Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Beo Rent A Car Beograd u ovom trenutku poseduje flotu luksuznih automobila za renta car: Ford Fiesta opremljenih po najsavremenijim standardima, kao i najnovije modele Skoda Rapid i Toyota Corola.

Beo rent a car vam pored iznajmljivanja automobila nudi i iznajmljivanje putničkih kombija 7+1,8+1,19+1, mini busevi, kao i mogućnost korišćenja vozila sa našim vozačem uz najpovoljnije uslove i najjeftinije cene u zemlji i inostranstvu.

Sva naša vozila se iznajmljuju sa kompletnom opremom i visokim nivoom komfora, a kada su u pitanju rezervacija i preuzimanje automobila – možete se osloniti na našu fleksibilnost i nastojanje da se prilagodimo vašim potrebama.

Beo Rent a Car u Beogradu vam nudi jedinstvenu priliku da, čim sletite na beogradskom Aerodromu “Nikola Tesla” , uskočite u izuzetno opremljen automobil sa unapređenim enterijerom i pouzdanim sigurnosnim sistemima ABS i EBD, koji vam omogućavaju udobnu i bezbednu vožnju.

Svakodnevno unapređujemo kvalitet poslovanja i usluga koje nudimo, a naš jedini cilj jeste vaše zadovoljstvo iznajmljenim automobilom i prijatno i udobno iskustvo vožnje.

Adresa

Naša Adresa::

Jurija Gagarina 231, lokal 321, Novi Beograd

GPS:

44.79814790020429, 20.37418820631615

Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi