Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Valjevo - Srbija
spisak bitnih sajtova za opštinu Valjevo, Kolubarski okrug

Nayad na kolubarski okrug
dodaj sajt ovdeVaš sajt ovde!
 
 
Valjevo (Kolubarski okrug) Besplatni Mali OglasiValjevo (Kolubarski okrug) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Valjevo, odnosno za sve opštine koje pripadaju kolubarskom okrugu (Valjevo, Osečina, Ub, Lajkovac, Mionica, Ljig). Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Etno centar ključ rajaEtno centar ključ raja
Stranica sadrži informacije o odmaralištu blizu Valjeva sa uslovima smeštaja i nastanku ove turističke destinacije. U sklopu etno centra nalaze se: restoran u etno stilu, vodenica, kuća za pomeljare i ribnjak.
 
Valjevo (Kolubarski okrug) Besplatni Mali OglasiValjevo (Kolubarski okrug) Besplatni Mali Oglasi
Etno centar ključ rajaEtno centar ključ raja
Valjevo - Zvanična prezentacija opštineValjevo - Zvanična prezentacija opštine
Narodni muzej ValjevoNarodni muzej Valjevo
Valjevo - web portal - Mišem Kroz ValjevoValjevo - web portal - Mišem Kroz Valjevo
Zdravstveni centar ValjevoZdravstveni centar Valjevo
Visoka poslovna skola strukovnih studija - ValjevoVisoka poslovna skola strukovnih studija - Valjevo
Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala ValjevoNacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Valjevo
Valjevo Turist - Turistička organizacija ValjevaValjevo Turist - Turistička organizacija Valjeva
Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" - ValjevoMatična biblioteka "Ljubomir Nenadović" - Valjevo
Istorijski Arhiv ValjevoIstorijski Arhiv Valjevo
Tehnička škola ValjevoTehnička škola Valjevo
Foto klub ValjevoFoto klub Valjevo
Rotary klub ValjevoRotary klub Valjevo
Green Bike biciklističko društvo ValjevoGreen Bike biciklističko društvo Valjevo
GATE ValjevoGATE Valjevo
Centar za socijalni rad ValjevoCentar za socijalni rad Valjevo
 

Kolubarski okrug Srbija - Stranice opština
Valjevo - Osečina - Ub - Lajkovac - Mionica - Ljig


     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Valjevo (Kolubarski okrug) Besplatni Mali Oglasi
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase za Valjevo, odnosno za sve opštine koje pripadaju kolubarskom okrugu (Valjevo, Osečina, Ub, Lajkovac, Mionica, Ljig). Uz svaki oglas možete postaviti i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi. Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.
Etno centar ključ raja
Stranica sadrži informacije o odmaralištu blizu Valjeva sa uslovima smeštaja i nastanku ove turističke destinacije. U sklopu etno centra nalaze se: restoran u etno stilu, vodenica, kuća za pomeljare i ribnjak.
Valjevo - Zvanična prezentacija opštine
Lokalna samouprava (organi lokalne samouprave, saradnja sa građanima, zvanični dokumenti, pitajte SO, elektronska uprava), grad Valjevo, vesti, adresar, forum, servis građana, društvo, okolina, istorija, obrazovanje, kultura,crkva, privreda, turizam, ekologija, sport, razglednice...
Narodni muzej Valjevo
Dobro došli u Narodni muzej Valjevo, muzej Valjevskog kraja (današnjeg Kolubarskog okruga koji čine grad Valjevo i opštine Lajkovac, Ljig, Mionica, Osečina, i Ub). 19. maja 2007. godine, sa otvaranjem stalne postavke "Treća Dimenzija Prošlosti – Pogled iz Budućnosti" završen je proces revitalizacije Narodnog muzeja Valjevo.
Valjevo - web portal - Mišem Kroz Valjevo
Prvi i jedini valjevski portal...magazin, vesti, sport, najava desavanja, kultura, svirke, imenik, vazni telefoni, red voznje, informacije, o Valjevu...
Zdravstveni centar Valjevo
Zdravstveni centar Valjevo zdravstvenom zaštitom pokriva valjevo okrug, odnosno opštine Valjevo, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub i Osečina sa ukupno 192.204 stanovnika. Čine ga Regionalna opšta bolnica Valjevo i domovi zdravlja Valjevo, Mionica, Ljig i Osečina sa Peckom. Regionalnu bolnicu Valjevo je Ministarstvo zdravlja rangiralo u četiri najbolje opšte bolnice u Srbiji po kvalitetu zdravstvene zaštite u 2005. godini.
Visoka poslovna skola strukovnih studija - Valjevo
Jedina državna škola u regionu, sa tradicijom dužom od četvrt veka i isto toliko sticanim ugledom. Misija Škole je obrazovanje stručnjaka prepoznatljivih po stečenim teorijskim i praktičnim znanjima i veštinama, koja će uspešno moći da primene u praksi i da odgovore savremenim poslovnim zahtevima za promenama.
Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Valjevo
Kako se prijaviti, ko je moj savetodavac, dodatno obrazovanje i obuka, profesionalna orjentacija, kako ostvariti pravo na novčanu nadoknadu, podsticanje novog zapošljavanja, klub za traženje posla, obuka za aktivno traženje posla, berza poslova, korisne adrese, kako napisati CV i popratno pismo, oglasi za posao, arhiva vesti...
Valjevo Turist - Turistička organizacija Valjeva
Javno preduzeće „Valjevo-Turist“ kao pravni sledbenik Turističke organizacije Valjeva i „Divčibare-turist“ je javno preduzeće Skupštine grada osnovano sa zadatkom da prezentuje, razvija i promoviše turističke vrednosti opštine Valjevo. U okviru preduzeća „Valjevo-turist“ posluje više profitnih centara: profitni centar Valjevo, informativni centar Divčibare i Brankovina.
Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" - Valjevo
Biblioteka "Ljubomir Nenadović" je matična biblioteka za opštine Valjevo, Ub, Lajkovac, Ljig, Mionica i Osečina. Osnovana je davne 1868. godine kao Čitaonica valjevska, i opstala sa svojim valjevcima do današnjih dana. Ona danas zadovoljava vrlo širok dijapazon potreba u odnosu na građanstvo, ali i obrazovanje, kulturu, privredu i ukupan razvoj grada i okoline. Biblioteka ima veoma razvijenu kulturnu i izdavačku delatnost, a odlikuje se i dobrom zavičajnom zbirkom i jedinstvenom mrežom seoskih ogranaka.
Istorijski Arhiv Valjevo
Istorijski Arhiv Valjevo poseduje kolekciju arhivskih dokumenata valjevskog kraja od 19. veka. Međuopštinski istorijski arhiv Valjevo je državna ustanova iz oblasti kulture od opšteg društvenog značaja, koja vrši zaštitu, sređivanje, obradu i prezentaciju arhivske građe. Arhiv obavlja poslove zaštite arhivske građe kao kulturnog dobra i prethodnu zaštitu registraturskog materijala, na osnovu Zakona o kulturnim dobrima, kao i na osnovu odluka skupština opština: Valjevo, Mionica, Lajkovac, Ub i Osečina.
Tehnička škola Valjevo
Tehnička škola je počela sa radom 5. oktobra 1939. godine u prostorijama Gimnazije i Osnovne škole.U školi je zaposleno 118 radnika koji doprinose ostvarivanju obrazovno - vaspitnog procesa
Foto klub Valjevo
Krajem 1950. godine u Valjevu je osnovan Klub foto i kino amatera,a prva izložba amaterske fotografije otvorena je 25. maja 1952. godine.Tako su generacije Valjevaca sticale prva znanja o fotografiji i filmu. Neki od njih danas su profesionalni fotografi, filmski i TV-snimatelji, montažeri, režiseri a struka ih je odvela na razne strane sveta (Francuska, Brazil, Amerika, Kanada, Australija, ...)
Rotary klub Valjevo
Rotari klub Valjevo je organizacija poslovnih ljudi, profesionalaca udruženih širom sveta u cilju pružanja humanitarne pomoći, podsticanja visokih etičkih standarda u svim profesijama i unapređenja dobre volje i mira u svetu.
Green Bike biciklističko društvo Valjevo
U partnerstvu sa Američkom Ambasadom, Tehnološko-metalurškim fakultetom i kancelarijom za mlade grada Valjeva, uspeli smo da pokrenemo izuzetno značajnu inicijativu, formiran je Green Bike Centar za unapredjenje ekološke svest cilju podizanja ekološke svesti mladih.
GATE Valjevo
Privredno društvo Gate Valjevo osnovano je 2. decembra 1992. godine. Gate se bavi izradom kompletne tehničke dokumentacije - projektovanjem, nadzorom pri izgradnji objekata, inženjering poslovima i izgradnjom objekata. Preduzeće raspolaže sa sopstvenim poslovnim prostorom koji se nalazi u ulici Vuka Karadžića 30 u Valjevu.
Centar za socijalni rad Valjevo
Centar za socijalni rad osnovan je odlukom Skupštine opštine Valjevo (tada Narodni odbor) 21.10.1964. godine, a u januaru 1965 godine je počeo sa radom, u cilju razvijanja efikasne socijalne zaštite, zadovoljavanja raznovrsnih potreba gradjana, poštujući principe nedeljivosti i najbolji interes korisnika.
 

Kolubarski okrug Srbija - Stranice opština
Valjevo - Osečina - Ub - Lajkovac - Mionica - Ljig

Nazad na kolubarski okrug
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo AukcijeSrbija Okruzi - Lokalni sajtovi
   
Centralna Srbija - Okruzi

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - VranjePirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac
   
Vojvodina


Južnobački - Novi Sad Južnobanatski okrug - Pančevo
Severnobački okrug - Subotica Severnobanatski - Kikinda
Srednjobanatski okrug - Zrenjanin Sremski okrug - Sremska Mitrovica
   
Kosovo i Metohija

Kosovski okrug - Priština Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki okrug - Peć Prizrenski okrug - Prizren
 
Podela po gradovima i opštinama

ostali gradovi i opštine uskoro
 
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com

Regionalno, lokalni sajtovi
Centralna Srbija

Beogradski okrug - Beograd
Borski okrug - Bor
Braničevski - Požarevac
Jablanički - Leskovac
Kolubarski - Valjevo
Mačvanski - Šabac
Moravički - Čačak
Nišavski okrug - Niš
Pčinjski okrug - Vranje

Pirotski - Pirot
Podunavski - Smederevo
Pomoravski okrug - Jagodina
Rasinski okrug - Kruševac
Raški okrug - Kraljevo
Toplički okrug - Prokuplje
Zaječarski okrug - Zaječar
Zlatiborski okrug - Užice
Šumadijski okrug - Kragujevac

Vojvodina
Južnobački - Novi Sad
Južnobanatski - Pančevo
SevernoBački - Subotica
SevernoBanatski - Kikinda
SrednjoBanatski - Zrenjanin
Sremski - Sremska Mitrovica
Zapadnobački - Sombor

Kosovo i Metohija
Kosovski - Priština
Kosovskomitrovački - Kosovska Mitrovica
Kosovskopomoravski - Gnjilane
Pećki - Peć
Prizrenski - Prizren

Podela po gradovima i opštinama
Beograd
Novi Sad
Ljubovija

Ostalo
bih - rs
crna gora
hrvatska
ostalo

DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina

NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič