Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Konstruktor grupa je lider u inženjeringu privrednih objekata, i kompanija koja pruža širok spektar usluga iz oblasti inženjerskog konsaltinga, projektovanja i organizovanja poslova izgradnje uz angažovanje poslednjih tehnologija i vrhunske opreme.

Konstruktor Konsalting osmišljava i realizuje projekte različitih vrsta, obima, složenosti i rokova, na zadovoljstvo klijenata i uštedu investitora. Posebna pažnja se posvećuje osmišljavanju kvalitetne koncepcije projekta, koja će zadovoljiti sve upotrebne i estetske zahteve.

Osmišljavamo i realizujemo projekte različitih vrsta, obima, složenosti i rokova ali jedna karakteristika uvek ostaje zajednička: sposobnost da slušamo i razmemo klijentove zahteve i potrebe i da kao tim zajedno koncipiramo projekat.

Dosadašnje iskustvo u izgradnji preko 115 objekata različite kompleksnosti i namene u ukupnoj površini većoj od 300.000m² uz sadašnji tim Konstruktor konsaltinga koji čine više od 100 zaposlenih čine garant isporuke najsloženijih objekata u kratkom roku i visokom kvalitetu.

Adresa

Naša Adresa::

Oslobođenja 10, Rakovica, 11000 Beograd, Srbija

GPS:

44.73480717422472, 20.434373158983362

Telefon:
Kontaktirajte ovaj listing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi