Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

U mreži Predškolske ustanove “Radosno detinjstvo“ Novi Sad nalazi se 69 objekata za boravak dece. Vrtići i jaslice Ustanove raspoređeni su u devet pedagoških (radnih) jedinica, po ulicima i naseljenim mestima. Od 69 navedenih objekata za boravak dece, 47 objekata je namenski građeno, a 22 objekta su nenamenski građena i predstavljaju adaptirane prostore za boravak dece.

Osnovna funkcija Predškolske ustanove “Radosno detinjstvo“ Novi Sad je zbrinjavanje dece preškolskog uzrasta za vreme radnih obaveza njihovih roditelja i pružanje pomoći porodici u ostvarivanju njene reproduktivne, zaštitne, emocionalne, socijalne, vaspitne i ekonomske funkcije, kao i zadovoljenje dečijih razvojnih potreba.

Predškolska ustanova obavlja i delatnost kojom se obezbeđuju ishrana, nega, preventivno-zdravstvena i socijalna zaštita dece predškolskog uzrasta u skladu sa zakonom. U okviru predškolskog vaspitanja i obrazovanja ostvaruje se i pripremni predškolski program.

Теlefon:
+381 21 420439; +381 21 422451; +381 21 6610366
uprava@predskolska.rs
www.predskolska.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi