Netvodic.com Baner
Bookmark and Share
    
Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Izdavačke kuće i centri - Srbija

 
 
     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicuVulkan izdavaštvo
U januaru 2013. godine osnovali smo Vulkan izdavaštvo, najveću izdavačku kuću na ovim prostorima. Iako mlada po osnivanju, Vulkan izdavaštvo je kuća sa dugom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom, jer je nastala spajanjem Alnarija i Mono i Manjane, dve velike izdavačke kuće koje su prethodnih deceniju i po stvarale, razvijale i unapređivale izdavaštvo u Srbiji.

Izdavačka kuća "Dereta"
Grafički atelje Dereta prisutan je na srpskoj izdavačkoj sceni više od dve decenije. Za to vreme pažljivo je građen kulturni i umetnički identitet ove kuće, inovatorski u mnogim aspektima poslovanja (klub čitalaca, srpski pisci na svetskim jezicima...) koji su kasnije postali neka vrsta standarda kvalitateta, kako ove kuće, tako i srpskog izdavaštva uopšte.
Izdavačka kuća "Utopija"
Utopija je izdavačka kuća osnovana 2003. godine s idejom da izborom specifičnih naslova na najbolji način utiče na širenje pisane reči i kulture uopšte. Do sada je objavljeno preko 100 naslova veoma različite tematike. Pre svega, to su istorijska dela koja na veoma pristupačan, ali zato ne manje i utemeljen način, obrađuju pojedine oblasti o kojima na srpskom jeziku nema mnogo literature.
Izdavačka kuća i online knjižara "Paideia"
Paideia u svom izdavačkom opusu poseduje naslove koji će naći čitaoce među svim generacijama i strukturama ljudi, što je tradicija koju ćemo nastojati da sačuvamo i u narednim godinama i obogatimo je novim izdanjima iz samog vrha svetske literature.
Izdavačka kuća "Laguna"
Laguna uspešno posluje već 14 godina i svoju reputaciju lidera u izdavaštvu gradi na proverenim vrednostima, kojima je dosledna od samog osnivanja. Tokom dugogodišnjeg poslovanja interesi izdavačke kuće su neraskidivo isprepleteni sa interesima ljudi i zajednice u kojoj Laguna posluje.
Izdavačkim centar "Geopoetika"
Geopoetika je osnovana krajem 1993. godine, a prve knjige su objavljene sledeće godine kada je i bilo prvo zvanično i izuzetno uspešno predstavljanje ove nove izdavačke kuće na Sajmu knjiga u Beogradu. Nastala u vreme sankcija i zatvorenosti naše zemlje, Geopoetika se odmah nametnula čitaocima i čitavoj kulturnoj javnosti plasmanom duhovne tolerancije, izdavanjem kapitalnih intelektualnih izdanja i autora, ozbiljnošću u radu, izboru najstručnijih saradnika. 
Izdavačko preduzeće "Clio"
Izdavačko preduzeće Clio osnovano je u vremenu najvećih društvenih preokreta i političkih lomova krajem dvadesetog veka sa osnovnom idejom da u okviru svojih edicija stvori lektiru za modernog intelektualca, ustanovi čvrste oslonce slobodnomislećem čoveku koji se konstruktivno opire razornom uticaju ekonomske krize i raspadu sistema vrednosti.
Dečiji izdavački centar "Kreativni centar"
Izdavačka kuća iz Beograda, Kreativni centar, osnovan je 1989. godine sa idejom da objavljuje knjige koje podstiču druženje dece i odraslih i kod dece razvijaju kreativnost i ljubav prema knjizi, unapređuju stvaralačke metode u obrazovanju, neguju bolje odnose među ljudima, kao i brigu prema prirodi.
Izdavačka kuća "Draganić"
Izdavačka Kuća „Draganić“ objavila je Izabrane pripovetke Ive Andrića, povodom 50. godišnjice dodele Nobelove nagrade našem velikom piscu. Izdavačka kuća koja objavljuje dela poznatih imena srpske i svetske književnosti i distribuira izdanja ostalih jugoslovenskih izdavača.
Izdavačka kuća "Arhipelag"
Izdavačka kuća Arhipelag je aktivan kulturni i izdavački projekat zasnovan na visokim kriterijumima u izboru knjiga, standardima profesionalnog izdavaštva, uređivački profilisanim bibliotekama, kao i na interaktivnom odnosu sa čitaocima. Arhipelag je oblikovan kao izdavačka kuća koja je na strani svojih čitalaca kako izborom knjiga i izborom autora, tako i jasnim opredeljenjem za vrhunske vrednosti u svakoj od biblioteka koju objavljuje.
Izdavačka kuća "Ezoterija"
Izdavačka kuća "Esotheria" je osnovana u Beogradu 26. januara 1990 godine. kao Privatno Izdavačko Preduzeće, sa idejom da na jugoslovenskom izdavačkom tržištu popuni jednu veliku prazninu, a to je sistematsko izdavanje najznačajnijih autora i dela zapadne i istočne ezoterične i spiritualne tradicije, kao i svega onoga što se širom naše planete naziva hermetizam, okultno, duhovnost, ezoterija itd.
Izdavačka kuća "Prometej", Novi Sad
Izdavačku kuću Prometej osnovali su Borka i Zoran Kolundžija 1990. godine u Novom Sadu. Od tada je Prometej sigurnim koracima pronalazio put do čitalaca, potvrđujući kvalitet svojih izdanja izborom i angažovanjem eminentnih saradnika: prevodilaca, istraživača, istoričara, lingvista.
Izdavačka delatnost "Mali Nemo"
Izdavačka delatnost „Malog Nema“ obuhvata izdavanje časopisa za književnost, umetnost i kulturu „Sveske“, revije za digitalnu umetnost i kulturu „Sveske-ArtTech“ i izdavanje knjiga u dvadesetak edicija: književna teorija, istorija i kritika, umetnost, filozofija, estetika, psihologija, poezija, proza, književnost za decu, esejistika, prevedena književnost, bibliotekarstvo...
Izdavačka kuća "Partenon"
Partenon  je ugledna izdavačka kuća,  koja se već  dve decenije sa bogatom ponudom iz različitih oblasti nalazi u samom vrhu srpskog izdavaštva. Kao izdavačka kuća  koja veliku pažnju poklanja delima koji predstavljaju visoke domete u savremenoj i klasičnoj  književnosti, istraživanjima nacionalne kulture, naučnim oblastima,poljoprivredi,  popularnoj  psihologiji,  možemo se pohvaliti sa blizu 300 naslova koji su trenutno u ponudi.
Izdavačka kuća "Logos"
Logos je mlada izdavačka kuća koja je u svojoj prvoj godini postojanja, uspela da za vas i vaše učenike pripremi udžbenike i dodatna nastavna sredstva, za koja smo dobili trajna rešenja Ministarstva prosvete za korišćenje u nastavi. Kroz kreativni proces učenja, uz naše udžbenike učenici će učiti o svetu oko sebe, znati da opažaju, kritički razmišljaju i zaključuju, te stiču trajna i upotrebljiva znanja.
Izdavačka kuća " Klett "
Izdavač sa dugogodišnjom tradicijom u izdavanju školskih udžbenika, Klett je jedna od najvećih izdavačkih grupa na svetu, sa zavidnim renomeom u mnogim državama Izdavačka kuća Klett u Beogradu, kao deo grupacije, osnovana je sa ciljem da svoje znanje, bogato iskustvo i nove udžbenike - pripremljene u saradnji sa domaćim autorima, nastavnicima i vrhunskim stručnjacima u pojedinim oblastima - podeli sa Vama..Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo Aukcije

Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu

 
NAVIGACIJA


 pretraga
Web Netvodic
DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina


NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič