Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Advokatska kancelarija Gecić Law teži da postane najuticajnija inovativna advokatska kancelarija, pre svega kroz izgradnju dugoročnih odnosa s klijentima zasnovanih na reciprocitetu, poverenju i najvišim standardima profesionalne etike. Sa novim pristupom pružanju pravnih usluga, nastojimo da izmenimo tradicionalnu ulogu koju advokatska kancelarija igra na regionalnom tržištu, kako bismo postigli superiorne rezultate za naše klijente.

Kancelarija je nastala kroz spajanje bivših članova nekoliko lokalnih istaknutih advokatskih kancelarija, kojima su se potom pridružili i drugi vodeći advokati i stručnjaci. Pri tome ih je vodila zajednička vizija o stvaranju prave korporativne meritokratije posvećene najvišim standardima u advokatskoj praksi. Jedino merilo našeg uspeha su konkretni rezultati i zadovoljstvo naših klijenata.

Spoj izvanredno kvalifikovanih i iskusnih pojedinaca, u kombinaciji s temeljnim poznavanjem regionalnog poslovanja i pravne i političke scene stavlja nas u jedinstven položaj da na najbolji način pristupimo i najzahtevnijim problemima i sporovima naših klijenata.

Kontaktirajte ovaj listing

Naše bitne Karakteristike i Usluge

Advokati

Spoj izvanredno kvalifikovanih i iskusnih pojedinaca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi