header-image
Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Prema rečima klijenata koji dolaze kod nas, Digital Circle je agencija koja je prepoznata kao jedan od najuspešnijih partnera kada je u pitanju SEO optimizacija na teritoriji Srbije. Ovaj uspeh postižemo zahvaljujući kompletnoj digitalnoj usluzi koju pružamo, sa fokusom na potencijal razvoja vašeg biznisa.

Kao što smo dobri u SEO optimizaciji, toliko smo dobri i u optimizaciji vašeg budžeta i resursa. Mi našim klijentima predlažemo neophodne aktivnosti, u skladu sa mogućnostima, sa planom i fazama daljih aktivnosti.

5 godina postojanja | 300+ zadovoljnih klijenata na teritoriji Srbije i Nemačke.

Naše usluge:

  • WordPress izrada sajtova i prodavnica
  • SEO optimizacija
  • Web & grafički dizajn
  • Digitalni marketing – Pisanje sadržaja, Google oglašavanje, Email marketing, Društvene mreže

Vi imate ideju – Mi imamo tim

Naš tim čine pouzdani i posvećeni web dizajneri koji kreiraju stabilne veb sajtove, odličnog dizajna i sadržaja u skladu sa ciljem koji klijent želi da postigne. U tom procesu aktivno je uključen naš biznis konsultant sa preko 10 godina iskustva na polju razvoja biznisa, zajedno sa SEO analitičarima i piscima sadržaja.

Kao rezultat, klijent dobija digitalni nastup koji donosi rezultate, u skladu sa biznis ciljevima i rapoloživim budžetom. Naša uloga je da vam pomognemo da pronađete najbolji način da privučete klijente i proširite svoje poslovanje korišćenjem digitalih resursa koji su danas na raspolaganju.

Zaokružite svoju priču dobrim rezultatima

Svesni ste da nešto ne radite dobro, da ne koristite potencijal digitalnih kanala, ili čak niste ni svesni šta je sve moguće. Mi smo tu da vam pomognemo da razumete i prepoznate šta vam je potrebno. Nakon što se upoznamo sa specifičnostima vašeg poslovanja, predlažemo vam rešenja i aktivnosti – to je i razlog zašto je naš odnos sa klijentima partnerski.

Adresa

Naša Adresa::

Braće Ribnikar 13, Novi Sad

GPS:

45.24772857782121, 19.83780539862548

Telefon:
Kontaktirajte ovaj listing

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi