Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

U našoj ponudi možete pronaći različite proizvode osiguranja, kreirane tako da odgovore potrebama svih građana, kako fizičkih, tako i pravnih lica:
životna osiguranja, neživotna osiguranja, osiguranje imovine, osiguranje motornih vozila, osiguranje od nezgode, dobrovoljno zdravstveno osiguranje, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje poljoprivrede, osiguranje transporta i kredita…

U porodici „DDOR Novi Sad“ nalazi se više od 900.000 klijenata i 1.712 zaposlenih i spoljnih saradnika. “DDOR Novi Sad” dostupan je klijentima u čitavoj Srbiji preko razgranate mreže raspoređene u okviru osam regiona a na 93 prodajna mesta.

Tradicija kompanije „DDOR Novi Sad“ duga je više decenija. Pod današnjim imenom kompanija posluje od juna 1990. godine, kada je registrovana kao Deoničko društvo za osiguranje i reosiguranje „Novi Sad“. Od januara 2008. godine posluje kao članica grupe “Fondiaria SAI”, jedne od vodećih kompanija u oblasti osiguranja u Italiji.

Pored podrobnih obaveštenja o svim vrstama osiguranja koje vam nudi „DDOR Novi Sad“, na našem sajtu možete odmah proveriti kolika će vam biti premija za izabranu vrstu i opcije osiguranja.

Centrala
DDOR Novi Sad a.d.o.
Bulevar Mihajla Pupina 8
21000 Novi Sad

Telefon: 021/4886 000
Korisnički centar: besplatan poziv 0800 303 301 ili poziv 021 480 2222
Email: ddor@ddor.co.rs
Sajt: www.ddor.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi