Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Ostale banje
Pribojska, Gornja Trepča, Junaković, Kanjiža, Koviljača, Divčibare, Prolom, Ribarska

 
Last Minute Ponude Banje SrbijaLast Minute Ponude - Banje i wellness centri u Srbiji
Last Minute Ponude Banje 2015Last minute ponude je jedinstvena baza svih popusta u turizmu. Ponude se ažuriraju više puta svakog dana tako da iz sata u sat objavljujemo nove ponude za različite destinacije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i poverenju koje nam ukazuju sve srpske turističke agencije često se dešava da neku ponudu objavimo pre nego što je sama agencija objavi na svom sajtu. Koristeći jednostavnu pretragu ponuda vrlo lako pretražite sve turističke last minute ponude.
Pribojska Banja - Vazdušno Lečilište Bogato Termalnim VodamaPribojska Banja - Vazdušno Lečilište Bogato Termalnim Vodama
Pribojska BanjaNajkompletnija prezentacija Pribojske Banje, poznate kao vazdušno lečilište bogato termalnim vodama. Na ovoj prezentaciji možete saznati opšte informacije o banji, lekovitim svojstvima, lokaciji, smeštaju i celokupnoj turističkoj ponudi.
 
Banje, banjski turizam
Vrdnik - Vrujci - Niška banja - Sokobanja - Vrnjačka banja - Ostale banje
 

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Banja Gornja Trepča
Najveći kvalitet ove banje, lekovita voda i ukupni resursi koji blagotvorno deluju na lečenje potencirani su stručnošću i zainteresovanošću medicinskog, ugostiteljskog kadra i ostalih službi da svi pacijenti imaju najveće moguće dobrobiti za vreme lečenja i rehabilitacije.
Banja Junaković
Banja "Junaković" se nalazi u severozapadnoj Bačkoj (Vojvodina), četiri kilometra udaljena od Apatina, na samoj ivici sume. RCC Junaković nudi korisnicima rehabilitacione zdravstvene usluge, ambulantnog i stacionarnog tipa. Lečenje se obavlja u rehabilitaciono-zdravstvenom centru, uz primenu savremenih medicinskim metoda, pod nadzorom lekara specijalista i terapeuta.
Banja Palanacki Kiseljak
Turističko poslovni portal Palanačkog Kiseljaka – smeštaj, nekretnine, info. Na jugoistočnoj periferiji Smederevske Palanke – severoistočna Šumadija, 80 km južno od Beograda -na levoj obali reke jasenice, nalazi se banja – Palanački kiseljak.
Banja Rusanda - Lečenje, Smeštaj, Hoteli, Nekretnine
Tokom svog 130-godišnjeg postojanja banja se razvijala, da bi danas nosilac zdravstvene funkcije bila Specijalna bolnica „Rusanda„. Ovde, uz korišćenje savremenih dijagnostičko-terapeutskih postupaka (od kinezi i radne terapije do elektroterapije, akupunkture i tretmana laserom), rehabilitaciju pacijenata sprovodi tim lekara specijalista i pomoćnog medicinskog osoblja, i to – stacionarno i ambulantno.
Banja Slankamen
Banja Slankamen ubraja se među najstarija prirodna lečilišta u Srbiji. Drevno prirodno lečilište Banja Slankamen, nalazi se u istočnoj podgorini Fruške gore, u severoistočnom Sremu (Vojvodina), kod Starog Slankamena.
Bogutovačka Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, Mapa
Iako je relativno novo, lečilište je steklo ugled kao „neuro banja“ i „raj za živce“, zahvaljujući, pre svega, svojoj delotvornoj mineralnoj vodi, ali i izvanrednoj klimi – gotovo čitave godine nema magle, niti mešanja vazdušnih struja i naglih promena vazdušnog pritiska.
Brestovacka Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, Mapa
Šumom, lepotom izdašnog listopadnog i četinarskog drveća starog nekoliko stotina godina, okružena je Brestovačka Banja, prirodno lečilište osam kilometara jugozapadno od Bora. Nekadašnja vulkanska aktivnost i složen geološki sastav terena uslovili su pojavu termomineralnih voda poznatih od davnina.
Gamzigradska Banja - Smeštaj, Nekretnine, Turizam, Mapa
Šumovita pobrđa i bistri Timok (pogodan za ribolov), značajni arheološki i kulturni lokaliteti, zatvoreni bazeni s toplom vodom, brojni sportski tereni, učinili su Gamzigradsku Banju prijatnim mestom za odmor i rekreaciju i zdravih posetilaca, a za žitelje Zaječara, Negotina, Boljevca… omiljenim izletištem tokom cele godine.
Mataruska Banja, Kraljevo, Srbija
Okolina Kraljeva predstavlja bogatu riznicu prirodnih lepota i retkosti, kulturno-istorijskih vrednosti srednjovekovne Srbije i – prirodnih lečilišta i izvora mineralne lekovite vode. U niši kraljevačkih prirodnih lečilišta posebno mesto pripada-Mataruškoj Banji.
Atomska Banja Gornja Trepča - Čačak, Srbija
Udaljeno od Čačka 18 ovo prirodno lečilište poznato je i kao Atomska Banja. Lokalnom stanovništvu tople lekovite vode Gornje Trepče bile su poznate od najstarijih vremena, a u srednjem veku uživala je ugled manastirske banje.
Banja Palic Subotica - Smeštaj, Nekretine, Lečenje, Cene
Palićko jezero nalazi se u severnoj Bačkoj (Vojvodina), na sedam km od Subotice i njen je nerazdvojni deo. Danas je Palić omiljeno izletište Subotičana, ali i žitelja Vojvodine i drugih krajeva Srbije i privlačno prirodno lečilište (jezero-Banja) koje leži na 102 m nadmorske visine.

Bujanovačka Banja – Bujanovac Srbija
Od Bujanovca tri kilometra severoistočno, tik uz autoput Beograd-Skoplje-Solun-Atina, nalazi se Bujanovačka Banja. Lekovite vode Bujanovačke Banje koriste se u lečenju reumatskih i ginekoloških bolesti, regulišu čitav kardiovaskularni sistem, oporavlja organe za varenje, ublažava bolove sa čirom na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, reguliše funkciju bubrega…

Kuršumlijska Banja – Južna Srbija, Kuršumlija
Oivičena sa svih strana dobro pošumljenim ograncima planine Kopaonik, 11 km jugozapadno od Kuršumlije (južna Srbija), nalazi se Kuršumlijska Banja. Pošumljene padine i visovi (570-900 m) koji je okružuju, nadmorska visina i položaj u suvoj bez magle i jakih vetrova rečnoj kotlini, čine Kuršumlijsku Banju i klimatskim mestom - svežim, prijatnim i pogodnim i samo za odmor u miru netaknute prirode.
Lukovska Banja - Smeštaj, Lečenje, Cene, Nekretnine, Mapa
Po broju (ima ih 31) i izdašnosti izvora (100 l u sekundi) ovo prirodno lečilište Lukovska Banja, okruženo gustom, visokom bukovom šumom i šljivicima, jedan je od najbogatijih banjskih centara u Srbiji, a s obzirom na to da su oni razmešteni na nadmorskoj visini od 700 m poznata je i kao najviša Banja u Srbiji.
Novopazarska Banja – Sandžak Srbija
Novopazarska Banja je sajt posvećen pružanju sveobuhvatnih informacija o banji u Novom Pazaru. Ovde ćete naći sve što vas zanima o Novopazarskoj Banji, cene smeštaja, načini banjskog lečenja, nekretnine u banji Novi Pazar i naravno mapu kako naći Novopazarsku banju na mapi Srbije.
Pribojska Banja – Priboj, Zapadna Srbija
Pribojska Banja, drevno lečilište smešteno je na oko 10 km od magistralnog puta Užice-Prijepolje, samo pet kilometara od Priboja (zapadna Srbija). Pribojska Banja ima više izvora termo-mineralne vode, različite izdašnosti i temperature (36,5°-37° C). Ova banja se nalazi na 530 m nadmorske visine i to je čini vazdušnim lečilištem – planinski vrhovi koji je okružuju obrasli su borovom šumom, lipom i smrekom, pa je vazduh ispunjem mirisom šuma, čist i svež.
Vranjska Banja – Vranje Srbija
Prirodno lečilište Vranjska Banja nalazi se na 12 km severoistočno od Vranja i samo pet kilometara od autoputa Beograd-Atina. Ponos Vranjske Banje su njene terme. Ovde izviru najtoplije termomineralne vode u Evropi. Ove tople vode pomažu u lečenju reumatizma, neuralgije, posttraumatskih stanja, steriliteta žena u početnoj fazi, oboljenja disajnih organa…
Zvonačka banja – Babušnica, Istočna Srbija
U živopisnoj klisuri reke Jerme nadomak Pirota, Babušnice, Dimitrovgrada (Istočna Srbija), smeštena je Zvonačka Banja, balneološko i klimatsko lečilište. Voda se u terapijske svrhe koristi kupanjem i pijenjem. Lečenje se obavlja kupanjem pod različitim vrstama tuševa, u kadama i bazenima, podvodnom masažom, aplikaiijama parafina, ispiranjem očiju vodom, pijenjem vode, svim oblicima fizikalne terapije… a bolnički tretman obuhvata i dijetalnu ishranu i pešačenje stazama zdravlja.
Banja Ljig - Kolubarski okrug, Srbija
Banja Ljig - informacije o smestaju, nekretninama, turizmu... i naravno mapa kako naci banju u Ljigu. Banja Ljig je okružena šumovitim obroncima planina Rajac i Rudnik. Izgradnjom i savremenim opremanjem fizioterapeutskog centra, Ljig postaje i poznati lečilišni centar u kojem se, uz nadzor tima medicinskih sgručnjaka, sprovodi kompletan banjski tretman.
Banja u Ovči kod Beograda
Nalazi se u naselju Ovča, u samom centru, kod crkve. Voda je pojačano mineralizovana (ima 28 različitih minerala) sa sadržajem soli i stiže sa dubina od više stotina metara. Šest puta je slanija od morske. Lekovitim blatom i vodom leče se oboljenja vena, reuma, išijas, slabovidost.
Prolom Banja Koršumlija - Smeštaj, Lečenje, Informacije
Prolom Banja se nalazi u južnoj Srbiji na prelepim šumovitim padinama planine Radan. Lečenje u banji se preporučuje bolesnicima koji boluju od: bolesti bubrega i mokraćnih puteva, bolesti organa za varenje, bolesti kože, bolesti krvnih sudova i vanzglobni reumatizam.
Ribarska Banja - Kruševac, Rasinski Okrug
Ribarska Banja je smeštena na obroncima Velikog Jastrebca, 36 km od Kruševca u centralnoj Srbiji na 540 m nadmorske visine. Ribarska Banja danas predstavlja centar za rehabilitaciju pacijenata sa koštanim oboljenjima, povredama i problemima. Pored svoje medicinske svrhe, banja je pogodna i za porodični odmor i rekreaciju.
Mataruška Banja Kraljevo - Smeštaj, Lečenje
Mataruška banja se nalazi u centralnoj Srbiji na 9 km od grada Kraljeva. Mataruška Banja ima izvore mineralne vode temperature od 42°C do 51°C sa dosta sumpora (25 mg/l). Indikacije: Degenerativna reumatska oboljenja, Zapaljenska reumatska oboljenja, Stanja posle korektivnih operativnih zahvata na lokomotornom aparatu, Hronična ginekološka oboljenja i posledicni sterilitet, Primarna i sekundarna oboljenja perifernih erterija, Pareze i paralize perifernog motornog neurona, Kožna oboljenja...
Banja Kanjiža
Zavod za specijalizovanu rehabilitaciju "Banja-Kanjiža" pruža gostoprimstvo onima, kojima su potrebni odmor, preventivni oporavak i medicinska rehabilitacija, kao i ugodnosti lekovite vode i blata. To je ambijent povoljan za one koji traže mir, zelenilo i komfor. Mineralna voda i lekovito blato, koristi se u lečenju reumatskih oboljenja, odnosno stanja nakon povrede koštano-zglobnog aparata, kao i u rekreativne svrhe.
Kraljevska banja - Banja Koviljača
U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedna od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Ova elitna zdravstvena ustanova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju, uspela je da višedecenijskim iskustvom, na najbolji način, poveže blagodeti tradicionalnog – prirodnog lečilišta sa svim onim što nudi savremena fizikalna medicina i rehabilitacija.
Banja Rusanda
Još od 1876. godine banja “Rusanda” Melenci, svim svojim gostima nudi lečilišnu tradiciju zasnovanu na mineralnom peloidu, koji se ubraja u jedno od najlekovitijih blata u zemlji. Banja je smeštena na obali jezera Rusanda, okružena je brižljivo održavanim parkom i predstavlja pravu oazu mira. Naš stručni kadar i savremena oprema, pomoći će Vam da zaboravite ili će barem ublažiti Vaše najveće tegobe.
Lukovska Banja
Lukovska Banja je poznata po najvećem broju izvora termomineralnih voda (37) i njihovoj ogromnoj izdašnosti od preko 100 l/s, temperature od 35-69,5°C. Dosadašnjim mnogobrojnim hemijskim istraživanjima utvrđeno je da su vode Lukovske Banje prema mikrosastavu hidrokarbonatne natrijumske-magnezijumsko-kalcijumskog tipa. Ovakve vode se mogu koristiti u balneoterapijske svrhe kao dopunsko sredstvo lečnika kupanjem u sklopu medicinske rehabilitacije, za bolesti lokomotornog aparata, ginekoloških oboljenja i kožnih bolesti, pod nadzorom lekara.
Vazdušna banja - Divčibare
Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu. Na osnovu posmatranja klime u jednom dužem periodu od strane Balneoklimatološkog instituta Srbije Divčibare je proglašeno za "Klimatsko lečilište". Institut je utvrdio da se na Divčibarama migu lečiti sledeća oboljenja: oboljenje pluća, bronhijalne astme, hronični bronhitis, emfizem pluća, oboljenja sa neurovegetativnim poremećajima, stanje rekovalescencije posle akutnih infektivnih bolesti, pneumonija, bronhopneumonija.
Zavod Zlatar - Nova Varoš
Zavod za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja i arterijskog krvnog pritiska, nazvan imenom planine na kojoj je izgrađen po preporuci svetskih medicinskih eksperata. Idealno mesto za oporavak, odmor i rekreaciju. Planinu Zlatar odlikuju mirisne livade i bistra jezera okružena omorikama i brezama, spoj mediteranske i planinske klime, maksimalan broj sunčnčanih dana, blagotvorni vazduh obogaćen terpentinom i ozonom, beskrajni vidici...
Specijalna bolnica Ribarska Banja
Specijalna bolnica za ortopedska, koštano-zglobna i degenerativna oboljenja. Rezultate koje smo postigli u lečenju desetina hiljada pacijenata obolelih od koštano-zglobnih i degenerativnih oboljenja najbolji su dokaz lekovitosti ribarskih izvora ali i profesionalnog rada zaposlenih u Specijalnoj bolnici za lečenje i rehabilitaciju Ribarska Banja.
Prolom Banja
Vode Prolom Banje "pripadaju retkim vodama visokih balneoloških vrednosti, koje pružaju mogućnosti za veoma široke indikacije. Zemljište u okolini prirodnih izvora Prolom vode natapalo se vodom stvarajući blato kojim su gosti lečili kožne i druge bolesti mazanjem. Danas se lekovito blato dobija mešanjem termalne vode i zemlje iz okoline izvora "Pupavci". Koristi se u blatnim kadama ili u vidu obloga za lečenje kožnih bolesti, bolesti perifernih krvnih sudova (proširenih vena), reumatskih oboljenja i nekih oboljenja prostate.
Hotel Centar Igalo
Hotel Centar Igalo je skraćeni naziv za Centar za odmor, rekreaciju i liječenje "Igalo" (nekadašnji RVI) ima dugu tradiciju i posebno mjesto u turističko - zdravstvenoj ponudi. Posebno zanimljiv gostima koji traže aktivan odmor, kombinovan sa medicinskim tretmanima na polju fizikalne medicine i rehabilitacije, za sportiste i goste koji uživaju u dugim šetnjama i žele miran porodični odmor.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo Aukcije


Turizam Srbija
Apartmani
Banje, banjski turizam
Destinacije
Festivali, manifestacije
Hosteli
Hoteli
Moteli
Prevoz, karte
Rafting splavarenje
Reke jezera
Seoski turizam
Sobe privatni smeštaj
Turističke agencije
Turističk organizacije
Turističke portali
Vile Srbija

Banje, banjski turizam
Vrdnik - Vrujci - Niška banja - Sokobanja
Vrnjačka banja - Ostale banje

Planine, zimovanje
Jahorina - Kopaonik - Tara - Zlatibor -
Ostale planine

Turizam inostranstvo
BIH, RS - Bugarska - Crna Gora - Egipat - Grčka - Hrvatska - Italija - Makedonija - Španija - Tunis - Turska

Turizam Crna Gora
Bar - Bečići - Budva - Canj - Herceg Novi - Igalo - Kotor - Petrovac - Sutomore - Sveti Stefan Milocer - Tivat - Ulcinj

Turizam Beograd
Apartmani - Hosteli - Hoteli - Muzeji

Razno - Ostalo
Avio karte -Destinacije - Docek Nove Godine aranzmani - Festivali, manifestacije - Krstarenje, jedrenje - Prevoz, karte
Evropske metropole
Barselona - Španija - Beč - Austrija - Berlin - Nemačka - Budimpešta - Mađarska - London - Engleska - Madrid - Španija - Moskva - Rusija - Pariz - Francuska - Prag - Češka - Rim, Venecija - Italija
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com


DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina
NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič