Netvodic.com - Početna strana
Bookmark and Share
    


Netvodic Plus - Novi Sajt
Glavne kategorije na sajtu
Automobili
Biznis
Deca - Bebe
Drutvo - Drava
Internet
Obrazovanje
Priroda
Prodaja
Sport - Rekreacija
Tehnika - Kompjuteri
Turizam - Putovanja
Ugostiteljstvo
Umetnost - Kultura
Usluge
Zabava
Zdravlje - Medicina
Nove Stranice
Kategorije koje su prebačene na novu verziju sajta
Uređenje Enterijera, eksterijera
Sajtovi za žene
Venčanice, saloni venčanica
Organizovanje Venčanja, Proslava
Roditeljstvo, Majka
Prodavnice za bebe
Dečije igraonice, Rodjendaonice
Dečiji vrtići, Predškolske ustanove
Novi Automobili
Prodaja Polovnih Vozila
Auto Vesti, Portali
Motori, Skuteri
Auto Oprema, Kozmetika
Registracija, Osiguranje Vozila
Auto Oglasi
Selidbe, Prevoz Nameštaja
Predsednički Izbori Srbija 2017
Auto Lizing
Auto Delovi, Gume, Prodavnice
Auto Centri, AutoKuće, Saloni
Auto Moto Klubovi
Auto Servisi
Auto Gas Servisi
Rasadnici
Kuvanje, Recepti
Auto Tuning
Auto Škole
Rent a Car
Taxi Prevoz
Advokatske Kancelarije


 

Banje, banjski turizam - Srbija,
odmor u banjama, lečenje, rehabilitacioni centri, oporavak

 
 
Last Minute Ponude Banje SrbijaLast Minute Ponude - Banje i wellness centri u Srbiji
Last Minute Ponude Banje 2015Last minute ponude je jedinstvena baza svih popusta u turizmu. Ponude se ažuriraju više puta svakog dana tako da iz sata u sat objavljujemo nove ponude za različite destinacije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i poverenju koje nam ukazuju sve srpske turističke agencije često se dešava da neku ponudu objavimo pre nego što je sama agencija objavi na svom sajtu. Koristeći jednostavnu pretragu ponuda vrlo lako pretražite sve turističke last minute ponude.
Daleko Od PoslaDaleko Od Posla - Banje u Srbiji
DalekoOdPosla.com - BanerNajbolje ponude turističkih agencija na jednom mestu, pretraga turističkih aranžmana i ponuda, Najtrazenije turističke destinacije, last minute i first minute za letovanje, ideje za vikend super odmor...
Banje u Srbiji - Spa, Wellness & Smeštaj Srbije
Pokušaćemo da na ovom sajtu opišemo sve banje Srbiji u najrealnijem i najobjektivnijem svetlu. Takođe potrudićemo se da Vam prikažemo i sve relevantne informacije vezane za veliki potencijal turizma Srbije.
Banja Vrujci - Vila Mica
Banja VrujciBanja Vrujci Vila Mica Vam nudi usluge prenoćišta, dvodnevnog (vikend) odmora, kao i višednevnih odmora na bazi polupansiona. Sobe i apartmani u Vili Mica su visoke kategorije (sa četiri zvezdice) a Vila se nalazi 350 metara od bazena.
Moja AvanturaMoja Avantura - Srbija
MojaAvantura.com - BanerMoja Avantura je društvena mreža za putovanja i zabavu, namenjena svima koji vole da putuju, fotografišu i pišu o svojim iskustvima i naravno uživaju u otkrivaju novih interesantnih stvari. Ovde možete pronaći ideje za odmor ili zabavu, objaviti želje za putovanja, preporučiti lepa mesta i povezati se sa ljudima sličnih interesa koji takođe žele da se druže i putuju...
Pribojska Banja - Vazdušno Lečilište Bogato Termalnim VodamaPribojska Banja - Vazdušno Lečilište Bogato Termalnim Vodama
Pribojska BanjaNajkompletnija prezentacija Pribojske Banje, poznate kao vazdušno lečilište bogato termalnim vodama. Na ovoj prezentaciji možete saznati opšte informacije o banji, lekovitim svojstvima, lokaciji, smeštaju i celokupnoj turističkoj ponudi.
 
Banje Srbija - Stranice podkategorija
Vrdnik - Vrujci - Niška banja - Sokobanja - Vrnjačka banja - Ostale banje

     
Dodaj sajtPosedujete, upravljate ili radite na sajtu slične tematike
Dodajte i Vaš sajt!

Podeli, pošalji, ubaciPodelite sa ostalima, ubacite u favorite ovu stranicu

Banje Srbije - Banje u Srbiji
Turistička ponuda banja, smeštaj, vesti, nekretnine, lekovita svojstva i lečenje u banjama. Na našem portalu, možete da pronadjete smeštaj za odmor i lečenje u svim banjama Srbije. Od smeštaja, u našoj ponudi imamo privatni i hotelski smeštaj. Svaki smeštaj je podeljen po banjama da bismo Vama olakšali pretragu.
Banje u Srbiji Portal
Banje u Srbiji je Portal srpskih banja. Banje Srbije - smeštaj, apartmani, hoteli, odmor, vesti, indikacije, lekovita svojstva banja Srbije... Pored smeštaja, mozete saznati za svako mesto kakvu klimu ima, i kakvu turističku ponudu pruža u toku letnje sezone.
Internet Udruzenje Banja u Srbiji
Banjski turizam u Srbiji ima dugu tradiciju. Iako se poseta izvorima lekovitih voda i njihovo korišćenje dugo nije iskazivala kao turistička, tragovi materijalne kulture ukazuju na to da su neki korišćeni još u vreme kamenog doba.
Banje Srbije - Vodič
Banje u Srbiji su pravi malem za Vas i Vašu napaćenu dušu! Dodjite, opustite se i lepo odmorite! Srbija Vas željno očekuje u svoj majčinski zagrljaj.
Banje Srbije - Odmor u Srbiji
Banje Srbije Vaše mesto za odmor u Srbiji. Informacije o banjama Srbije, cene smeštaja, načini lečenja i ostali korisni podaci za banje Srbije.
Ovčar Banja - Smeštaj, nekretnine, cene, mapa
Dobrodošli na prezentaciju Ovčar Banje. Biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo informacije o smeštaju, turizmu, cenama, nekretninama i svemu ostalom vezanom za Ovčar banju i banjski turizam.
Bukovička Banja - Smestaj, nekretnine, turizam, mapa
Danas je Bukovička Banja jedna od najvažnijih, najkompletnijih i najposećenijih u Srbiji; u njoj godišnje boravi i do 40.000 gostiju. Voda (12°-28° C) koja se svrstava u red najpoznatijih evropskih i svetskih alkalno-ugljenih kiselih, pomaže u lečenju mnogih oboljenja, a uz redovno korišćenje ima svojstva efikasne preventive.
Banja Kanjiža
Banja Kanjiža turističke informacije o smeštaju, lečenju i nekretninama u Banji Kanjiži. Kupanje u lekovitoj vodi, šetnja prostranim parkom na obali Tise, izleti do Subotice, Palićkog i Ludoškog jezera, Bačke Topole, ergele „Zobnatica“, i poseta kulturnim znamenitostima ovog kraja omogućavaju uspešno lečenje, brz oporavak i prijatan boravak.
Selters Banja - Smestaj, nekretnine, cene, lečenje
Zahvaljujući povoljnom položaju banje (nadmorska visina 136 m), dominantnim vetrovima s Bukulje, Venčaca i Kosmaja, ovde je vazduh čist, a klima osvežavajuća (umereno-kontinentalna, sa dosta sunčanih dana u godini). Zahvaljujući svojim fizičkim i hemijskim osobinama spada u kategoriju mineralnih voda širokog dijapazona lekovitosti, a koristi se kao značajno terapijsko sredstvo kupanjem, inhalacijama i pijenjem.
Prolom Banja
Lekovita mineralna voda, položaj i podneblje - klima je umereno-kontinentalna sa losta sunčanih dana u godini, malom vlažnošću i umerenim vetrovima - omogućavaju u Prolom Banji, osim lečilišnog, razvoj i rekreativnog i izletničkog turizma. Prolom Banja - smeštaj, cene, nekretnine, mapa...
Ribarska Banja
Ribarska Banja Srbija je balneološko lečilište i klimatsko mesto koje se nalazi na severnim padinama planine Jastrebac, na nadmorskoj visini od 540 m. Voda Ribarske Banje koristi se u lečenju za kupanje, piće i ispiranje.
Banja Junaković
Ovo prirodno lečilište i sportsko-rekreativni centar nalazi se na severozapadu Vojvodine. Očuvana priroda koja okružuje Banju Junakovic, kroz koju vode trim staze i staze zdravlja, prostrani park s cvetnim alejama i skulpturama, sportski tereni, kompleks od 10 spoljnih bazena s mineralnom toplom vodom i blizina Dunava čine ovu banju, osim za lečenje, pogodnom i za boravak i odmor zdravih gostiju, za rekreaciju, pripremu sportista.
Banja Ždrelo - Smeštaj, wellness centar, turizam, mapa
Banja Zdrelo ili pak Mlavske Terme, banja nadomak Petrovaca na Mlavi koja pleni svojim jedinstvenim mogućnostima i sadržajem. Pored toga što omogućava uživanje na niskim zimskim temperaturama ova voda ima i lekovita svojstva. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima Banje Ždrelo pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova a ohlađena može da se pije i pomaže kod gastritisa i blagotvorno deluje na digestivne organe.
Banja Koviljača - Smeštaj, lečenje, cene, nekretnine
U prelepoj dolini reke Drine nalazi se jedan od najdragocenijih balneoloških bisera, ne samo tog kraja već čitave Srbije – Banja Koviljača. Vode Banje Koviljace pogoduju u lečenju povreda kostiju, neuroloških i oboljenja mišića …
Vrnjacka Banja Com
Sve informacije o najlepsoj banji Srbije. Smestaj u Vrnjackoj Banji, apartmani, znamenitosti, kulturni zivot Vrnjacke Banje i jos mnogo toga... Niske cene u privatnom smeštaju, kao i gostoprimstvo i ljubaznost domaćina, svrstavaju Vrnjacku Banju u sam vrh turistickih destinacija Srbije.
Hotel Centar Igalo
Hotel Centar Igalo je skraćeni naziv za Centar za odmor, rekreaciju i liječenje "Igalo" (nekadašnji RVI) ima dugu tradiciju i posebno mjesto u turističko - zdravstvenoj ponudi. Posebno zanimljiv gostima koji traže aktivan odmor, kombinovan sa medicinskim tretmanima na polju fizikalne medicine i rehabilitacije, za sportiste i goste koji uživaju u dugim šetnjama i žele miran porodični odmor.
Apartmani - SOKOGRAD
Najlepši apartmani u Sokobanji. Ako ste ikada maštali o mestu u kome je vreme stalo i gde je granica izmedu prirode i urbane sredine izbrisana, posetite Sokobanju. Odmorite se i prikupite energiju za nove pobede. Šezdesetak metara od samog centra grada nalaze se apartmani, sobe prve i druge kategorije, porodice Ranđelović.
Merkur - Vrnjačka banja
Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje i šećerne bolesti. Smeštajni objekti Merkura su Merkur-novi, Mirko Tomić, Merkur-stari i Šumadija , kapaciteta 850 postelja. Objekti su širokog dijapazona kategorija, organizovani kao hoteli sa zdravstvenom službom u sobama i apartmanima.
Banja Gornja Trepča
Najveći kvalitet ove banje, lekovita voda i ukupni resursi koji blagotvorno deluju na lečenje potencirani su stručnošću i zainteresovanošću medicinskog, ugostiteljskog kadra i ostalih službi da svi pacijenti imaju najveće moguće dobrobiti za vreme lečenja i rehabilitacije.
Banja Junaković
Banja "Junaković" se nalazi u severozapadnoj Bačkoj (Vojvodina), četiri kilometra udaljena od Apatina, na samoj ivici sume. RCC Junaković nudi korisnicima rehabilitacione zdravstvene usluge, ambulantnog i stacionarnog tipa. Lečenje se obavlja u rehabilitaciono-zdravstvenom centru, uz primenu savremenih medicinskim metoda, pod nadzorom lekara specijalista i terapeuta.
Banja Kanjiža
Zavod za specijalizovanu rehabilitaciju "Banja-Kanjiža" pruža gostoprimstvo onima, kojima su potrebni odmor, preventivni oporavak i medicinska rehabilitacija, kao i ugodnosti lekovite vode i blata. To je ambijent povoljan za one koji traže mir, zelenilo i komfor. Mineralna voda i lekovito blato, koristi se u lečenju reumatskih oboljenja, odnosno stanja nakon povrede koštano-zglobnog aparata, kao i u rekreativne svrhe.
Kraljevska banja - Banja Koviljača
U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedna od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Ova elitna zdravstvena ustanova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju, uspela je da višedecenijskim iskustvom, na najbolji način, poveže blagodeti tradicionalnog – prirodnog lečilišta sa svim onim što nudi savremena fizikalna medicina i rehabilitacija.
Banja Vrujci
Banja Vrujci raspolaže vodom izuzetne izdašnosti i lekovitosti. Statistika kaže da zbog lekovitosti banje i efikasnosti banjskog RH centra, zbog prirodnih lepota i ugodnih banjskih objekata sa ljubaznim osobljem, preko 50% gostiju postaju stalni gosti. Lekovito blato sadrži i po nekoliko hiljada puta veće koncentracije elemenata i jedinjenja nego što ih sadrži lekovita voda.
Banja Rusanda
Još od 1876. godine banja “Rusanda” Melenci, svim svojim gostima nudi lečilišnu tradiciju zasnovanu na mineralnom peloidu, koji se ubraja u jedno od najlekovitijih blata u zemlji. Banja je smeštena na obali jezera Rusanda, okružena je brižljivo održavanim parkom i predstavlja pravu oazu mira. Naš stručni kadar i savremena oprema, pomoći će Vam da zaboravite ili će barem ublažiti Vaše najveće tegobe.
Lukovska Banja
Lukovska Banja je poznata po najvećem broju izvora termomineralnih voda (37) i njihovoj ogromnoj izdašnosti od preko 100 l/s, temperature od 35-69,5°C. Dosadašnjim mnogobrojnim hemijskim istraživanjima utvrđeno je da su vode Lukovske Banje prema mikrosastavu hidrokarbonatne natrijumske-magnezijumsko-kalcijumskog tipa. Ovakve vode se mogu koristiti u balneoterapijske svrhe kao dopunsko sredstvo lečnika kupanjem u sklopu medicinske rehabilitacije, za bolesti lokomotornog aparata, ginekoloških oboljenja i kožnih bolesti, pod nadzorom lekara.
Vazdušna banja - Divčibare
Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu. Na osnovu posmatranja klime u jednom dužem periodu od strane Balneoklimatološkog instituta Srbije Divčibare je proglašeno za "Klimatsko lečilište". Institut je utvrdio da se na Divčibarama migu lečiti sledeća oboljenja: oboljenje pluća, bronhijalne astme, hronični bronhitis, emfizem pluća, oboljenja sa neurovegetativnim poremećajima, stanje rekovalescencije posle akutnih infektivnih bolesti, pneumonija, bronhopneumonija.
Zavod Zlatar - Nova Varoš
Zavod za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja i arterijskog krvnog pritiska, nazvan imenom planine na kojoj je izgrađen po preporuci svetskih medicinskih eksperata. Idealno mesto za oporavak, odmor i rekreaciju. Planinu Zlatar odlikuju mirisne livade i bistra jezera okružena omorikama i brezama, spoj mediteranske i planinske klime, maksimalan broj sunčnčanih dana, blagotvorni vazduh obogaćen terpentinom i ozonom, beskrajni vidici...
Specijalna bolnica Ribarska Banja
Specijalna bolnica za ortopedska, koštano-zglobna i degenerativna oboljenja. Rezultate koje smo postigli u lečenju desetina hiljada pacijenata obolelih od koštano-zglobnih i degenerativnih oboljenja najbolji su dokaz lekovitosti ribarskih izvora ali i profesionalnog rada zaposlenih u Specijalnoj bolnici za lečenje i rehabilitaciju Ribarska Banja.
Prolom Banja
Vode Prolom Banje "pripadaju retkim vodama visokih balneoloških vrednosti, koje pružaju mogućnosti za veoma široke indikacije. Zemljište u okolini prirodnih izvora Prolom vode natapalo se vodom stvarajući blato kojim su gosti lečili kožne i druge bolesti mazanjem. Danas se lekovito blato dobija mešanjem termalne vode i zemlje iz okoline izvora "Pupavci". Koristi se u blatnim kadama ili u vidu obloga za lečenje kožnih bolesti, bolesti perifernih krvnih sudova (proširenih vena), reumatskih oboljenja i nekih oboljenja prostate.
Instintut Niška Banja
Institut za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju reumatskih i kardiovaskularnih bolesti. Niška Banja je prirodno lečilište, poznato još iz doba Rimskog carstva. Lekovitost i specifičnost joj daju radonske termomineralne vode sa izvorista "Glavno vrelo", "Suva Banja", "Školska česma", "Banjica" i "Pasjača" i prirodan mineralni peloid. Karakteristike mineralne vode su: slabo mineralizovana, zemnoalkalna hemeoterma, sa temperaturom od 36 do 38 °C. Područje Niške Banje se karakteriše umereno kontinentalnom klimom koja u medicinskom smislu spada u kategoriju umirujuće, sedativne klime i pogodna je za lečenje, odmor i rekreaciju.
Soko Banja apartmani Sokobanja
Velika ponuda privatnog smeštaja u Soko Banji. Preko 100 apartmana, garsonjera i soba. Takođe vam nudimo i pun pansion u više Sokobanjskih restorana. Za više informacija posetite naš sajt.
TC Sokobanja
Na portalu www.soko-banja.org možete pronaći sve relevantne informacije o ovoj lepoj banji pod Ozrenom.
Vrnjacka Banja - Informacije, smeštaj, hoteli, apartmani
Turističke informacije o banji i smeštaj u Vrnjačkoj Banji. Privatni smeštaj, hoteli, apartmani, sobe. Cene smeštaja, vodič za banje Srbije! Potrudićemo se da iznesemo sve korisne informacije, kako za turiste, tako i za meštane Banje.
Banje Srbije
Banje SrbijeCilj nam je da na jednom mestu predstavimo  većinu Banja Srbije, njihov istorijat, položaj, lekovita svojstva, smeštajne kapacitete, ali i prateću  turističku ponudu regiona  gde su locirane. Naša misija je da pružimo skromni doprinos popularizaciji ove grane srpskog turizma.
Kupindo-Tvoja robna kuća     Limundo Aukcije


Turizam Srbija
Apartmani
Banje, banjski turizam
Destinacije
Festivali, manifestacije
Hosteli
Hoteli
Moteli
Prevoz, karte
Rafting splavarenje
Reke jezera
Seoski turizam
Sobe privatni smeštaj
Turističke agencije
Turističk organizacije
Turističke portali
Vile Srbija

Banje, banjski turizam
Vrdnik - Vrujci - Niška banja - Sokobanja
Vrnjačka banja - Ostale banje

Planine, zimovanje
Jahorina - Kopaonik - Tara - Zlatibor -
Ostale planine

Turizam inostranstvo
BIH, RS - Bugarska - Crna Gora - Egipat - Grčka - Hrvatska - Italija - Makedonija - Španija - Tunis - Turska

Turizam Crna Gora
Bar - Bečići - Budva - Canj - Herceg Novi - Igalo - Kotor - Petrovac - Sutomore - Sveti Stefan Milocer - Tivat - Ulcinj

Turizam Beograd
Apartmani - Hosteli - Hoteli - Muzeji

Razno - Ostalo
Avio karte -Destinacije - Docek Nove Godine aranzmani - Festivali, manifestacije - Krstarenje, jedrenje - Prevoz, karte
Evropske metropole
Barselona - Španija - Beč - Austrija - Berlin - Nemačka - Budimpešta - Mađarska - London - Engleska - Madrid - Španija - Moskva - Rusija - Pariz - Francuska - Prag - Češka - Rim, Venecija - Italija
Netvodic Plus 2016 :: Netvodic.com - Stari Sajt
Dodaj sajt :: Reklama na sajtu
 
NAVIGACIJA
Netvodic Plus 2016 - Novi Sajt

Netvodic.com - Stari Sajt

Dodaj sajt / firmu / biznis
Vaša reklama na sajtu
Kontakt


 pretraga
Web Netvodic.com


DIREKTORIJUM
Automoblili, auto, moto
Beba, deca, porodica
Društvo i država
Firme i biznis
Internet, webmaster
Kompjuteri, mobilni, tehnika
Mediji, vesti, štampa
Nauka
Poslovi, zaposlenje
Priroda, biljke, životinje
Regionalno, gradovi
Sport, rekreacija
Trgovina, Prodaja
Turizam, putovanja, smeštaj
Ugostiteljstvo
Umetnost, kultura
Zabava i razonoda
Zdravlje i medicina
NOVI SAJTOVI
- TaraSport Rafting i avanturistički klub
- Agencija za otkup automobila Beograd
- Smart Fit, Plan Ishrane i treninga
- Balkan Fun, Turistička agencija za mlade
- Iskustva Putnika sa turistickim agencijama
- Rasveta Cormel
- Gecic Law Firm Serbia
- Prodaja vina, internet prodaja vina
- TopProdaja Online Prodavnica
- Apartmani Petrovac na moru

Novi Sajtovi Ceo Spisak

TOP SAJTOVI

PRIJATELJI SAJTA
Vrnjacka Banja
Moj recnik
Polygram Rent A Car-Beograd
TopVesti.info - Samo bitne vesti
Oglasi za posao Srbija
Stomatološka ordinacija Cvejanović
NOVE STRANICE
Apoteke Beograd
Autobuski Prevoz
Video nadzor, Alarmni sistemi

Nove Stranice Ceo SpisakCopyright © 2000-2016 netvodic.com


Oglasi za Posao
Lista 30 najposećenijih stranica na sajtu Netvodic.com
Dnevne novine, vesti, štampa
Autobuski prevoz, karte, red vožnje
Poznanstva, upoznavanje
Kladionice, klađenje
Grčka letovanje 2017
Online kupovina, internet prodaja
Posao, zaposlenje - Oglasi
Oglasi - mali, besplatni, online
Turizam Crna Gora 2017
Zabava, estrada, tračevi

Auto Oglasi
Vremenska Prognoza
Mobilni - Slike, melodije, SMS
Internet provajderi Srbija
Pčele, pčelarstvo, pčelari
Humor, zabava, vicevi
Rasadnici u Srbiji
Herceg Novi leto 2017
Turizam Makedonija 2017
Sutomore Leto 2017

Igalo Leto 2017
Aukcije - internet licitacije, kupovina
Zdravstvene ustanove, klinički centri
Lekovito bilje, čajevi, kreme
Satovi prodaja - muški, ženski
Banke u Srbiji
Sremski okrug Srbija
Polovni automobili
Budva leto 2017
TV Program - najava, vodič