Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Zavod za udžbenike je osnovala Vlada Republike Srbije 1957. godine sa ciljem da celovito i kvalitetno reši pitanje proizvodnje udžbenika za sve predmete i sve kategorije učenika, poštujući odgovarajuće obrazovne standarde i nastavne programe.

Objavljuje izdanja za predškolski uzrast, udžbenike, priručnike i nastavna sredstva za osnovnu i srednju školu, na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih manjina, školsku lektiru, dela savremenih pisaca, biblioteke iz raznih naučnih oblasti, leksikografsku literaturu i sabrana i izabrana dela.

Misija
Doprinos podizanju kvaliteta obrazovanja i razvoju nauke i kulture u Republici Srbiji, izradom udžbenika i modernih nastavnih sredstava vrhunskog kvaliteta, objavljivanjem i promocijom posebnih i značajnih dela iz ove oblasti.

Vizija
Liderska pozicija u izdavanju udžbenika, modernih nastavnih sredstava, posebnih i značajnih dela uz saradnju sa eminentnim referentnim institucijama, organizacijama i pojednincima na podizanju kvaliteta obrazovanja, nauke i kulture u Republici Srbiji.

J.P.“Zavod za udžbenike“
Obilićev venac br. 5
11000 Beograd, Srbija
Telefon 011 3051 999
Email: kontakt@zavod.co.rs
WebSajt: www.knjizara.zavod.co.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi