Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Online izdanje časopisa za automobilizam, motociklizam i nautiku. Vrele Gume Online prati kompletna zbivanja u automobilskoj industriji i saobraćaju, kako na domaćem, tako i inostranom planu.

Vrele Gume Media Sistem je kompanija osnovana oktobra 1993., kada je izdat i prvi broj magazina „Vrele Gume“. Prvobitne aktivnosti su bile vezane za rad štampanog izdanja, inače prvog kolor automobilskog mesečnika na našim prostorima, koji je postavio standarde automobilskog novinarstva u Srbiji.

Uz print izdanje kao bazu, aktivnosti su proširene i prema TV sektoru. Prva emisija „Vrele Gume Autovizija“, emitovana je septembra 1999. na kanalima sa nacionalnom frekvencijom. Od tadašnjeg „BK TV“, preko RTS2 (12 godina) i aktuelne „Prva TV“.

U skladu sa modernim trendovima i počecima prisustva elektronske forme u medijima, 2002. godine smo osnovali „Vrele Gume Online“ internet portal, koji je u međuvremenu postao vodeći u regionu, kada je reč o elektronskim magazinima na temu saobraćaja, automobila i nautike. I na ovom planu smo dokazali svoja pionirska i avangardna načela. Izveštaji u realnom vremenu sa svih značajnih svetskih automobilskih salona, poput Ženeve, Frankfurta i Pariza.

redakcija@vrelegume.rs
www.vrelegume.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi