Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Prva beogradska gimnazija osnovana je davne 1839. godine. Prvih pola veka svog postojanja nosila je naziv Gimnazija beogradska, a kada su se krajem veka u Beogradu pojavile i druge gimnazije promenila je ime u Prva beogradska gimnazija.

Danas Prva beogradska gimnazija ima trideset i dva odeljenja, prirodno- -matematički i društveno-jezički smer, razvijenu kabinetsku nastavu i savremena učila. Gimnaziju karakteriše kvalitetan vaspitno-obrazovni rad i nastavni kadar, angažovana pedagoško-psihološka služba i tradicionalno izuzetan učenički potencijal. Prva beogradska gimnazija nastavlja sa uspešnim obrazovanjem i vaspitavanjem mladih.

Prva beogradska gimnazija je zbog svog značaja i izuzetne prosvetiteljske uloge proglašena za spomenik kulture, te nije preterano reći da pripada grupi nacionalnih institucija Srbije kao što su Narodna biblioteka, Narodni muzej, Državni arhiv.

Cara Dušana 61, Stari Grad, Beograd
011/2629-321
uprava@prvabeogim.edu.rs
www.prvabeogim.edu.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi