Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Opština Palilula, Beograd, Srbija
Spisak sajtova za opštinu Palilula

dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Oglasi za posaoOglasi za posao - Beogradski okrug, Beograd i beogradske opštine
Pregledajte najnovije oglase za posao za Beograd i ceo beogradskiski okrug: Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Sopot, Surčin, Voždovac, Zemun, Zvezdara. Brzo i lako možete kontaktirati poslodavce ukoliko tražite posao. Poslodavci mogu besplatno i jednostavno da postavljaju nove oglase za poslove.
 
 
Beograd (Palilula) Besplatni Mali OglasiBeograd (Palilula) Besplatni Mali Oglasi
Gradska opština Palilula, Beograd, SrbijaGradska opština Palilula, Beograd, Srbija
Sportsko rekreativni centar Tašmajdan, direkcija, PalilulaSportsko rekreativni centar Tašmajdan, direkcija, Palilula
Ustanova kulture Palilula, Beograd, SrbijaUstanova kulture Palilula, Beograd, Srbija
Centar za preduzetništvo Opštine Palilula, BeogradCentar za preduzetništvo Opštine Palilula, Beograd
Kancelarija za mlade opštine Palilula, BeogradKancelarija za mlade opštine Palilula, Beograd
Biblioteka Milutin Bojić, Palilula, BeogradBiblioteka Milutin Bojić, Palilula, Beograd
Edukativni centar Palilula, Beograd, SrbijaEdukativni centar Palilula, Beograd, Srbija
Dečija Igraonica Party Time, Palilula, BeogradDečija Igraonica Party Time, Palilula, Beograd
Hip Henex registracija vozila, Palilula, BeogradHip Henex registracija vozila, Palilula, Beograd
Karate klub Vitez, Palilula, Beograd, SrbijaKarate klub Vitez, Palilula, Beograd, Srbija
Stonoteniski klub Palilula, Beograd, SrbijaStonoteniski klub Palilula, Beograd, Srbija
Bilje Borča, lekovito i aromatično bilje, Palilula, BeogradBilje Borča, lekovito i aromatično bilje, Palilula, Beograd
Mala Višnja, vrtić i jasle, školica, Palilula, BeogradMala Višnja, vrtić i jasle, školica, Palilula, Beograd
Frizerski salon Selective, Palilula, BeogradFrizerski salon Selective, Palilula, Beograd
Hotel President, smeštaj, restoran, Palilula, BeogradHotel President, smeštaj, restoran, Palilula, Beograd
 
Beograd - opštine
Barajevo - Čukarica - Grocka - Lazarevac - Mladenovac - Novi Beograd - Obrenovac - Palilula - Rakovica - Savski venac - Stari grad - Sopot - Surčin - Voždovac - Vračar - Zemun - Zvezdara
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Beograd (Palilula) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Beograd, Palilulu, odnosno za sve opštine koje pripadaju beogradskom okrugu. Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Gradska opština Palilula, Beograd, Srbija
Ime Palilule pominje se prvi put početkom 19. veka i odnosi se na "selo smešteno na četvrt sata hoda" od grada opasanog šancem. O poreklu naziva ovog dela Beograda nema pouzdanijih istorijskih podataka. Istraživači smatraju da su ondašnje vlasti, po nekima lično knez Miloš, zabranili pušenje na uskim beogradskim ulicama zbog lako zapaljivih zgrada.
Sportsko rekreativni centar Tašmajdan, direkcija, Palilula
Istorija Tašmajdana je istorija našeg, ali i međunarodnog sporta. Danas je to moderan centar sa impresivnom infrastrukturom , deo Beograda bez koga se ne može. Ostaje veran svojoj tradiciji da uvek ide u korak sa vremenom , da gleda unapred, misli i žuri ka budućnosti. Zato je Tašmajdan objekat celog grada, svih Beograđana.
Ustanova kulture Palilula, Beograd, Srbija
Na mestu gde je pre više od 50 godina osnovan Dom kulture Braća Stamenković danas se nalazi Ustanova kulture Palilula. Na temelju tradicije duge više od pola veka, koja je dala značajan doprinos podizanju kulturno-obrazovnog nivoa svih kategorija stanovništva opštine Palilula i grada Beograda, nastavlja se aktivnost Ustanove.
Centar za preduzetništvo Opštine Palilula, Beograd
Centar za preduzetništvo Opštine Palilula osnovan je radi unapređenja privrednog sektora na opštini Palilula, kako bi uz pomoć opštinske samouprave i samih privrednih subjekata, a uz našu koordinaciju poboljšala komunikaciju i saradnju kao i razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, pomogla pri pronalaženju slobodnih radnih mesta za mlade.
Kancelarija za mlade opštine Palilula, Beograd
Kancelarija za mlade opštine Palilula je osnovana još 2006. godine, kao jedna od prvih Kancelarija za mlade u Srbiji. Kancelarija se bavi promocijom aktivizma mladih, organizovanjem različitih edukacija (strani jezici, škola crtanog filma, gitara, pisanje cv-ja i razgovora sa poslodavcem), ustupanjem prostora za potrebe mladih, pružanjem podrške mladima u kreiranju i realizaciji različitih programa.
Biblioteka Milutin Bojić, Palilula, Beograd
Biblioteka je osnovana Rešenjem Narodnog odbora opštine Palilula, od 16. oktobra 1957. godine kao Centralna biblioteka opštine Palilula pod nazivom Biblioteka Milutin Bojić, a sa ciljem da propagira i približava knjigu narodu i, na taj način, vaspitava narodne mase i podiže njihov kulturni nivo u duhu naprednih ideja, da prikuplja, obrađuje i čuva bibliotečku građu...
Edukativni centar Palilula, Beograd, Srbija
Kongresi, seminari, konferencije, simpozijumi, workshop, radionice i trening, zahtevaju izuzetno složenu koordinaciju i sinhronizaciju svih učesnika organizacije ovog tipa edukativnog programa. Edukativni centar EC Palilula kao svoj osnovni cilj je postavio zadovoljenje potreba svih učesnika, kao i organizacija svih segmenata tokom trajanja kongresa, seminara, konferencija, simpozijuma, treninga.
Dečija Igraonica Party Time, Palilula, Beograd
Dečija Igraonica Party Time poziva Vas, naše najmilije goste, da sa svojim mamama, tatama, bakama i dekama dodjete da nas posetite. Naravno povedite svoje drugare i zabava počinje. Tu smo da Vaš najlepši dan učinimo još lepšim i veselijim, jer Igraonica Party time je bajkovito mesto, izvor mašte i opuštanja i dobre zabave. Čekamo Vas u Mirijevu, dečija Igraonica i Rodjendaonica Party Time.
Hip Henex registracija vozila, Palilula, Beograd
Hip je nastao kao posledica potrebe tržista za objedinjenom uslugom koja klijentima pruža mogućnost da na jednom mestu završe sve što im je neophodno kod registracija svojih motornih vozila. Ta činjenica posebno pogoduje preduzećima koja imaju višestruk interes, ne samo zbog niže cene usluga koje im se u dogovorenom aranžmanu pružaju, već i zbog evidencije i pouzdanosti.
Karate klub Vitez, Palilula, Beograd, Srbija
Karate klub Vitez osnovao je 2000. godine Tomislav Mitić. Za stručni rad u klubu od početka osnivanja zadužen je Igor Mitić koji je sa svojim asistentima počeo sa treniranjem karatea na levoj obali Dunava. Klub je na početku osnivanja imao 20 članova da bi se početkom 2005. godine broj povećao na 180 članova.
Stonoteniski klub Palilula, Beograd, Srbija
Klub je osnovan 2009 godine. Pored osnovnog cilja da se probudi ženski stoni tenis u Beogradu i formira škola stonog tenisa sada nam je cilj i super liga. Ove naše ideje prepoznale su i beogradske igračice super lige i pridružile nam se kao pojačanje.
Bilje Borča, lekovito i aromatično bilje, Palilula, Beograd
Preko tri decenije kompanija Bilje Borča u oblasti lekovitog i aromatičnog bilja nastavlja da kombinuje vekove iskustva tradicionalne medicine sa modernim tehnologijama, i svojim proizvodima unapređuje zdrav i kvalitetan način života. Nekada malo porodično preduzeće, Bilje Borča trenutno je jedna od najvećih privatnih kompanija u svojoj oblasti na Balkanu.
Mala Višnja, vrtić i jasle, školica, Palilula, Beograd
Za sve zainteresovane i talentovane dečake i devojčice uzrasta od 3 do 12 godina, imamo razne aktivnosti. Deca koja dolaze u našu školicu učestvovaće na svim priredbama i koncertima koji će se održavati jednom u dva-tri meseca u našoj Maloj Višnji ili u pozorištu, kao i na drugim svečanostima ili u drugim vrtićima.
Frizerski salon Selective, Palilula, Beograd
Frizerski salon Selective počeo je sa radom 1998. godine. 2008. godine slavi jubilej: 10 godina rada. Salon Selective se nalazi na dve lokacije: u Mirijevu i od nedavno na Karaburmi. Trend u koloracijama, oblikovanju kose i linijama proizvoda, neizbežni su u našem salonu.
Hotel President, smeštaj, restoran, Palilula, Beograd
Hotel President, reprezentativno hotelsko zdanje, kategorizovano sa 5* u okviru BG SC Kovilovo, se nalazi na levoj obali Dunava, 12 km od centra Beograda. Hotel President raspolaže sa 17 soba i 10 apartmana, na dva sprata, opremljenih luksuznim nameštajem, sa svim sadržajima prilagođenim standardima vrhunskog svetskog hotelijerstva.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič