header-image
Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Potpuni servis u distribuciji i prodaji boja i lakova, kao i prateće opreme za izvođenje farbarskih radova malim, srednjim i velikim preduzećima iz oblasti građevinske industrije, kao i individualnim kupcima na području Srbije i Crne Gore. Kruna boje d.o.o je generalni zastupnik i distributer boja i lakova renomiranih britanskih proizvođača Crown, MacPherson i Sandtex.

Kruna Boje doo za cilj ima da postane prepoznatljiv i priznat distributer visokokvalitetnih boja, fasada i završnih premaza. Razvijamo vrlo jake poslovne veze sa glavnim klijentima na tržistu, tako da je deo naše vizije da budemo viđeni kao nezamenljivi partneri, a nipošto kao još jedan snabdevač robom.

Mi poslujemo vrlo blisko sa svakom specijalizovanom farbarom ponaosob, da bismo zadovoljili želje i potrebe njihovih klijenata. Jedinstvenim i kvalitetnim asortimanom naših proizvoda, marketinškim idejama i sredstvima, konkurentnošću niskim cenama, utičemo na kvalitet prodaje. Pažljivim odabirom i ponudom asortimana, u saradnji sa proizvođačem, isporučujemo najinventivnje i najraznovrsnije proizvode svojim klijentima. Mi ne prodajemo samo proizvode, mi omogućavamo i nudimo totalni servis.

Adresa

Naša Adresa::

Karađorđeva 49, Beograd

GPS:

44.8141357, 20.451449499999967

Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi