Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Viša medicinska škola u Ćupriji osnovana je 1998. godine. Počela je da radi sa tri smera, Viša medicinska sestra tehničar, Viši fizioterapeut i Viši radiološki tehničar u tri učionice i amfiteatru u ulici Lole Ribara 1/2.

U toku svog razvoja škola je otvarala nove smerove: Viša ginekološko akušerska sestra i Viši medicinski tehničar instrumentar, Viši tehničar kozmetičar, Viši tehničar anestetičar i Viši farmaceutski tehničar.

Sa usvajanjem Zakona o visokom obrazovanju septembra 2005.godine u koji je implementirana Bolonjska deklaracija škola ulazi u proces akreditacije, da bi 28.09.2007. godine od strane Ministarstva prosvete dobila dozvolu za rad i postala Visoka medicinska škola strukovnih studija.

Škola ima visoko profesionalni nastavni kadar u zvanju akademika, doktora nauka, magistra i specijaliste, koji stalno rade u školi kao i eminentnie nastavnike angažovane sa drugih škola, fakulteta i Vojno medicinske akademije.

Vizija medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji je da postane vodeća međunarodno akreditovana škola za obrazovanje medicinskih sestara i ostalih zdravstvenih radnika, koji će moći da obavljaju poslove sa visokostručnim praktičnim iskustvom u zdravstvenim ustanovama; kao i da poveća i obogaćuje svoj fond znanja, promoviše visoke etičke moralne vrednosti poslovanja, odgovornosti prema zaposlenima, društvenoj zajednici, negujući toleranciju, razumevanje različitosti i kulturu dijaloga.

ul. Lole Ribara 1/2
Tel: 035/401-140,
Fax: 035/401-130,
Email: vmscuprija@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi