Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Centar za prava deteta je udruženje građana osnovano 1997. godine čiji je osnovni cilj ostvarivanje prava deteta u Republici Srbiji u skladu sa Konvencijom o pravima deteta. Glavni pravac delovanja Centra usmeren je na kreiranje povoljnog društvenog i zakonodavnog okvira za puno ostvarivanje prava deteta u Srbiji kroz aktivnosti usmerene na uvođenje i primenu zakona, politike i prakse koji omogućavaju unapređenje dobrobiti deteta, zaštitu njihovih prava i njihovo puno učešće u društvu.

Misija Centra za prava deteta je unapređenje primene Konvencije o pravima deteta; unapređenje dobrobiti deteta, njegove zaštite i učešća u društvu; naučno i stručno istraživanje prava deteta, obrazovanje stručnjaka, roditelja i dece i razvijanje svesti o sadržini i zaštiti prava deteta, kao i ostvarivanje programa u posebnim oblastima zaštite prava deteta.

Svoju misiju Centar primarno sprovodi u Republici Srbiji, istovremeno posebno promoviše prava deteta u regionu Balkana i povezuje se sa sličnim organizacijama i institucijama u Evropi i svetu.

Centar za prava deteta (Child Rights Centre)
Dobračina 29/3A
Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 33 44 170
e-mail: office@cpd.org.rs
URL: www.cpd.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi