Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

KosovskoMitrovački okrug, Srbija
Kosovska Mitrovica, Zubin Potok, Leposavić, Zvečan, Srbica, Vučitrn

dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Kosovsko Mitrovački okrug - WikipediaKosovsko Mitrovački okrug - Wikipedia
Zubin Potok onlineZubin Potok online
Zvanična prezentacija Opštine LEPOSAVIĆZvanična prezentacija Opštine LEPOSAVIĆ
VTŠ ZVECAN - viša tehnicka školaVTŠ ZVECAN - viša tehnicka škola
Fakultet Umetnosti - ZvečanFakultet Umetnosti - Zvečan
Kosovska Mitrovica LIVE - blogKosovska Mitrovica LIVE - blog
Opština Zubin Potok - WikipediaOpština Zubin Potok - Wikipedia
Opština Leposavić - WikipediaOpština Leposavić - Wikipedia
Opština Zvečan - Wikipedia Opština Zvečan - Wikipedia
Kosovska Mitrovica - WikpediaKosovska Mitrovica - Wikpedia
Vojinovića kula, Vučitrn tvrđava - WikipediaVojinovića kula, Vučitrn tvrđava - Wikipedia
Vučitrn - WikipediaVučitrn - Wikipedia
Manastir DevičManastir Devič
Zvečan - serbia-tourism.orgZvečan - serbia-tourism.org
Merkur - Vrnjačka banjaZvečanski grad - Wikipedia
Scout Group "Kota 797" ZvečanScout Group "Kota 797" Zvečan
Visoka ekonomska škola strukovnih studija Peć u LeposavićuVisoka ekonomska škola strukovnih studija Peć u Leposaviću
Fakultet za Fizičku kulturu Leposavić Fakultet za Fizičku kulturu Leposavić
SS "Grigorije Božovic" Zubin PotokSS "Grigorije Božovic" Zubin Potok
Omladinski Karate Klub "Kosovska Mitrovica"Omladinski Karate Klub "Kosovska Mitrovica"
PC Urban - Kosovska MitrovicaPC Urban - Kosovska Mitrovica
Cvećara "Narciss" Kosovska Mitrovica OnlineCvećara "Narciss" Kosovska Mitrovica Online
Piramida DOO, Engineering&Consulting, Kosovska MitrovicaPiramida DOO, Engineering&Consulting, Kosovska Mitrovica
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Kosovsko Mitrovački okrug - Wikipedia
Kosovsko - Mitrovački okrug se nalazi u jugozapadnom delu Srbije. Obuhvata opštine: Zubin Potok, Leposavić, Zvečan, Kosovska Mitrovica, Srbica i Vučitrn. Ima ukupno 275.904 stanovnika. Sedište okruga je grad Kosovska Mitrovica.
Zubin Potok online
Istorijat SO Zubin Potok, lokalne vesti, galerija fotografija, opštinska uprava, administracija i odeljenja, informator, kontakt...
Zvanična prezentacija Opštine LEPOSAVIĆ
Lična karta opštine Leposavić, vesti, foto galerija, život u Leposaviću, struktura opštine, organizaciona šema opštine, privreda i poljoprivreda, dokumenti...
VTŠ ZVECAN - viša tehnicka škola
Ovo je stranica Više tehnicka škole u Zvečanu, na njoj su opšti podaci o ovoj ustanovi, istorijat, plan i program, nastavno osoblje, kontakt.
Fakultet Umetnosti - Zvečan
Od 1986. godine ova ustanova nosi naziv Fakultet umetnosti. Fakultet umetnosti ima tri odseka: za Likovnu, Muzičku i Dramsku umetnost. Pored osnovnih na Fakultetu se uspešno organizuju magistarske studije.
Kosovska Mitrovica LIVE - blog
Blog je posvecen gradu. Sve informacije o njemu mozete naci ovde.
Opština Zubin Potok - Wikipedia
Zubin Potok je najzapadnija opština sa većinskim srpskim stanovništvom na severu Kosova i Metohije. Površina joj je 335 kilometara kvadratnih i obuhvata 64 sela, od kojih su neka daleko u planini i teško pristupačna zimi. Reka Ibar protiče sredinom opštine od zapada ka istoku, i na njoj se nalazi i veštačko jezero Gazivode, dugo 35 kilometara.
Opština Leposavić - Wikipedia
Opština Leposavić je najsevernija opština na Kosovu i Metohiji. Površina joj je 750 kilometara kvadratnih, i nalazi se u dolini Ibra i ograničena je sa istoka padinama Kopaonika i sa zapada padinama Rogozne, i obuhvata 72 sela, sa ukupno 18.500 stanovnika. Neka naselja koja su danas u ovoj opštini su tek 1953. godine pripojena Kosovu i Metohiji.
Opština Zvečan - Wikipedia
Opština Zvečan se nalazi na severu Kosova i Metohije, i obuhvata uzak pojas od Kosovske Mitrovice do Raške oblasti. To je jedna od 4 kosovske opštine sa srpskom etničkom većinom. Graniči se sa Opštinom Leposavić na istoku, Opštinom Kosovska Mitrovica na jugu, i Opštinom Zubin Potok na zapadu. Istočno od mesta se na vrhu brda nalazi pravoslavni manastir, dok se na zapadu, na manjem brdu nalaze ostaci stare tvrđave.
Kosovska Mitrovica - Wikpedia
Kosovska Mitrovica je grad koji se nalazi na severu Kosova i Metohije u Republici Srbiji. Kosovska Mitrovica se nalazi na severnom delu Kosovog polja, dok je sa istoka, severa i zapada okružena planinama Mokrom Gorom i obroncima Golije i Kopaonika. Kroz grad teku reke Ibar, koji grad deli na južni i severni deo, Sitnica i Ljušta. Ime grada, istorija, industrija, demografija, kultura, Kosovska Mitrovica za vreme i posle NATO agresije...
Vojinovića kula, Vučitrn tvrđava - Wikipedia
Vojinovića kula ili Vučitrn (Vučji trn) je gradska utvrda u Vučitrnu. Bila je sedište Đurđa Brankovića u doba dok je bio oblasni gospodar Kosova. Kasniji letopisci su zabeležili da sama utvrda potiče još iz Dušanovog doba i da je to stara tvrđava sa nekoliko kula usred varoši. Međutim sam Vučitrn je podignut na mestu rimskog Vitijanuma, tako da je sama tvrđava starija od vremena cara Dušana.
Vučitrn - Wikipedia
Vučitrn (stari oblik Vučji Trn) je grad u Srbiji i sedište istoimene opštine u Kosovsko-Mitrovačkom okrugu na severozapadu AP Kosovo i Metohija. Smešten je na ušću Trstene u Sitnicu,na nadmorskoj visini od 512m. Nalazi se na putnom pravcu koji povezuje Kosovsku Mitrovicu sa Prištinom odnosno na nekadašnjem karavanskom drumu koji je povezivao Dubrovačku republiku sa Skopljem. Grad je dobio ime po biljci Vučiji trn.
Manastir Devič
Manastir Devič sagrađen je oko 1434. godine i nalazi se u dreničkoj šumi, 5 km južno od Srbice. Ktitor manastira je despot Đurađ Brankoviž koji je ovu svetinju sagradio u znak zahvalnosti za isceljenje njegove bolesne kćeri - device, po čemu je manastir i dobio ime.
Zvečan - serbia-tourism.org
Srednjovekovni grad Zvečan, sada u ruševinama, nalazi se u blizini ušća Sitnice u Ibar, kod Kosovske Mitrovice. Postavljen je na stenovitom kupastom brdu i dominira dolinom u kojoj su se ukrštali važni karavanski putevi. Nije poznato kada je izgrađen a prvi put se pominje u vezi borbi na Kosovu Polju između 1091. i 1094. godine, koje je predvodio župan Vukan.
Zvečanski grad - Wikipedia
Zvečan je tvrđava u Srbiji, nedaleko od istoimenog naselja, severno od Kosovske Mitrovice. Nalazi se na vrhu ugašene vulkanske kupe, koja se uzdiže odmah iznad Ibra. Podignut je sa prvobitnom namenom zaštite i kontrole važnih karavanskih drumova koji se tu ukrštaju, da bi kasnije pored toga služio i za zaštitu Trepčanskih rudnika. Predstavlja jedan od najstarijih danas očuvanih srpskih srednjevekovnih utvrda...
Scout Group "Kota 797" Zvečan
Dobrodošli na zvanični sajt odreda izviđača "Kota 797" iz Zvečana. Ovo je prilika da saznate nešto više o našim aktivnostima, planiranim i održanim događajima. Može te nas kontaktirati na našoj kontakt strani.
Visoka ekonomska škola strukovnih studija Peć u Leposaviću
Polaznici Škole imaju mogućnost da ovladaju kompleksnim poslovima računovodstva i bankarstva, a, takođe, da steknu više i visoko obrazovanje i uključivanje u aktuelne fiskalne tokove, prvenstveno obavljanjem poslova iz oblasti fiskalnog sistema, fiskalne politike, carina, finansijske policije i elektronskog poslovanja.

Fakultet za Fizičku kulturu Leposavić
Rukovodstvo, savet fakulteta, stručne službe, katedre, izdavaštvo, israživanja, nastavnici... Studentski servis: informator, školarina, upis, raspored nastave, raspored ispita, nastavni plan, predmeti, kursevi i seminari.

SS "Grigorije Božovic" Zubin Potok
Srednja škola „Grigorije Božović” u Zubinom Potoku je obrazovno - vaspitna ustanova u kojoj učenici stiču trogodišnje i četvorogodišnje obrazovanje. U školi se stiče opšte i stručno, teorijsko i praktično obrazovanje za neposredni rad i za dalje školovanje.
Omladinski Karate Klub "Kosovska Mitrovica"
Pored termina za početnike i napredne članove u našem klubu postoji takmičarska grupa u kojoj treniraju samo članovi koji su uspešno završili predhodnu fazu i iskazuju želju da postanu takmičari u borbama, u disciplini koja je na našim prostorima veoma popularna i u kojoj su i ranije generacije iz Kosovske Mitrovice ostvarivali velike državne, evropske i svetske rezultate.
PC Urban - Kosovska Mitrovica
Sve za vaš računar na jednom mestu! Prodaja i servis računara, održavanje računarskih mrežnih sistema.
Cvećara "Narciss" Kosovska Mitrovica Online
Cvećarska radnja "Narciss" je porodična kompanija lider u trgovini saksijskim i rezanim cvećem, svih vrsta lukovica i rasada kao i u pružanju usluga planiranja i izvođenja radova na uređenju gradskih zelenih površina kao i zelenih površina u mnogim ustanovama.
Piramida DOO, Engineering&Consulting, Kosovska Mitrovica
Inženjering u oblasti građevinskih nauka, obuhvatajući usluge iz oblasti visokogradnje, niskogradnje, zanatskih, instalaterskih radova i oblasti projektovanja. Konsalting usluge iz oblasti poslovnih usluga, edukacija (profesionalni treninzi), i konsalting.
 
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič