Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Zaječarski okrug, Srbija
Zaječar, Boljevac, Knjaževac, Sokobanja

Nazad na lokalne stranice
dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Zaječar (Zaječarski okrug) Besplatni Mali OglasiZaječar (Zaječarski okrug) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Zaječar, odnosno za sve opštine koje pripadaju zaječarskom okrugu (Zaječar, Boljevac, Knjaževac, Sokobanja). Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
gamzigradskabanja.comGamzigradska Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, Mapa
Šumovita pobrđa i bistri Timok (pogodan za ribolov), značajni arheološki i kulturni lokaliteti, zatvoreni bazeni s toplom vodom, brojni sportski tereni, učinili su Gamzigradsku Banju prijatnim mestom za odmor i rekreaciju i zdravih posetilaca, a za žitelje Zaječara, Negotina, Boljevca… omiljenim izletištem tokom cele godine.
 
 
Zaječar (Zaječarski okrug) Besplatni Mali OglasiZaječar (Zaječarski okrug) Besplatni Mali Oglasi
Gamzigradska Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, MapaGamzigradska Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, Mapa
Grad ZaječarGrad Zaječar
Grad Zaječar E-upravaGrad Zaječar E-uprava
Radio Televizija ZaječarRadio Televizija Zaječar
Zdravstveni centar ZaječarZdravstveni centar Zaječar
Turistička organizacija opštine ZaječarTuristička organizacija opštine Zaječar
Regionalna privredna komora ZaječarRegionalna privredna komora Zaječar
Gitarijada ZaječarGitarijada Zaječar
Zaječar spisak sajtova Zaječar spisak sajtova
 
Opština BoljevacOpština Boljevac
Boljevac OnlineBoljevac Online
Boljevac - Kula, Susedski ProgramBoljevac - Kula, Susedski Program
IMT Agromehanika ADIMT Agromehanika AD
Aqua ULTIMA by euroaquaAqua ULTIMA by euroaqua
Boljevac spisak sajtova Boljevac spisak sajtova
 
 
Opština KnjaževacOpština Knjaževac
Tehnička škola - KnjaževacTehnička škola - Knjaževac
Dom Kulture KnjaževacDom Kulture Knjaževac
Osnovna muzička škola "Predrag Milošević Zaječar Osnovna muzička škola "Predrag Milošević Knjazevac
Konak Vila Katarina ZaječarKonak Vila Katarina Knjaževac
Knjazevac spisak sajtova Knjazevac spisak sajtova
 
 
Lokalna Samouprava Opštine SokobanjaLokalna Samouprava Opštine Sokobanja
Opština SokobanjaOpština Sokobanja
Sokobanja Internet Portal GradaSokobanja Internet Portal Grada
Specijalna Bolnica SokobanjaSpecijalna Bolnica Sokobanja
HTP "Lepterija" SokobanjaHTP "Lepterija" Sokobanja
Hotel Banjica - SokobanjaHotel Banjica - Sokobanja
 Sokobanja spisak sajtova Sokobanja spisak sajtova
 
Zaječarski okrug Srbija - Stranice opština
Zaječar- Boljevac - Knjaževac- Sokobanja
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Zaječar (Zaječarski okrug) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Zaječar, odnosno za sve opštine koje pripadaju zaječarskom okrugu (Zaječar, Boljevac, Knjaževac, Sokobanja). Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Gamzigradska Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, Mapa
Šumovita pobrđa i bistri Timok (pogodan za ribolov), značajni arheološki i kulturni lokaliteti, zatvoreni bazeni s toplom vodom, brojni sportski tereni, učinili su Gamzigradsku Banju prijatnim mestom za odmor i rekreaciju i zdravih posetilaca, a za žitelje Zaječara, Negotina, Boljevca… omiljenim izletištem tokom cele godine.
Grad Zaječar
Sajt Grada Zajecara: vesti, plan grada, o Zaječaru (geografske karakteristike, istorija, znamenite ličnosti, političke organizacije, grad Zaječar, seoska naselja...), lokalna zajednica (privreda, turizam, kultura, obrazovanje, zdravstvo, sport...), infoservis (aktuelnosti, manifestacije, red vožnje, važni telefoni), kontakti...
Grad Zaječar E-uprava
Gradska uprava Zaječar - organi grada, gradska uprava, komunalna izgradnja, budžet, poslovi uprave, birački spisak, biračka mesta, dokumenta, gradski uslužni centar, pitajte, kontakti...
Radio Televizija Zaječar
Radio televizija Zaječar nastala je spajanjem Radio Zaječara i Timočke televizije 2002.godine. Oba glasila donela su u “miraz” zavidno iskustvo i rejting. Radio televizija Zaječar danas, u punom smislu te reči, jeste medijski lider Timočke krajine. Stotinak zaposlenih, realizuje 35 autorskih emisija nedeljno, pažljivo pozicioniranih, žanrovski raznovrsnih i profesionalno produciranih.
Zdravstveni centar Zaječar
Zdravstveni centar Zaječar čine tri glavne organizacione celine: Dom zdravlja, Bolnica, Zajedničke službe. Misija Zdravstvenog centra Zaječar je da obezbedi najbolji mogući kvalitet zdravlja svima kojima je to potrebno pružanjem medicinskih usluga najvišeg standarda, kontinuiranom edukacijom medicinskih kadrova, primenjivanjem savremenih trendova dijagnostike i lečenja i pravovremenim obezbeđivanjem adekvatne opreme.
Turistička organizacija opštine Zaječar
Turistička organizacija Zaječar je pre svega info centar grada. Ovde možete dobiti sve informacije o samom gradu i njegovoj okolini, prodajni prostor sa suvenirima ovog kraja i suvenirima FELIX ROMULIANE, kao i pult propagandnog materjala i razglednica. Bavimo se organizacijom raznih manifestacija kao i ponudama za jednodnevni, dvodnevni ili trodnevni obilazak grada, prezentacijom grada na medjunarodnim i drugim sajmovima turizma.
Regionalna privredna komora Zaječar
Regionalna privredna komora Zaječar je interesna, samostalna i poslovno stručna organizacija privrednih društava, preduzetnika, banaka, organizacija za zaštitu imovine i lica i dr. oblika organizovanja, koji obavljaju privrednu delatnost na teritoriji opština Boljevac, Bor, Kladovo, Knjaževac, Majdanpek, Negotin, Sokobanja i Zaječar.
Gitarijada Zaječar
Gitarijada e najveći međunarodni festival neafirmisanih rok bendova. Okupljajući desetine hiljada učesnika i posetilaca iz zemlje i inostranstva, ovaj festival spada u red najznačajnijih muzičkih događaja u regionu. Cilj manifestacije je podsticanje i afirmacija muzičkog stvaralaštva mladih opredeljenih za Rock’n’roll, koji još od svog nastanka, kao planetarni fenomen, postaje univerzalno sredstvo komunikacije mladih i integralni segment savremene urbane kulture.
Zaječar spisak sajtova
 
Opština Boljevac
Opština Boljevac se nalazi u Istočnoj Srbiji, u dolini Crnog Timoka. Celokupan prostor opštine Boljevac predstavlja pravi prirodni rezervat sa izuzetnim prirodnim lepotama i retkostima. Informacije o Boljevcu (turizam, kulturno nasleđe, manifestacije, sport, ustanove, foto galerija, vremenska prgnoza), privreda, lokalna samouprava, e-uprava (virtuelni matičar, akti i odluke, birački spisak)...
Boljevac Online
Najnovije vesti iz Boljevca, mali oglasi, blog, forum...
Boljevac - Kula, Susedski Program
Prekogranična saradnja koju su dve opštine započele uz pomoć Evropske Unije, u okviru projekta "Boljevac Kulin, dobar sused i prijatelj" - Boljevac, Kula, Crnorečje, Rtanjske večeri poezije, izložba murala, seminari, dečiji parlament, okrugli sto...
IMT Agromehanika AD
Proizvodni asortiman fabrike sadrži: Traktorske priključne mašine za seno; rotofreze za obradu zemlje; priključna oruđa za motokultivatore; samohodne motokosačice sa benzinskim i dizel motorima i brojna priključna oruđa; amaterske i profesionalne parkovske kosačice; priključke za traktore i motokultivatore za komunalne poslove (čišćenje snega, čišćenje ivica puteva i dr.)...
Aqua ULTIMA by euroaqua
U samom srcu istočne Srbije, u podnožju planine Rtanj, na severnim padinama masiva Buk nalazi se izvor jedne od najkvalitetnijih voda na teritoriji naše zemlje. Oduvek su ljudi ovde dolazili ostavljajući novčić za sreću verujući u lekovitu i toliko neprocenjivu blagodet vode koju je kompanija EUROAQUA učinila dostupnom svima.
Boljevac spisak sajtova
 
Opština Knjaževac
Zvanični sajt opštine Knjaževac - o opštini Knjaževac, turizam, manifestacije, mediji, opštinski vodič, lokalna samouprava, službeni list, informator, realizacija budžeta, javni oglasi i obaveštenja, elektronski obrasci, raspoloživ poslovni prostor...
Tehnička škola - Knjaževac
Tehnička škola je danas jedina srednja stručna škola u knjaževačkoj opštini i jedina u Timočkom regionu koja ima građevinsku i kožarsku struku. U šk.2008/09. godini školu pohađa 488 učenika, raspoređenih u 4 područja rada (građevinarstvo i geodezija, mašinstvo i obrada metala, tekstilstvo i kožarstvo, ekonomija, pravo i administracija), ukupno 21 odeljenje sa 11 različitih obrazovnih profila III i IV stepena.
Dom Kulture Knjaževac
Dom kulture Knjaževac je ustanova kulture u Knjaževcu. Dom kulture je od svog otvaranja pa do danas ugostio mnoge eminentne umetnike i umetničke grupe iz zemlje i inostranstva. Aktivnosti doma kukture - prikazivanje filmova, pozorišne predstave, muzički programi, rok koncerti, pesničke večeri, likovne i foto galerije, organizacija seminara, savetovanja, predavanja...
Osnovna muzička škola "Predrag Milošević
Škola za osnovno muzičko obrazovanje u Knjaževcu osnovana je 19.11.1980. godine. Škola je, počev od 01.09.2003. godine, preseljena na sadašnju adresu. Objekat je u strogom centru grada, u neposrednoj blizini Doma kulture i muzičko-izdavačke kuće „Nota“. Škola u tom prostoru raspolaže sa 11 manjih kabineta za individualnu instrumentalnu nastavu, jedan nešto prostorniji za grupnu nastavu solfeđa i teorije i koncertnu salu površine 102m2 za interne i javne časove.
Konak Vila Katarina Knjazevac
Konak Vila Katarina nalazi se na periferiji grada Knjaževca, u mirnom delu okružen prirodom. Od centra grada udaljeni smo 4 km. U sklopu Konaka nalazi se 20 soba, 4 apartmana od kojih je jedan lux apartman, restoran, mala sala, letnja bašta, igralište za decu, košarkaško igralište i parking. Sve sobe i apartmani u svom sastavu sadrže klima uređaj, mini bar,kupatilo, TV,telefon, besplatni bezicni internet, terasu i sve ostalo što čini jednu sobu ugodnom za posetioca. Pored prenoćišta Konak pruža i ugostiteljske usluge.
Knjaževac spisak sajtova
 
Lokalna Samouprava Opštine Sokobanja
Zvanična prezentacija lokalne samouprave opštine Sokobanja - aktuelnosti (vesti, master plan, projekti, lokalni izbori, javne nabavke), moja opština (načelnik uprave, usluge, službe i organi), dokumenti (statut, nadležnosti, odluke, budžet, službeni list), skupština (sednice, odbornici, funkcioneri, opštinsko veće), javna preduzeća i ustanove...
Opština Sokobanja
Vesti iz Sokobanje, vodič, turizam, kultura, sport, smeštaj, kulturno istorijski spomenici, kafići i noćni klubovi, plaže i kupališta, turističke agencije, izletišta, koncertne lokacije...
Sokobanja Internet Portal Grada
Na portalu www.soko-banja.org možete pronaći sve relevantne informacije o ovoj lepoj banji pod Ozrenom - O Sokobanji (privredni adresar, zdravstvo, turizam, sport, istorija), vodič (geografski položaj, dolazak u Sokobanju, plan grada, izletišta, ugostiteljstvo), smeštaj (pansioni, apartmani, studiji, sobe, kuće za odmor, smeštaj na Ozrenu), forum, fotogalerija, informacije...
Specijalna Bolnica Sokobanja
Specijalna bolnica "Sokobanja" pruža sledeće usluge: Dijagnostika, lečenje i rehabilitacija bolesti disajnih organa kod dece i odraslih; Pulmološka dijagnostika; Lečenje; Respiratorna rehabilitacija. Ova bolnica je naučno nastavna baza pri Medicinskom fakultetu u Nišu i jedina je ustanova u Sokobanji koja ima odobrenje Ministarstva zdravlja za primenu prirodnih faktora u lečenju.
HTP "Lepterija" Sokobanja
HTP "Lepterija", već četvrtu deceniju stabilno korača putem kvaliteta i raznovrsnosti onoga što pruža svojim gostima, i nesumnjivo predstavlja centralni objekat turističke ponude Sokobanje. Hotel "Zdravljak" raspolaže sa 540 ležajeva u sobama sa TV prijemnicima, frižiderima i drugim elementima koji karakterišu savremeno uredjeni prostor - funkcionalan, udoban, prijatan.
Hotel Banjica - Sokobanja
Banjica,Sokobanja idealno je mesto za aktivan odmor, banjsko lečenje, pripreme sportista, izvodjenje rekreativne nastave, ali i za kraće boravke sa bogatim programom boravka. Pristojan smeštaj u sobama sa kabl.TV, higijena, sopstvena zdravstvena služba, vodiči i odlično osoblje... garancija su dobrog odmora i oporavka.
Sokobanja spisak sajtova
Zaječarski okrug Srbija - Stranice opština
Zaječar- Boljevac - Knjaževac- Sokobanja
Nazad na lokalne stranice
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič