Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

Rođendanske proslave, zabave i različite tematske žurke su zaštitni znak Šarenog kabarea. Organizujemo ih za sve one dobre volje bez obzira na uzrast i uz poštovanje Vaših želja.

Ovaj jedinstveni prostor za proslave i zabave se sastoji iz tri dela (prostora za roditelje, prostora sa 3D lavirintom i igraonice) koji se nalaze u istom nivou, ukupne veličine oko 200 m2.

Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz prilagodljivost prostora i nivoa usluga prema Vašim potrebama i željama, pruža odlične uslove za realizaciju raznih vrsta proslava i zabava.

U Šarenom kabareu, pored standardnih usluga kostimiranja dece na rođendanima, organizacije maskenbala i različitih proslava i zabava sa maskiranjem, na raspolaganju Vam je veliki izbor različitih (za decu, omladinu i odrasle) kostima i maski koje možete iznajmiti po vrlo povoljnim cenama.

Beograd, Vidska 9,
+381 (0)11 2850 577 i +381 (0)60 7235 173
www.sarenikabare.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi