Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Visoka poslovno-tehnička škola strukovnih studija Užice je državna obrazovna institucija sa tradicijom dugom preko 35 godina. Obrazuje visoko stručne kadrove u atraktivnim naučno-poslovnim oblastima na način prilagođen savremenim potrebama društva i privrede. Nastava obuhvata osnovno strukovno obrazovanje i specijalističke studije. Studenti mogu da studiraju na budžetu Republike Srbije.

Više obrazovanje u Užicu datira od 1975. godine, kada je započela sa radom Viša škola za obrazovanje radnika, koja je 1987. godine prerasla u Višu tehničku školu u Užicu.

Nastavni kadar Škole sastavljen je od doktora nauka, magistara i stručnih saradnika koji pružaju kvalitetnu i stručnu nastavu iz oblasti savremenog inženjeringa, menadžmenta i biznisa.

Studijski programi prate aktuelne trendove u zemlji i u svetu, potrebe privrednih i poslovnih sistema, sa akcentom na praktična znanja i stručnost, kvalitet, kreativnost i primenjivost, što većini studenata omogućava brzo zapošljavanje. Posle završenih studija, jedan broj studenata nastavlja studije na akademskim studijama u zemlji i inostranstvu, sve do doktorskih studija.

 

Adresa: Trg Svetog Save 34, Užice
Telefon 1: +381 31-512-013;
www.vpts.edu.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi