header-image
Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Otkup automobila Beograd i otkup polovnih vozila svih marki, vrsta, starosti i pređene kilometraže.

Naša agencija je pravi, pouzdan kupac za sve vaše automobile, pikapove, kombi vozila, za sve vaše skutere, motore, kamione, za sva vaša vozila koja imate u svojim garažama.

Naše osoblje je vama na raspolaganju u bilo kom trenutku, tako da nas možete pozvati kad god budete imali neko vozilo za otkup

Da bismo mogli malo da rasteretimo gužvu na ulicama Beograda, mi smo se prijavili za organizovanje akcije – otkup vozila Beograd. Sva vaša vozila, koja vam iz bilo kog razloga trenutno nisu potrebna, možete prepustiti nama, jer se naša agencija bavi otkupom na teritoriji Beograda, a i šire, svih mogućih vrsta vozila potpuno nezavisno od njihovog oblika, boje, dužine, veličine, marke, datuma proizvodnje, tovarnog kapaciteta, i ostalih karakteristika.

Proces otkupa je vrlo jednostavan, a osnovna prednost saradnje sa nama jeste da mi možemo umesto vas da obavimo sve što je potrebno da se otkup vozila sprovede što brže i efikasnije. Naš zadatak je najpre da izvršimo procenu vrednosti bilo kog vašeg vozila, što mi radimo potpuno besplatno, pri čemu možete biti uvereni da ćete kod nas dobiti potpuno fer i korektnu cenu za svako vaše vozilo. Nakon procene vrednosti vašeg vozila, ukoliko ste zadovoljni ponudom, pripremamo ugovor koji može da bude gotov veoma brzo i spreman za potpisivanje.

Naše osoblje je vama na raspolaganju u bilo kom trenutku, tako da nas možete pozvati kad god budete imali neko vozilo za otkup. Najbolje uslove otkupa možete dobiti samo kod nas, zato nemojte da oklevate i razmišljate, već nam dozvolite da mi zaista sa naša strane trudimo da uvek budemo spremni za sve zahteve naših klijenata i da im uvek ponudimo i više i bolje, da naša agencija postane sinonim za efikasno bavljenje otkupom polovnih vozila na čitavoj teritoriji zemlje, a jednog dana i šire.

Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi