Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Stomatološka ordinacija sa tradicijom dugom 32 godine.  Kod nas možete dobiti najkvalitetniju stomatološku uslugu na jednom mestu u prijatnoj atmosferi.

Brzo i precizno mozemo da postavimo dijagnozu napravimo plan terapije i sprovedemo je zahvaljujući digitalnom ortopanu poslednje generacije i RVG digitalnim sondama za izradu kontrolnih rengen snimaka.

CAD CAM najmoderniji aparat, nemačke firme Simens- Sirona, sa četiri motora, omogućava nam da brzo i najpreciznije moguće, uradimo bezmetalne mostove, krunice, venire i inleje, blistave , neprepoznatljive i savršeno funkcionalne.

Prilikom sprovodjenja terapije koristimo isključivo materijale premium klase vodećih proizvođača. Naše iskustvo, u kombinaciji sa vrhunskim materijalima, garancija su idealnog spoja funkcionalnosti i estetike.

Preko 30 godina naš tim pruža pacijentima stomatološku uslugu po najvišim standardima, i koristi materijale i tehnologiju poznatih proizvodjača čije iskustvo garantuje kvalitet. Zato i možemo da stojimo iza svih naših radova i dajemo garanciju na kvalitet svih naših usluga

 

Stomatološka ordinacija Dental Oral Centar
Trstenjakova 3 Beograd, 11090 Srbija
Telefon: +381 11 2662 577
Telefon: +381 64 2662 577
Email: kontakt@dentaloralcentar.com
sajt: www.dentaloralcentar.com/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi