Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Dobrodošli u najsavremeniji Opel centar – Ćircom Zrenjanin. U sklopu Opel centra možete kupiti novo opel vozilo, uraditi zamenu po sistemu staro za novo, servisirati I popravljati vozila.

Uz prodaju vozila u sklopu firme, nalazi se veleprodaja originalnih rezervnih delova. U svakom momentu se nalazi preko 3500 artikala za isporuku odmah i još preko 200 000 artikala za specijalne narudžbine i dodatne isporuke. Isporuka se vrši na adresu kupca ili dnevna isporuka u saradnji sa Expres kompanijama.

Servisno odeljenje je smešteno odmah pored salona automobila. Savremeni uređaji, specijalni alati, obučeno ljudstvo, kompjuterske dijagnistike… je sve ono što prati naš servisni deo i što pruza tehničku i servisnu podršku svim našim brojnim korisnicima servisa.

Prodajni salon se prostire na preko 400m2. Servisni deo se prostire na 600m2 i sadrži 7 radnih dizalica , dizalicu za brze servise , dizalicu za teretna / dostavna vozila kao i deo za elektroniku na vozilima. U sklopu centra se nalazi i interna Autoperionica , čekaonica za pušače i nepušače kao i oko 50 parking mesta.
Industrijska Zona Jugoistok (put ka Beogradu)
23000 Zrenjanin
Prodaja + 381 23 315 00 00, + 381 63 56 06 07
Servis + 381 23 315 00 07, + 381 62 24 19 28
www.opelcircom.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi