Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Grupa „Hajde da…“ je nevladina organizacija koja je počela sa radom u proleće 1999. godine. Pokrenuli su je (tada) mladi stručnjaci u polju primenjene psihologije koji su želeli da svoja profesionalna znanja iskoriste kako bi reagovali na pojave u društvu.

Programi koje je organizacija do sada realizovala spadaju u domen psihološke podrške, ličnog razvoja, osnaživanja, razvoja prenosivih veština, razvoja umetničke prakse, aktivizma… koji su realizovani uglavnom kroz neformalno obrazovne aktivnosti.

Grupa „Hajde da…“ je od 2005. godine imala ulogu Kontakt tačke za programe  Evropske unije koji se bave mladima. Ovu funkciju obavlja proteklih 11 godina zaredom i do sada je u toj ulozi realizovano više stotina promotivnih i edukativnih aktivnosti.

Grupa je dobila i više nagrada za svoj rad u domenu interkulturalnog učenja i inkluzije osetljivih grupa (nagrada Saveta Evrope i Evropske komisije jednoj epizodi animirane serije „Uaaa nepravda!“ u okviru kampanje „Dosta!“, nagrada Internacionalnog festivala alternativnog i novog teatra u Novom Sadu za inkluzivnu predstavu „Reset“…).

Knez Danilova 12, 11000, Beograd
tel: +381 11 32 33 634
kancelarija@hajdeda.org.rs
www.hajdeda.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi