Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Kandidatura
Nestranački predsednički kandidat, kandidovan od strane grupe građana „Moramo bolje”. Kandidatura podržana od parlamentarnih stranaka SDS-a, Nove Srbije, ZZS-a i NPS-a. Predato nešto više od 15.000 potpisa RIK-u 9. marta, i RIK je 10. marta utvrdio da je pravno valjano 14.360 potpisa.

Poruke Predsedničkog kandidata
U Srbiji se danas teško živi i narod je s pravom nezadovoljan. Živimo u sistemu koji odlikuju samovolja, neznanje, korupcija i agresija. Takav sistem ne samo što ne služi javnom interesu već direktno onemogućava napredak i sputava potencijale naših ljudi.

Naša zemlja može i treba da zauzme mesto koje joj po potencijalima pripada i omogući svojim građanima potrebne preduslove za postizanje ličnog uspeha i prosperiteta.

Želim da budem predsednik koji će Srbiju dostojanstveno predstavljati u svetu. Hoću da budem predsednik koji gradi društveni konsenzus. Nameravam da budem predsednik koji će vratiti ugled državi i poverenje građana u nju.

Biću predsednik promena, a ne održanja aktuelnog sistema. Umesto očuvanja takvog sistema, potreban nam je širok dogovor u vezi sa osmišljavanjem i sprovođenjem programa za razvojni iskorak i izgradnju pravednijeg društva. Stvaranje atmosfere za takav dogovor i građenje konsenzusa biće moj prioritet na mestu predsednika Srbije.

U svetu koji se ubrzano menja, Srbija mora imati adekvatan odgovor na spoljne bezbednosne pretnje, kao i sposobnost da zaštiti svoj suverenitet i teritorijalnu celovitost. Srbija mora posebnu pažnju posvetiti nekontrolisanim i neregulisanim migracijama, kao i porastu međunarodnog terorizma i ekstremizma.

 

Kratka Biografija
Vuk Jeremić (rođen u Beogradu, 3. jul 1975) je srpski političar i diplomata. Bivši je predsednik Generalne skupštine Organizacije ujedinjenih nacija i bivši ministar spoljnih poslova u Vladi Mirka Cvetkovića. Osnivač je i predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD).

Završio je Prvu beogradsku gimnaziju, diplomirao teorijsku i eksperimentalnu fiziku 1998. godine na Kembridžu. Master diplomu u sferi državne administracije i međunarodnog razvoja (Master in Public Administration in International Development) stiče 2003. godine na Harvardu (Harvard Kennedy School).

U politiku ulazi kao član Demokratske stranke. Nakon što je 2004. godine Boris Tadić postao predsednik Srbije, Jeremić je postao njegov savetnik zadužen za spoljnu politiku. Za ministra spoljnih poslova Republike Srbije izabran je 15. maja 2007. godine, biranjem druge Vlade Vojislava Koštunice, a na istoj funkciji je ostao i nakon izbora Vlade Mirka Cvetkovića, 7. jula 2008. godine.

Za predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija izabran je 8. juna 2012. godine. Na dužnost je stupio 18. septembra 2012. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi