Prečnik: Isključi
Prečnik:
km Set radius for geolocation
Pretraži

ProCredit Leasing obezbeđuje kupovinu pokretnosti kroz: lizing za pravna lica, lizing za preduzetnike, lizing za poljoprivredne proizvođače.

Ukoliko Vam je potrebna oprema, mehanizacija, postrojenja, motorna vozila, mašine, aparati… a u ovom trenutku: već ste angažovali raspoložive finansije na drugoj strani, ili zainteresovani ste za način pribavljanja sredstava koji je drugačiji nego od kreditnog zaduživanja, ili želite da pribavite pokretnu stvar po pojednostavljenoj proceduri, onda leasing predstavlja idealno rešenje za Vas.

ProCredit Leasing je osnovan 2005. godine od strane ProCredit banke koja posluje u Srbiji od 2001. godine. Do sada je ukupno potpisano preko 6.000 ugovora o lizingu u vrednosti od preko 80 miliona evra. Zahtevi za lizing mogu da se podnesu u centrali ProCredit Leasing-a, kao i u svakoj ekspozituri ProCredit banke širom Srbije.

11070 Novi Beograd
Milutina Milankovića 17
011 30 12 700
0 700 700 000
www.procreditleasing.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Osnovni Listing

Listing sa dodatnim opcijama, prikazuje se lokacije na mapi kod kategorija i lokacija. Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci...
cena na godišnjem nivou
10 €
Listing sa dodatnim opcijama
Listing sa dodatnim opcijama
Detaljni kontakt podaci - adresa, telefon, email...
Lokacija na mapama za kategorije i lokaciju
Direktan link ka sajtu

Izdvojeni Listing

Ima sve opcije plus listinga i dodatno se vrti rotacija na svim stranicama sajta, u sekcijama "Izdvojeni Listinzi". Na stranicama kategorija nalazi se na vrhu, iznad svih ostalih tipova listinga.
cena na godišnjem nivou
35 €
Rotacija na svim stranicama
Ima sve karakteristike plus listinga
Rotacija na svim stranicama u sekciji Izdvojeni Listinzi
Listinzi na vrhu stranica kategorija i lokacija
 

Besplatni Listing

Elementarni besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete opis. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema adrese, ne prikazuje se na mapi...


0 €
Besplatni Listing
Sve podatke upisujete u jednom polju za tekst
Predstavite vaš biznis
Listing je sortiran u odgovarajucoj kategoriji i lokaciji
Dobijate detaljnu stranicu (bez detalja)

Izdvojeni Listinzi