Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Kod nas na jednom mestu možete dobiti sve vrste usluga vezane za registraciju vašeg vozila: obavezno osiguranje vozila, kasko osiguranje, zeleni karton, prenos vlasništva vozila, popunjavanje svih vrsta obrazaca, usluga plaćanja poreza na celoj teritoriji Srbije, usluga registracije.

Forsaž trade doo je privatno preduzeće osnovano 22. februara 1993 sa sedištem u Surčinu. Sam početak poslovanja je vezan za razne usluge, ali su se kao primarna delatnost izdvojile usluge u vezi sa osiguranjem i registracijom motornih vozila. Vodimo kompletnu brigu o voznom parku kako pravnih, tako i fizičkih lica.

Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama pomoći ćemo Vam da što jednostavnije i brže obavite sve poslove u vezi sa registracijom vozila vaše firme, kao i za vozila Vaših zaposlenih.

Vodimo strogu evidenciju o isteku vaših registracija,i na vreme vas obaveštavamo. Mogućnost dolaska po dokumenta na adresu i vraćanje u dogovorenom roku.

 

Bulevar Zorana Đinđića 12 B, Novi Beograd
+381 11 2139 829
+381 63 222 126
forsaz.trade@forsaz.rs
www.forsaz.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi