Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Lider političkog pokreta Dosta je bilo. Predato oko 11.000 potpisa RIK-u 11. marta, i RIK je istog dana utvrdio da je pravno valjano 10.579 potpisa. Nakon osnivačke skupštine stranke „Dosta je bilo“ 2. marta 2017. objavio je da će učestvovati na izborima za predsednika Srbije.

Poruke Predsedničkog kandidata

TI biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA država. Dosta je bilo!

Vučić je vladu formirao od apsolutnih poslušnika, koji su u njegovoj milosti. Prema svima nastupa siledžijski. Dok mu neko ne kaže „Dosta je bilo“. Onda ćuti i gleda u pod. Dok pretvara Srbiju u zemlju jeftine radne snage, kaže da nije smisao života da dišete, već da radite. Kad njega sklonimo ovog aprila, Srbija će prodisati.

Građani su siromašni jer nam je državu pojela korupcija čiji je centar Aleksandar Vučić. Nije istina da nema novca za pristojan život. Ne dozvoli da te lažu. Izađi na glasanje. Ti biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA država.

Vučić nikome ne sme da izađe na tv duel, ponaša se kao poslednja kukavica, obmanjuje građane kako stalno izlazi poslanicima na duel, a u stvari, za sve ovo vreme, pojavio se jednom u Skupštini, da odgovara poslanicima i to je namestio da mu male poslaničke grupe, koje su deo vladajuće koalicije, postavljaju „pitanja“. Recimo, Palma ga pita: “Predsedniče vlade, da li vam je teško dok spašavate Srbiju!” – to je taj nivo cinizma.

Nisu svi isti. Dokazali smo da radimo u interesu građana. Saša Radulović je jednom imao budžetski ćup od 300 miliona evra. Borio se da se uvedu lične karte u sva javna preduzeća i zaustavio je pljačkaške privatizacije. Pobedićemo i uvešćemo red – umesto na partijski parazitski sistem, novac će se trošiti pametno, u interesu građana.

Vučićeva stranačka armija stvara lažnu sliku ogromne posećenosti njegovih mitinga i cilj joj je da obeshrabri i deprimira glasače da ne izađu na izbore. Ceo ovaj karavan, vredan preko 300.000 evra, finansira se iz džepova građana. Zaustavi ovo. To su tvoje pare, to je tvoja kasa.

 

Kratka Biografija
Radulović je rođen 7. juna 1965. u Bihaću, u tadašnjoj SFRJ. Godine 1989. završio je Elektrotehnički fakultet u Sarajevu, smer Automatika i elektronika.

U periodu od 1990. do 1994. radio je u nemačkom preduzeću Simens, u poslovima vezanim za nuklearne elektrane u Nemačkoj, Rusiji i SAD.Od 1994. do 1996. bio je zaposlen u Antares-EDS-Amdahl-u, u Torontu, kao „rukovodilac razvojnog tima relacione baze podataka“. Od 1996. do 1998. imao je više zvaničnih funkcija u Interpra medicinskoj mreži (Interpra Medical Network), u početku kao potpredsednik za razvoj, a potom i kao jedan od članova Upravnog odbora. Od 1997. do 2001. imao je funkciju generalnog direktora u kompaniji koja se bavila serverima za slike, TrueSpectre-u. Zajedno sa kolegama iz kompanije, osmislio je arhitekturu i algoritme koji su obrađivali slike na serverima. Od 2002. do 2006. bio je savetnik više investicionih kompanija.

Godine 2005, došao je u Republiku Srbiju, gde je bio vlasnik jedne firme, a bio je i stečajni upravnik nekoliko preduzeća. Ima licencu kao stečajni upravnik i portfolio rukovodilac. Savetnik je Saveta Evrope, OEBS-a, ambasade SAD, GIZ-a, NALED-a, i Udruženja malih i srednjih preduzeća. SNS ga je odredila kao ministra kao nestranačku ličnost. Ostavku na mesto ministra podneo je 24. januara 2014. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi