Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Vesti o automobilima, motorima, automoto tehnici, auto i moto sportu. Servisne informacije za vozače – cene putarina, registracija vozila, cene parkinga. Galerije slika, download fajlova.

Tekstovi – intervjui i razgovori, izveštaji sa trka, sportska takmičenja, auto i moto predstavljanja, tehnika, uputstva i saveti, testovi.

Internet sajt Nacionalna Klasa se na internetu pojavio marta meseca 2004. godine. Osnovna tema sajta su, pre svega, auto-moto takmičenja, sa posebnim akcentom na domaće auto-moto šampionate.

Pokušavamo da kvalitetnim radom uspostavimo značajnije mesto na domaćem internet prostoru i da se nametnemo kao najbolji izvor svežih informacija svim auto i moto ljubiteljima, kako sa domaćeg, tako i sa prostora nekadašnje SFRJ.

www.nacionalnaklasa.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi