Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Iako je Chevrolet Srbija obustavio prodaju novih automobila, nastavljamo da pružamo podršku vlasnicima naših Chevrolet vozila sa mrežom ovlašćenih servisera i nizom usluga. Ovde smo da Vam pomognemo: servisne informacije, priručnici za automobile, alternativni modeli ili ponude.

Vi, kao kupac Chevrolet automobila, možete biti sigurni da će kompanija Chevrolet i u budućnosti ostati posvećena pružanju usluga Vama i Vašem auttomobilu. Chevrolet ovlašćeni servisi će da i ubuduće nastave sa pružanjem usluga i prodajom originalnih Chevrolet delova za Chevrolet vozila na isti način kao i do sada.

Oko 2.000 Chevrolet servisnih mesta će nastaviti sa radom u zapadnoj i centralnoj Evropi kako bi Vam pružila usluge/servis, popravku i sve što je u okviru garancije potrebno Vašem automobilu u budućnosti. U Srbiji ima 11 ovlašćenih servisa koji će Vam i dalje biti na raspolaganju. Njihove adrese možete da pronađete ovde.

www.chevrolet.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi