Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Vojni telekomunikacioni uređaji bivše JNA. Karakteristike, sheme, fotografije, download, mali oglasi…

Poštovani prijatelji ovaj sajt teži da Vam predstavi vojne radio i druge telekomunikacione uređaje proizvedene u fabrikama bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije u vremenu od od završetka Drugog svetskog rata 1945. godine do raspada SFRJ 1991. godine. Ovi telekomunikacioni uređaji su bili u naoružanju i opremi Jugoslovenske armije i kasnije, od 22. decembra 1951. godine kada je promenila naziv, Jugoslovenske Narodne Armije, kao i Teritorijalne Odbrane. Takođe su ih, u manjem obimu, koristili Organi unutrašnjih poslova Jugoslavije (policija).

Ovo je neprofitabilan sajt nastao iz želje da ovo sačuvamo od zaborava. Na ovom sajtu bivši vojnici, profesionalni vojnici, policajci ili lica u nekom drugom svojstvu koji su obavljali posao veziste u jedinicama roda veze JNA, policiji i drugim službama, kao i inžinjeri i radnici vojne industrije, podsetiće se na uređaje na kojima su radili, konstruisali ih, proizvodili i održavali. Radio-amateri, kolekcionari i svi drugi zainteresovani za vojnu tehniku ovde mogu naći dosta materijala da saznaju više o vojnim telekomunikacionim uređajima, proizvođenim u fabrikama bivše Jugoslavije.

radista.info@gmail.com
www.radista.info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi