Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Beleške su portal za mlade koji se bavi aktuelnim temama za mlade, iskustvima studenata, karijernim usmeravanjem i savetima za studije.

Beleške su nastale 2009. godine u srednjoškolskim klupama sa željom da se na jednom mestu prikupi baza znanja i odgovora koje traže srednjoškolci u svom školovanju.

Kako su beleške rasle, tako je i tim koji piše beleške prešao u fakultetske amfiteatre i slušaonice. Beleške su tako postale bogatije za skripte, vesti o studiranju i sve male tajne potrebne svakom studentu.

Nove teme na sajtu: sve o školovanju (srednje škole, visoke škole, fakulteti), volonterske i plaćene prakse, oglasi za posao i rubriku magazin (zanimljivosti, trikovi i uputstva, događaji i još mnogo toga).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi