Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Elektrotehnička škola „Rade Končar“ osnovana je 1945. godine u Beogradu kao Škola za učenike u privredi broj 3. U svom višedecenijskom radu škola je prošla kroz nekoliko faza razvoja.

Škola raspolaže dobro opremljenim laboratorijama (merenje u elektronici, elektronika, digitalna elektronika, električna merenja, električne mašine, energetska elektronika), kabinetima (informatika, multimediji) i radionicama za praktičnu nastavu, dok je učenicima je na raspolaganju i blok prostorija za autoelektriku.

Elektrotehnička škola „Rade Končar“ ima četrdeset i četiri odeljenja, a učenici biraju jedan od osam smerova iz područja rada elektrotehnika. Kvalitetan vaspitno-obrazovni rad izvodi stručan nastavni kadar uz angažovanje pedagoško-psihološke službe i različitih timova koji postoje u okviru škole.
Braće Grim br. 32, Beograd
koncar@beotel.rs
koncar.edu.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi