Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Bel Drive pruža usluge iznajmljivanja automobila i minibuseva sa vozačem, za potrebe: aerodromskih transfera (auto i minibus/autobus), vangradskog taksija i minibus / autobuskog prevoza, dnevnog i višednevnog najma vozila sa vozačem, usluge POSLOVNOG TAKSIJA u Beogradu i Srbiji, razgledanje grada i privatne ekskurzije u zemlji i inostranstvu.

U mogućnosti smo da trenutno odgovorimo na sve vaše zahteve. Naša vozila i vozači se bez ograničenja mogu kretati po teritoriji čitave Evrope.

Dok se odmarate ili obavljate poslovne obaveze, nalazićete se u sigurnom i udobnom okruženju naših vozila, u društvu profesionalnih i nenametljivih vozača koji će ućiniti sve da vaše putovanje bude što ugodnije.

Za razliku od običnog taksija, kod nas uvek dobijate maksimalnu uslugu kreiranu prema vašoj potrebi i po unapred poznatoj ceni. Možete odabrati vrstu usluge ili „paket putovanja“ gde sami upravljate svojim vremenom i pri tom ne razmišljate o otkucaju taksimetra.

+381.63.280.567
taxi.ltd@gmail.com
www.bel-drive.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi