Netvodic.com Baner
Bookmark and Share
    
Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
DruÜtvo - Dr×ava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Ure─Ĺenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za ┼żene
Ven─Źanice, saloni ven─Źanica
Organizovanje Ven─Źanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
De─Źije igraonice, Rodjendaonice
De─Źiji vrti─çi, Pred┼íkolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsedni─Źki Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKu─çe, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Festivali u Srbiji

 
 
     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu sli─Źne tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicuBALKANIMA, Evropski festival animiranog filma  
Me─Ĺunarodni festival animiranog filma ÔÇ×BalkanimaÔÇť iniciran je od strane srpskog ogranka Me─Ĺunarodnog udru┼żenja filmskih animatora ASIFA i odr┼żava se u organizaciji Akademskog filmskog centra Doma kulture ÔÇ×Studentski gradÔÇť u Beogradu.┬áOsnovni cilj festivala je promovisanje umetnost animacije u zemlji osniva─Źa ÔÇô Srbiji, na Balkanu, zemljama jugoisto─Źne Evrope i njihovom uklapanju u evropske kulturne tokove
BEMUS - Beogradske muzi─Źke sve─Źanosti  
Festival koji otvara vrata novom modernom duhu i dobu postepeno menjaju─çi smer, (za)uvek ostaju─çi veran njegovom veli─Źanstvu Tajni Muzike.

Beer Fest, Beograd
Belgrade Beer Fest je osnovan 2003. godine. Za devet godina postojanja oko 4.650.000 posetilaca moglo je da vidi vi┼íe od 450 besplatnih muzi─Źkih nastupa, degustira preko 90 brendova piva i u─Źestvuje u brojnim dru┼ítvenim kampanjama. Festival je dobio mnogobrojna priznanja. Me─Ĺu njima je preporuka britanskog lista The Independent, koji je Belgrade Beer FestÔäó 2005. godine uvrstio me─Ĺu 20 svetskih doga─Ĺaja koje bi obavezno trebalo posetiti.

Beogradski festival igre
Dolazak istaknutih baletskih i savremenih plesnih kompanija, poznatih koreografa i aktuelnih produkcija, rezultirao je formiranjem nove publike i uspostavljanjem visokih standarda kada je umetni─Źka igra u pitanju. Kvalitetan program i dobra komunikacija sa doma─çom i inostranom kulturnom javno┼í─çu i medijima, utvrdili su presti┼żnu poziciju Beograda i Srbije na evropskoj festivalskoj i plesnoj mapi.┬á

Beogradski festival cve─ça
BFC ogranizacija ┬áima za cilj da kroz raznovrsne aktivnosti ┬ápodsti─Źe razvoj standarda urbane ekologije na principima odr┼żivosti i aktivne javnosti . Osnovni postulat BFCa je unapre─Ĺenje kvaliteta ┼żivota kroz razli─Źite discipline i mre┼żnu saradnju koja proizvodi inter-akciju pru┼żaju─çi obnovu, za┼ítitu i vrednovanje zelene infrastrukture Beograda kao va┼żan deo na┼íe urbane svakodnevnice. BFC programi obuhvataju organizaciju manifestacija, edukacija, radnih akcija ┬ái pokretanje inicijativa ┬ása konkretnim re┼íenjem urbanih ekolo┼íkih problema.

Beogradski festival dokumentarnog i kratkometra┼żnog filma
Beogradski festival dokumentarnog i kratkometra┼żnog filma poti─Źe od Festivala jugoslovenskog filma, osnovanog 1953. godine u Puli, Hrvatska (SFRJ). Na festivalu su prikazivani i igrani i dokumentarni filmovi. Vremenom, dokumentarni i kratkometra┼żni filmovi bivali su sve prisutniji, pa se tako njihov broj godine 1952. popeo na 92. U pore─Ĺenju, me─Ĺutim, sa dugometra┼żnim igranim filmovima, koji su predstavljali centralni deo festivala, dokumentarni filmovi su i dalje bili neka vrsta sporednog programa.┬á

Beogradski jazz festival, BJF
Beogradski Jazz Festival je obnovljen 2005. godine, u oprezno optimisti─Źkoj dru┼ítvenoj atmosferi, kada je otvaranje na┼íe zemlje svetu postalo zahtev dana. I najve─çi skeptici ─çe se slo┼żiti da je u prethodnih osam godina ovaj me─Ĺunarodni umetni─Źki doga─Ĺaj na┼íao svoj novi ┼żivot u promenjenom kontekstu ÔÇô posebno je uzbudljivo bilo pratiti kako se iz godine u godinu na┼ía kulturna sredina vra─ça polako na mesto koje joj u evropskim okvirima, kad je u pitanju jazz muzika, sigurno pripada. To mesto je uvek bilo oblikovano visokim zahtevima na┼íe publike,┬á ─Źak i ako bud┼żet nije zaista mogao da prati sve ┼żelje.

EXIT festival, Novi Sad 
EXIT FESTIVAL┬áse organizuje na prelepoj i magi─Źnoj Petrovaradinskoj tvr─Ĺavi u Novom Sadu od 2001. godine. Svake godine sve je ve─çi broj posetilaca na EXITu. Mladi sti┼żu iz svih delova zemlje, ali i iz zemalja ┼íirom Evrope i sveta. Pored dobrog muzi─Źkog programa EXIT je pose─çen i zbog kvalitetne zabave, dobre atmosfere na tvr─Ĺavi i pozitivne energije grada.
JUK Herceg Fest  
Javna ustanova kulture koja je producent ─Źuvenih festivala i manifestacija a uz to je i nosilac celokupnog kulturnog ┼żivota u gradu i regionu: filmski festival, praznik mimoze. Delatnosti Herceg Festa su: organizovanje praznika i festivala, poetskih i knji┼żevnih ve─Źeri, koncerata, pozori┼ínih i drugih predstava, nau─Źnih skupova, seminara, izlo┼żbi, umjetni─Źkih i zabavnih programa, prikazivanje i distribucija filmova, izdava┼ítvo, marketing i propaganda, ugostiteljstvo, trgovina i iznajmljivanje prostora i opreme.

Filmski festival, Slobodna Zona, Beograd
Filmski festival┬áSlobodna zona┬áodr┼ża─çe se po osmi put┬áu Beogradu u Dvorani kulturnog centra Beograda i Domu omladine.┬áPublika ─çe imati prilku da vidi oko 35 dru┼ítveno anga┼żovanih filmova iz savremene svetske produkcije, ali i iz regiona, po┼íto ─çe se beogradskoj publici predstaviti pet najaktuelnijih autora hrvatske dokumentaristi─Źke scene.

Festival internacionalnog studentskog teatra
Festival internacionalnog studentskog teatra osnovan je 2005. godine na inicijativu studenata Fakulteta dramskih umetnosti, Katedre za menad┼żment i produkciju pozori┼íta, radija i kulture.

Festival autorskog filma
Festival autorskog filma, jedna od najpoznatijih gradskih kulturnih manifestacija i va┼żan doga─Ĺaj za ljubitelje filma, ove godine odr┼żava se po sedamnaesti put u Beogradu.

Festival studentskog filma
FSF je prvi me─Ĺunarodni festival studentskog filma u Srbiji. Osnovan je 1999. godine u Beogradu od strane studenata produkcije, pa tako i danas organizacionu strukturu ─Źine isklju─Źivo studenti. Festival je prvenstveno kulturna manifestacija koja publici predstavlja igrane, dokumentarne, animirane i eksperimentarne kratkometra┼żne filmove mladih autora iz celog sveta, omogu─çava uvid u razli─Źite pristupe filmu i okuplja studente svetskih filmskih ┼íkola, na jednom mestu.

FEST
Beogradski Me─Ĺunarodni filmski festival FEST izrastao je u jednu od najzna─Źajnijih filmskih smotri i postao jedan od glavnih doga─Ĺaja u kulturnom ┼żivotu Beograda, uz koga su odrasle mnoge mlade generacije.

Filmski susreti, Ni┼í  
Festival gluma─Źkih ostvarenja doma─çeg igranog filma ÔÇ×Filmski susretiÔÇť - Ni┼í je jedinstvena manifestacija filmske umetnosti koja isklju─Źivo vrednuje kreativni rad filmskih glumaca. Festival je po─Źeo sa radom davne 1966. na inicijativu Udru┼żenja filmskih glumaca Srbije, projekcijom filmova na letnjoj pozornici u Ni┼íkoj tvr─Ĺavi. Po prvi put su se tada glumci okupili u Ni┼íu da bi se dru┼żili i nagradili one koji su pru┼żili najbolje kreacije na filmskom platnu.
Filmski festival Sopot
Slobodarske filmske sve─Źanosti bile su festival filmskog stvarala┼ítva koji se po karakteru i ciljevima razlikovao od ve─çine do tada postoje─çih. Osnovni cilj ovog festivala bio je da okupi filmske stvaraoce ─Źiji su filmovi pro┼żeti slobodarskim i humanim porukama, uz prikazivanje filmova sa idejnom i umetni─Źkom sadr┼żinom kojom se bitno doprinosi reafirmaciji ideja slobode i op┼ítedru┼ítvenog progresa.

Nisville Jazz Festival
Najve─çi Jaz Festival u Evropi, koji se odr┼żava u Ni┼íu, na samoj Ni┼íkoj tvrdjavi. Nisville je jazz festival internacionalnih razmera sa bogatim programom kako doma─çih tako i stranih izvodja─Źa.

Me─Ĺunarodni festival animacije, Animania┬á
Me─Ĺu svojim glavnim ciljevima, Festival ANIMANIMA isti─Źe afirmaciju umetnosti animacije prezentovanjem ostvarenja autora iz zemlje i iz sveta, nastalih u svim raspolo┼żivim tehnikama animacije u rasponu od klasi─Źne do savremene kompjuterske animacije, u formama artisti─Źkih, komercijalnih, edukativnih, eksperimentalnih i drugih vidova animiranih filmskih ostvarenja; kao i povezivanje stvaralaca iz oblasti animacije iz celog sveta u prijateljskoj i stvarala─Źkoj atmosferi.

Me─Ĺunarodni filmski festival Pali─ç┬á
Me─Ĺunarodni filmski festival Pali─ç osnovan je 1992. godine od strane Op┼ítine Subotica. Od nekada┼ínjih malih i nepretencioznih Pali─çkih filmskih ve─Źeri, preko upornih poku┼íaja stvaranja ozbiljnog Regionalnog festivala u te┼íkim vremenima izolacije i prvih poku┼íaja povezivanja kinematografija tada zara─çenih zemalja izrastao je u va┼żnu ta─Źku na mapi evropskih filmskih festivala. Od 2003. godine i svog desetog izdanja pali─çki festival postaje Festival evropskog filma i iste godine dobija ─Źlanstvo u "Evropskoj koordinaciji filmskih festivala".

Beogradski foam fest
Bgd Foam Fest je najspektakularniji muzi─Źko-scenski doga─Ĺaj kod nas. Nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo vi┼íe od 60000 ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, ┼żivi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mno┼ítvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvanaesto─Źasovnog festivala.Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo Aukcije

Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu

 
NAVIGACIJA


 pretraga
Web Netvodic
DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Dru┼ítvo i dr┼żava
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, ┼żivotinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina


NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright ┬ę 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najpose─çenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vo┼żnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, kla─Ĺenje
Gr─Źka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tra─Źevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
P─Źele, p─Źelarstvo, p─Źelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klini─Źki centri
Lekovito bilje, ─Źajevi, kreme
Satovi prodaja - mu┼íki, ┼żenski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodi─Ź