Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Izdvojeni Listinzi

Loading…

Pozicioniranje na samom vrhu stranice za kategoriju i lokaciju

Ukoliko je u kategoriji ili za lokaciju kojoj pripada vaš biznis, prisutan veliki broj listinga i velika je konkurencija, nudimo mogućnost da sa svojim listingom zauzmete neku od prvih (gornjih) pozicija. 

Na svakoj kategoriji (lokaciji) na dnu stranice se nalaze beplatni listinzi, iznad njih idu Osnovni listinzi, a iznad njih se postavljaju Plus Listinzi. 

Tamo gde nije velika konkurencija dovoljno je zakupiti Plus Listing. Na popularnim kategorijama sa velikom konlurencijom, potrebno je uz Plus listing dodatno uplatiti za vrh stranice.

Visina dodatne uplate zavisi od toga koliko ima listinga koji su vec uplatili i koliko su uplatili za pozicioniranje na vrhu. Naravno, mi cemo Vas obavestiti koliko je potrebno za prvu i ostale gornje pozicije.  

Postavljanje linka na početnoj stranici

Ukoliko Vam je potrebna dodatna promocija sajta, mozemo postaviti direktan, stalni link ka vasem sajtu na našoj početnoj stranici. U pitanju je tekstualni link. Cena je 6 000 rsd za period od godinu dana.

Link (baner) na svim stranicama sajta

Ukoliko Vam je potrebna dodatna promocija sajta, mozemo postaviti direktan, stalni link ka vasem sajtu na svim stranicama našeg sajta. Ovde je u pitanju baner / logo. Cena je 10 000 rsd za period od godinu dana.

Različite mogućnosti za reklamiranje

Imamo mogućnost i dodatnog reklamiranja, u zavisnosti od vaših potreba. Baneri i reklame različitih veličina, promocija vašeg biznisa ili nekog dešavanja… Kontaktirajte nas preko kontakt stranice.

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi