Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Programi za knjigovodstvo, bibioteke, bilet servise…. Klijent-server arhitektura i Web aplikacije. Izrada softvera po narudžbi.

FipoSoft je firma koja se bavi izradom aplikativnog softvera. Od osnivanja 1992. godine (pod nazivom FipoSoft od 2004. godine) firma je realizovala mnoga programska rešenja, poslovne aplikacije, informacione sisteme bazirane na klijent-server arhitekturi.

Specifičnost poslovanja FipoSoft-a se ogleda u visokoj integrisanosti sa firmom FIPO koja postoji takođe od 1992. godine i bavi se pružanjem knjigovodstvenih usluga, poslovnim i finansijskim konsaltingom i koja je sa svojim profesionalnim kadrom temelj kvaliteta poslovnog softvera firme FipoSoft.

Pored aplikativnog softvera FipoSoft se bavi i instalacijom i administracijom mrežnih resursa, servera, routera baziranih uglavnom na Linux operativnim sistemima SuSe i RedHat.

Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi