Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Naša misija je da kroz vlastiti stručni i profesionalni angažman te kroz saradnju sa roditeljima, rođacima, stručnim saradnicima raznih profila i saradnju sa širom društvenom zajednicom pomognemo osobama sa invaliditetom da uče i razvijaju se na svom putu ka što samostalnijem životu.

Cilj za sve naše korisnike je sticanje veština koje omogućavaju veću funkcionalnu nezavisnost. U ustanovi se uče životne veštine neophodne korisnicima u svakodnevnom životu koje tako povećavaju individualnu nezavisnost, kvalitet života i smanjuju obavezu tuđe nege.

Ustanova za decu i mlade Veternik pozitivno utiče na živote osoba sa invaliditetom obezbeđujući pored smeštaja, zdravstvene zaštite, nege, vaspitno obrazovnog rada, radno-stručnog osposobljavanja i niz drugih usluga koje između ostalog podrazumevaju i organizaciju slobodnog vremena kroz razne aktivnosti, fizioterapeutske tretmane, stomatološke usluge, logopedske tretmane i stručnu pomoć psihologa.

Adresa
Kninska 157,
21203 Veternik, Srbija
tel +381 21 821 034
fax +381 21 821 034
www.domveternik.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi