Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Naša firma, pored selidbi privatnih stanova i poslovnih prostora, vrši i montažu i demontažu nameštaja, prevoz kasa, klavira i TA peći, prevoz mašina, odvoz nepotrebnih stvari, pakovanje i sve to uz pomoć profesionalnih radnika.

Firma je osnovana 2006. godine i je čine dobri, pristojni i vredni mladi ljudi koji su dugo u ovom poslu. Ova firma je osnovana za Vas, i zbog Vas, i stoji vam na raspolaganju 24 časa dnevno.

Možete se pouzdati u ljude iz ove firme jer ih pored iskustva u ovom poslu vama preporučuje još nesto: velika odgovornost koja garantuje za bezbednost vašeg nameštaja.

Montaža i demontaža nameštaja, ako imate deo nameštaja koji je veliki, i čini vam se da će vam predstavljati problem, nema razloga za brigu tu su naši radnici koji kao sto smo rekli mogu sve…umeju sve. Svaku stvar koju je potrebno oni ce demontirati, a zatim namontirati i biće u najboljem mogućem stanju baš kao i pre. Daćemo sve od sebe da vaše pokućanstvo, knjige i.t.d budu najbolje moguće spakovani, u jake kartonske kutije, a uz ve to ako želite i dodatnu zaštitu, možemo ga umotati u zaštitnu foliju. Tim naših radnika pakuje vas nameštaj brzo, spretno i bezbedno.

064/3725-123
063/388-746
selidbe.org@gmail.com
www.selidbe.org

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi