Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Želimo da detinjstvo Vašeg deteta počne na najlepši mogući način, da beba raste zdravo i da joj pružimo sve što je potrebno.

U našoj velikoj ponudi bebi oprema, oprema za bebe, kolica, auto sedišta, sedišta za bicikl, nosiljke, ležaljke, ljuljaške, ogradice, krevetići, oprema za jelo (kašice, mleko, flašice, cucle, tanjiri i činije, šolje i čaše, escajg, portikle, hranilice, termosi…), oprema za rast zubića, garderoba, maramice… renomiranih proizvođača kao što su Hauck, Graco, Nuby, Humana i drugi, sigurni smo da ćete pronaći nešto baš po meri Vašeg deteta.

Zabavite se kupujući u našoj online prodavnici, čitajte i pišite blogove, učite i razvijate se sa nama, a mi ćemo Vas nagraditi dobrim raspoloženjem, povoljnim cenama i mnoštvom korisnih informacija.

Trudićemo se da Vam olakšamo roditeljstvo i pružimo stalne popuste i akcije uz veliku uštedu pri kupovini svih potrebnih stvarčica za bebu jer je Vaše dete i naša briga.

Tel: 060/0-500-686 aktivan radnim danom od 10h – 15 h
E-mail: bebino.prodaja@gmail.com
Web prodavnica: www.bebino.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi