Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Predstavite Vaš biznis, firmu, sajt, usluge…

Predstavite Vaš biznis, firmu, sajt, usluge…

Na nasem sajtu Vam je omoguceno da predstavite Vaš biznis, firmu, kompaniju, sajt, usluge, servise, proizvode…

Detaljna stranica
Kreiraćemo detaljnu stranicu za vaš biznis, firmu… na kojoj ćemo u potpunosti predstaviti vaše poslovanje. Detaljna stranica za vaš biznis može u potunosti da se popuni podacima i informacijama po vašem zahtevu.

Detaljni podaci o biznisu
Ubacićemo sve kontakt podatke koje želite da predstavite posetiocima i klijentima, opširan i detaljan opis kako bi se što detaljnije prezentovali, vaš logo i slika koja predstavlja vaš biznis – vaše poslovanje, ubacivanje foto galerije, linkovanje vašeg sajta i vaših profila na društvenim mrežama, precizno lociranje vašeg biznisa na mapi, kontakt preko našeg sajta – skrivanje vašeg mejla,  vaše radno vreme, istaknute karakteristike poslovanja, mogućnost postavljanje slike ili mape na vrhu stranice…

Kategorija na Sajtu
Uz detaljnu stranicu, vaš biznis će se pojavljivati i na stranicama kategorija kojima vaš biznis pripada. U zavisnosti od tipa listinga je sama pozicija na stranicama kategorije. Na vrhu stranica za kategorije nalazi se mapa gde su prikazani svi listinzi osim besplatnih.

Lokacije na Sajtu
Sav biznis je podeljen i po lokacijama – okruzima, gradovima i opštinama. Pored kategorija, vaši listinzi naći će se i na stranicama pripadajućih lokacija. I na vrhu ovih stranica nalaze se mape, sa odgovarajučim listinzima za date lokacije.

Pretraga na sajtu
Imamo i brzu pretragu na sajtu, po ključnim rečima, lokacijama ili kategorijama. Na kategorijama ili lokacijama sa velikim brojem listinga, samo se izborom i lokacije i kategorije suzi broj listinga.

Uskoro dodatne informacije i uputstva, pratite naš blog!

Uvek možete i da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi