Gradnja d.o.o. građevinska firma, Čukarica, BeogradAR Gradnja d.o.o. građevinska firma, Čukarica, Beograd
Julieta, banquet and conference center, Čukarica, BeogradJulieta, banquet and conference center, Čukarica, Beograd
Crveni krst, Čukarica, Beograd, SrbijaCrveni krst, Čukarica, Beograd, Srbija
JP Poslovni Prostor, Čukarica, Beograd, SrbijaJP Poslovni Prostor, Čukarica, Beograd, Srbija
Karate klub Čukarica, Beograd, SrbijaKarate klub Čukarica, Beograd, Srbija
Sport active, fitnes centar, teretana, aerobik, pilates, ČukaricaSport active, fitnes centar, teretana, aerobik, pilates, Čukarica
Stomatološka ordinacija Panakeia, Čukarica, BeogradStomatološka ordinacija Panakeia, Čukarica, Beograd
Čarobna kućica obdanište, Čukarica, BeogradČarobna kućica obdanište, Čukarica, Beograd
JP Ada Ciganlija, kupalište, sport, Čukarica, BeogradJP Ada Ciganlija, kupalište, sport, Čukarica, Beograd
 
Beograd - opštine
Barajevo - Čukarica - Grocka - Lazarevac - Mladenovac - Novi Beograd - Obrenovac - Palilula - Rakovica - Savski venac - Stari grad - Sopot - Surčin - Voždovac - Vračar - Zemun - Zvezdara
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Beograd (Čukarica) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Beograd, odnosno za sve opštine koje pripadaju beogradskom okrugu. Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Grad Beograd, gradska opština Čukarica, Srbija
Da je područje Beograda više puta bilo more, poslednji put pre osam miliona godina, svedoče i tragovi otkriveni na teritoriji današnje Čukarice. Kod Belih voda u Žarkovu nađeni su ostaci cetoterija miocenskog kita, a arheolozi tvrde da je i u koritu Save kod Ostružnice pravo groblje mamuta, bizona, izumrlih vrsta nosoroga i jelena iz prastarih vremena.
Kulturni Centar Čukarica, Beograd, Srbija
Kulturni Centar Čukarica je ustanova za kulturu osnovana 1962. godine, koja u svom sastavu uspešno objedinjava rad više delatnosti iz oblasti kulture koje su od značaja za Gradsku opštinu Čukarica. U narednom periodu ova ustanova planira da očuva i unapredi nasleđe, ali i da ostvari neke nove vizije kulture kao načina života ove lokalne zajednice.
Opštinski odbor LDP Čukarice, Beograd
Opštinski odbor LDP Čukarice je jedan od prvo osnovanih odbora Liberalno demokratske partije, nastao odmah nakon osnivanja partije. U početku brojali smo samo oko 80 članova, dok sada, brojimo preko 950 članova. Opštinski odbor broji 16 izabranih članova, koordinator omladine, predstavnica foruma žena i menadžer Snežana Spasojević.
Dom zdravlja Dr Simo Milošević, Čukarica, Beograd
Dom zdravlja Dr Simo Milošević pruža primarnu zdravstvenu zaštitu stanovništva na teritoriji opštine Čukarica. Teritorija opštine obuhvata 155km2 i ima oko 200.000 stanovnika. Dom zdravlja je ime dobio po dr Simi Miloševiću, poznatom, predratnom lekaru. Direktor doma zdravlja je Mr.Sci.Prim.Dr Dragana Krivokapić.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke, Čukarica, Beograd
Opštinski odbor Srpske napredne stranke funkcioniše na teritoriji opštine Čukarica od samog osnivanja stranke. U skoro svim izbornim kampanjama širom Srbije, organizovanim za potrebe lokalnih izbora na kojima je učestvovala SNS, aktivno učešće su uzeli i članovi našeg Odbora.
Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica, Beograd
Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja, pa su zdravstvene ustanove koje se bave ovom granom medicine sve brojnije. Jedna od prestižnih u gradu je naš Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica.
AR Gradnja d.o.o. građevinska firma, Čukarica, Beograd
AR Gradnja d.o.o. je preduzeće za građevinarstvo, proizvodnju, trgovinu i transport, osnovano 11.01.1991. godine čija je pretežna delatnost grubi građevinski radovi i specifični radovi niskogradnje. Osnivanje potiče još iz ranijeg perioda kada je preduzeće bilo manja zanatsko-građevinska radnja osnovana 1977. godine, koju je osnovao i sadašnji vlasnik i direktor Aca Radonjić
Julieta, banquet and conference center, Čukarica, Beograd
Centar Julieta nalazi se u neposrednoj blizini Savskog jezera u jednom od najlepših delova Beograda, na dovoljnoj udaljenosti od gradske vreve a opet na lokaciji pogodnoj za prilaz iz svih delova grada. Na pešačkoj razdaljini nalazi se crkva svetog Đorđa, što predstavlja posebnu pogodnost kada su svadbe u pitanju.
Crveni krst, Čukarica, Beograd, Srbija
Nacionalna organizacija Crvenog krsta Srbije formirana je 1876. Prošlo je više od 50 godina od osnivanja Crvenog krsta Srbije pre no što je, konačno, to učinjeno i u Čukarici, u ono vreme siromašnom, periferijskom naselju.
JP Poslovni Prostor, Čukarica, Beograd, Srbija
JP Poslovni Prostor Opštine Čukarica osnovano je 1990. godine Odlukom SO Čukarica u cilju upravljanja poslovnim prostorom koji je u vlasništvu Opštine. Istom Odlukom Opština je ustupila na upravljanje i 131 hektar poljoprivrednog zemljišta koje je Opština izuzimala po zahtevu vlasnika a do formiranja Javnog preduzeća ovim zemljištem je upravljala PKB Kooperacija - Zemljoradnička zadruga.
Karate klub Čukarica, Beograd, Srbija
Ove stranice zamišljene su kao mesto na kome će posetioci moći, u slici i reči, da saznaju sve o našem klubu i karateu uopšte. Karate je postao deo našeg zivota i taj deo naše ličnosti ima svoj dom koji se zove karate klub Čukarica. Potrudićemo se da vam ovim putem sto vernije dočaramo kako funkcioniše naša velika porodica, kakve su naša istorija i sadašnjost, kakvi su nam planovi za budućnost.
Sport active, fitnes centar, teretana, aerobik, pilates, Čukarica
Za sve one koje žele početi sa vežbanjem i zdravim životom formirali smo teretanu na Čukarici koja ce pruziti svim korisnicima adekvatne uslove za efikasan udoban i bezbedan trening. Na raspolaganju stojimo sa nasim dugogodišnjim iskustvom kako na profesinalnim Sportskim takmičenjima tako i na edukaciji nasih članova-rekereativaca.
Stomatološka ordinacija Panakeia, Čukarica, Beograd
Stomatološka ordinacija Panakeia nekoliko godina unazad brine o zdravlju i lepoti vaših zuba. U Panakei ćemo vas, od prvog susreta, opustiti, edukovati i preuzeti uslugu koja će ispuniti vaša očekivanja. U radu koristimo najmodernije stomatološke materijale i procedure, uz visok nivo sterilizacije i higijene.
Čarobna kućica obdanište, Čukarica, Beograd
Nekada davno, u kući u kojoj se nalazi naš vrtić, vreme je provodio i uživao u lovu Knez Mihajlo Obrenović. Kuća je lepa i značajna pa su deca naučila da je čuvaju. U samom podnožju Košutnjaka, okružena drvećem - četinarima, platanima, brezama, raznobojnim poljskim i zasađenim cvećem, okupana svežim šumskim vazduhom naša Čarobna kućica je oaza za decu i sve one koji žele da nas posete.
JP Ada Ciganlija, kupalište, sport, Čukarica, Beograd
Ada Ciganlija je izduženo rečno ostrvo nastalo na četvrtom kilometru Save od Ušća u Dunav. Naziv Ciganlija bi mogao predstavljati toponim keltskih reči „singa" i „lia", koje znače ostrvo i podvodno zemljište. Naziv je dočaravao promenljivost vodostaja Save. Pri niskom to je bila Singa, pri visokom Lia.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič