Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Kompanija Mond Line Pro je počela sa radom 2008. godine, a naš moto u proizvodnji i ugradnji PVC i aluminijumske stolarije je od starta bio perfektan kvalitet proizvoda i krajnje poštovanje klijenta znajući da su preporuke od usta do usta najznačajnije.

U proizvodnoj hali površine 300m2 se koriste originalni nemački repromaterijal Veka PVC profile, aluminijumski profili grčkog proizvođača Elvial, okove nemačkog brenda Siegenia Aubi i široke palete stakala. A kako izgledaju finalni proizvodi može se videti u izložbenom prostoru lociranom u Vodovodskoj 66, Žarkovo.

Izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije su sa nama besplatne, kao i montaža nove, demontaža i odnošenje stare stolarije. Pored toga nudimo i broj pogodnosti pri plaćanju, a uz garanciju od 10 godina možete da budete u potpunosti mirni napravljenim izborom.

Najnovije inovacije za vrata i prozore koje maksimizuju učinkovist ovih proizvoda Mond Line Pro nudi u osnovnoj ponudi bez dodatne naplate.

Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi