Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Trenutno, “Točak” poseduje ekskluzivan salon automobila; savremen servis (opremljen najsavremenijim kompjuterskim uređajima i specijalnim alatima i software-ima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila Fiat ,Chery, Lada, Zastava 10 i Zastava (sa domaćim i Peugeot motorima); dve prodavnice: maloprodajni i veleprodajni skladišni objekat na preko 300 m2 i konsignaciju rezervnih delova; i uvoz ulja i aditiva.

Savremen servisni centar tehnički i stručno opremljen za popravke i održavanje vozila. Posebna orijentacija jeste i flotilno održavanje vozila više kompanija. Najbolja garancija za ispravnost vozila jeste redovno održavanje u ovlašćenom servisu. Točak Auto je ovlašćen za servisiranje i održavanje vozila brendova Fiat, Lada, Chery, u garantnom i vangarantnom roku,  ali poseduje kadar i tehničke kapacitete za brigu o vozilima svih ostalih proizvođača. Raspolažemo bogatim lagerom originalnih delova koji se redovno ažurira i samim tim omogućava brzu reakciju servisera pri otklanjanju kvarova.

Točak Auto Servis
Manastirska 9, Zrenjanin
tel 023/564-871
servis@tocak.co.rs

Točak Auto Salon
Cara Dušana 9, Zrenjanin
023/515-890
autosalon@tocak.co.rs i rentacar@tocak.co.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi